Ville Tolvanen

Ville Tolvanen - Puhuja

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Ville Tolvanen on suomalaisen digitalisaation puolestapuhuja ja muutoksen edelläkävijä. Hän on tehnyt merkittävän vaikutuksen siihen, miten suomalainen yritysjohto ja asiantuntijat suhtautuvat niihin mahdollisuuksiin, joita meneillään oleva murros luo. Näinä nopean muutoksen päivinä Ville myös tekee niin kuin opettaa.


Ville Tolvanen tunnetaan parhaiten monituhatjäsenisen Digitalist Networkin perustajana, joka ”törmäyttää” ihmisiä ja ajatuksia mega-luokan tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa. Hän kuuluu Forbes-lehden listaamiin TOP 3 -digivaikuttajiin, on Markkinointi & Mainonta -lehden mukaan Markkinointivisionääri ja viestinnän ammattilaiset ProCom ry on myöntänyt hänelle vuonna 2017 arvonimen ”Suomen paras sosiaalisen median brändi”.

Kasvun anatomia – Kestävä kasvu ei synny mukavuusalueella

Ville Tolvasen uusi puheenvuoro herättelee pohtimaan kasvun merkitystä, johtamista, arkkitehtuuria ja anatomiaa. Puheenvuoro lähtee aina ihmisestä, motivoitumisesta, työyhteisöstä ja luotaa kasvun johtamista sekä merkitystä yhteiskunnassa.

Ville on kokenut yritysjohtaja, sijoittaja, strategi, digitalisti ja yrittäjä. Uransa aikana on perustanut, kasvattanut, listannut ja myynyt useita eri yrityksiä. Ville on digitalisaation edelläkävijä ja väkevä muutosjohtamisen asiantuntija. Puheenvuorossa Ville luotaa kasvun motivoinnin, johtamisen, kestävyyden ja onnistumisen anatomiaa.

Teemat: Kasvun kymmenen käskyä | Digitalisaatio tai kuolema | Tavoitteista totta | Henkilökohtainen kasvu ja rohkeus menestyä

Ville Tolvanen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Kasvu & Kehittäminen