fbpx
Tomi Pyyhtiä Banneri

Tomi Pyyhtiä

Digiliiketoiminnan johtamisen ammattilainen

Tomi Pyyhtiä on työskennellyt viimeiset 15 vuotta johtamistehtävissä digitalisaation, digitaalisen markkinoinnin, -analytiikan, online-myynnin ja verkkokauppaliiketoiminnan parissa (Kesko, RAY ja SOK), sekä toiminut keynote puhujana.

Hän on osallistunut eri digialan järjestöjen työskentelyyn toimimalla mm. IAB Finlandin hallituksen jäsenenä, sekä oli yksi perustajajäsen Mainostajien liiton* digityöryhmässä, ja toimi sen puheenjohtajana (*nykyinen Marketing Finland).

Tomi Pyyhtiä oli mukana pääkirjoittajana ja tuottajana suuren suosion saavuttaneissa Mainostajien liiton* kustantamissa Digin Mitalla kirjoissa. Hänen tuorein tietokirjansa, Digiajan johtajan käsikirja auttaa suomalaisia yrityksiä pärjäämään paremmin kovassa digiajan kilpailussa. Kirja on tosi suosittu, se on tällä hetkellä jo top 1% myydyimmän tietokirjan joukossa suomalainen.com kirjaverkkokaupassa.

Hän on kirjoittanut myös aktiivisesti digialaan ja esimiestyöskentelyyn liittyviä kirjoituksia mm. Kauppalehteen, Markkinointi & Mainonta-, sekä ASML:n verkkosivustojen blogeihin.

Tomi Pyyhtiä on valmistunut Lontoosta Yliopistosta BA tutkintoon (pääaineina viestintä ja sosiaalipsykologia), ja lisäksi hän on suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET).

Hän on kiinnostunut ja motivoitunut digitalisaatiosta, uusista digiteknologioista, digitaalisesta liiketoiminnasta, asiakaskokemuksen ja online-myynnin kehittämisestä ja digitiimien ihmisläheisestä johtamisesta.

Teemat: Digitaalisen liiketoiminnan ihmisläheinen johtaminen ja esimiestyöskentely | Digitiimien perustaminen ja menestykäs johtaminen | Datan ja analytiikan hyödyntäminen verkkoliiketoiminnan kehittämisessä | Verkkokauppojen asiakaskokemuksen ja online-myynnin optimointi ja kehittäminen | Digitalisaatio, uudet digiteknologiat ja niiden hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa 
| Digitaalinen transformaatio - mahdollisuudet ja haasteet

Tomi Pyyhtiä Profiili

Tomi Pyyhtiä

Digiliiketoiminnan johtamisen ammattilainen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Myynti & Markkinointi | Oppiminen