Ville-Tolvanen-B.jpg

Ville Tolvanen - Puhuja

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Ville Tolvanen on suomalaisen digitalisaation puolestapuhujat ja muutoksen edelläkävijä. Hän on tehnyt merkittävän vaikutuksen siihen, miten suomalainen yritysjohto ja asiantuntijat suhtautuvat niihin mahdollisuuksiin, joita meneillään oleva murros luo. Näinä nopean muutoksen päivinä Tolvanen myös tekee niin kuin opettaa.

Tolvasen prioriteettina on pörssiyhtiö Digitalist Groupin johtaminen. Johtamisessaan Tolvanen luottaa yhdessä suunnitteluun ja tekemiseen. Hän uskoo myös, että maailmaa voidaan muuttaa ja valloittaa kehittämällä kuluttajille parempia tuotteita ja palveluita – tulevaisuuden työvälineillä – jo tänään.

Ville Tolvanen on haluttu valmentaja ja puhuja. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän osallistunut maailmanluokan yritysten kehittämiseen oman konsultointiyrityksensä kautta. Tolvanen on kasvanut halutuksi hallitusammattilaiseksi, joka tuo uuden ajan osaamista Fredman, Novita and Moment osakeyhtiöihin.

Tolvanen on pitkän uransa aikana ollut mukana perustamassa useita ICT-, media ja terveydenhuollon alan yrityksiä. Listalla ovat Q.P.R. Software, Intervisio, Cor Group sekä Rome Advisors ja Digitalist Group.

Ville Tolvanen tunnetaan parhaiten monituhatjäsenisen Digitalist Networkin perustajana, joka ”törmäyttää” ihmisiä ja ajatuksia mega-luokan tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa.

Hän kuluu Forbes-lehden listaamiin TOP 3 -digivaikuttajiin, on Markkinointi & Mainonta -lehden mukaan Markkinointivisionääri ja viestinnän ammattilaiset ProCom ry on myöntänyt hänelle vuonna 2017 arvonimen ”Suomen paras sosiaalisen median brändi”.

Teemat: Kasvun kymmenen käskyä | Digitalisaatio tai kuolema | Tavoitteista totta | Henkilökohtainen kasvu ja rohkeus menestyä

Ville Tolvanen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Kasvu & Kehittäminen