Ville Ahtiainen Bannerikuva

Ville Ahtiainen - Puhuja

Salainen Agentti & Luova viihdejohtaja.

Porilainen Ville Ahtiainen on energinen, luova ja suoraa kansankieltä tulittava yrittäjä, puhuja ja luova johtaja, jonka tarinat eivät jätä ketään kylmäksi.

Ville Ahtiainen epäonnistui urheilija ja artistina. Vai epäonnistuiko? Musiikin kautta resonoivat tunteet ja pukukoppielämän synnyttämä sosiaalisuus muovasivat hänestä juuri sen henkilön, joka hän tänäpäivänä on.

“SYNTAX ERROR- Virhe koodissa. Ei saa korjata!”

Ville Ahtiainen päätti lopettaa 10 vuoden harhahyppynsä ohjelmisto-alalla ja koodasi viimeisen koodin omaan päähänsä. “Syntax Error!”

Ville päätti palata hinnalla millä hyvänsä intohimonsa, musiikin ja urheilun ääreen. Ja, että tästä eteenpäin jos asioilla on selkeä kaava tai selitys se ei ole enää Ahtiaista varten. Syntax Error tuntui ainoalta oikealta mielentilalta suunnata kohti tulevaa.

Ahtiainen pyöritteli päässään ideoita ja erilaisia malleja ilman minkäänlaisia rajoja. Välillä hän keskusteli näistä eri tahoille ja yllättyi kuinka paljon ihmiset löysivät asioista mahdottomuuksia ja haasteita. Kannustamisen sijaan ihmiset lyttäsivät kaiken. ”Paska idea, ei tule koskaan onnistumaan, ei kannata edes yrittää, onkohan tuo edes Suomessa laillista!” Vastoin odotuksia Ville Ahtiainen sai kuitenkin näistä vain lisää voimaa ja energiaa.

Nykyään Ville Ahtiainen toimii Warner Music Finlandin kaupallisena johtajana, sekä kiertää maailmaa mm. Valtteri Bottaksen agenttina. Hänen nimensä on yhdistetty mm. SANNI, Michael Monroe, Valtteri Bottas, Lemmy Kilmister (Motörhead), Chris Cornell, Nightwish, Pete Parkkonen, Lotta Harala ja moniin muihin kotimaisiin ja ulkomaisiin tähtiin.

Ville Ahtiaisen motivoivat puheenvouorot valavat kuulijaan rohkeutta kulkea kohti tavoitteita ja saavat tarkastelemaan sitkeyden ja periksiantamattomuuden merkitystä omassa elämässä.

Lue Villen kirjoittama artikkeli sitkeydestä!

Teemat: Copy Paste - Sitkeydellä Valtteri Bottaksen agentiksi! | Imago = Julkinen kuva + Maine | Todennäköisyys 100 000 000 :1 vai 100:1? | Porista Monacoon - Tyhmä, Nero tai jotain siltä väliltä | Vodka Orange - Lemmy ja miten kaikki meinasi mennä päin helvettiä!

Ville Ahtiainen Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Luovuus & Innovaatio | Yrittäjyys