UllaVirtanen_Profiilikuva

Ulla Virtanen - Puhuja

Näyttelijä | Juontaja | Koomikko

Ulla Virtanen on näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko. Hänellä on pitkän linjan kokemus erilaisten yritystapahtumien juontamisesta ja moderoimisesta sekä lukuisten juhlien juontamisesta.

Ulla kouluttaa aiheinaan ryhmähenki, innovaatio, “moka on lahja” sekä esiintyminen. Hän rakentaa koulutukset käyttäen hyväkseen näyttelijäntyön ja improvisaation oppeja sekä vuosien kokemustaan erilaisista ryhmätyö- ja innovointitehtävistä sekä yritystilaisuuksista ja niissä kouluttamisesta. Ulla Virtanen ei niinkään pidä Powerpoint-luentoja vaan koulutukset ovat esimerkiksi kevyesti osallistavia puheita tai aktiviisempia, toiminnallisia workshoppeja, joissa kaikki saavat nauraa ja leikkiä, kuitenkin oppien samalla. Koulutukset muokkautuvat kestoltaan ja tyyliltään asiakkaan toiveiden mukaan.

Ullan vahvuuksiin esiintyjänä kuuluu spontaanisuus ja tilanteen lukeminen, ja hän osaa ohjailla tunnelmaa oikeaan suuntaan. Ulla on kannustava, innostava sekä inspiroiva kouluttaja, joka tuo tilauksiin kepeyttä ja huumoria sekä lämmintä läsnäoloa. Työkielenä Ullalla on suomen lisäksi erittäin sujuva englanti sekä ruotsinkieli.

Ullalta voi myös kysellä tapahtumien oheen improvisaatioesityksiä, joita hän tekee yhdessä Improvisaatioteatteri VSOP:n kollegoiden kanssa.

Teemat: Meidän yhteinen mieli -eli ryhmähenki | Moka on lahja | Innovaatio, inspiraatio ja innostuminen

UllaVirtanen_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kommunikaatio & Vuorovaikutus