VIlle Ojanen

Ville Ojanen - Puhuja

Psykologi, FT

”Muuta mieltä – muuta maailmaa.”

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi, sarjayrittäjä, konsultti ja valmentaja, joka toimii myös käyttäytymistieteellisen asiantuntijaryhmän jäsenenä pääministerin kansliassa. Villellä on kahdenkymmenen vuoden kokemus konsulttina ja valmentajana Suomalaisessa työelämässä.

Hänen intohimonsa on ihmisen käyttäytymisen ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen. Hänet tunnetaan helposti lähestyttävänä, hauskana ja välittömänä huippuasiantuntijana, jonka esiintyminen herättää tunteita ja ajatuksia. Ville on palkittu puhuja, jossa yhdistyy poikkeuksellisen laaja ja syvällinen ymmärrys käyttäytymis- ja neurotieteistä käytännön kokemukseen yksilöiden, tiimien ja yhteisöjen kehittäjänä.

Villen esikoiskirja Mielitekoja – Mitä päässä liikkuu ja miten mieli muuttuu julkaistiin vuonna 2022.

Villen puheenvuorojen kattoteemana on inhimillinen kestävyys – aikamme kehittyvä kuudes paradigma.

Se on yksilöiden ja yhteisöjen kipeästi kaivattua kykyä ja osaamista toimia yhdessä niin että hyviä asioita tapahtuu. Ville on suomalaisena asiantuntijana myös kansainvälinen edelläkävijä inhimillisen kestävyyden teemassa. Villen vaikuttava viesti inhimillisestä kestävyydestä herättää kuulijan pohtimaan, mitä tarvitsemme voidaksemme hyvin ja ollaksemme aidosti yhteydessä itseemme, luontoon ja muihin ihmisiin. Ollaksemme ihmisiä toisillemme. Kun tuottavuutta, tehokkuutta, innovatiivisuutta ja uudistumiskykyä osataan vahvistaa myös inhimillisyyden kautta, ei meidän tarvitse jatkuvasti puskea jaksamisen äärirajoilla, vaan hyvinvoivina, aidossa yhteydessä itseensä ja muihin.

Ville käsittelee inhimillisen kestävyyden kautta asiakkaan toiveiden mukaan laajasti psykologiaan, käyttäytymiseen ja työelämään liittyviä aiheita, kuten resilienssiä, vuorovaikutusta, johtamista, tunteita ja niiden hallintaa, henkistä kasvua ja kehittymistä, ilmapiiriä sekä hyvinvoivia työyhteisöjä.

Referenssit:

”Aivan loistava esiintyjä ja asiantunteva puhuja! Kaikki sujui todella hyvin. Kiitos hyvästä yhteistyöstä! ” – HUS

”Lämmin kiitos Villelle, että tulit nopealla aikataululla meidän työhyvinvointipäiväämme puhumaan! Puheenvuorosi oli mukavasti etenevä ja nostit tärkeitä asioita innostuneesti ja herättelevästi esille. Sait paljon hyvää palautetta kollegoilta: mm. paras luento ikinä, oli pakko tehdä muistiinpanoja, jotta muistaa tärkeät asiat jälkikäteenkin. Puheenvuorosi oli todella ajatuksia ja tunteita herättävä! Kiitos! Suosittelemme lämpimästi!”

Teemat: Aivoravistelu - Miten mieli muuttuu?, Yhdessä etänä, Future proofed workforce - Tulevaisuuden työelämätaidot, Miten hyvää yhteistyötä tehdään?, Hengitä - Kohti huokoista etätyötä

VIlle Ojanen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Oppiminen