Referenssit

MySpeakerin yhteistyöhenkilömme Susanna on ollut meille aivan korvaamaton apu. Se ammattitaito, ystävällisyys ja asiakkaan hädän tunnistaminen kriittisessä ongelmatilanteessa on ollut aivan ykkösluokkaa. MySpeakerin kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Ja mikä luonnollisesti parasta – juontajat on tosi ammattilaisia.

Jenni Ylipahkala

Markkinointipäällikkö

Accountor HR Solutions Oy

Accountor
2

Käytämme Alma Talent koulutuksissa MySpeakerin palveluita viikoittain. Haluamme tarjota koulutusasiakkaillemme jatkuvasti kiinnostavia ja herätteleviä puheenvuoroja, minkä vuoksi käännymme säännöllisesti MySpeakerin puoleen etsiessämme uusia ja vaikuttavia puhujia. MySpeakerin puhujat ovat alansa parhaita asiantuntijoita, joiden sisältöihin ja esiintymiseen voimme todistetusti luottaa – kiitos hyvien asiakaspalautteiden! Yhteistyötä helpottaa MySpeakerin tuttu yhteyshenkilö, joka tuntee tarpeemme, toiveemme ja budjettimme.

Ja toivottavasti hyvä yhteistyö jatkuukin. Kokeilemme nyt ensimmäistä kertaa seminaari-keynoteja myös Seduossa – samaan tapaan rajoitetusti 3 päivän ajan kuten normaalinkin seminaaristriimin kanssa toimitaan.

Lisäksi meillä on suunnitteilla keväälle ja syksylle näyttävämpää Seduo-kampanjointia, jossa nostamme eri aihekategorioiden koulutuksia esiin asiantuntija-kärjellä. Tästä tulikin mieleen MySpeaker-puhujat. Meillä olisi tarve erityisesti nimekkäille markkinointi- ja asiakaskokemus/-palvelukouluttajille Seduossa. Löytyisikö tuosta aiheesta innokkaita kouluttajia/puhujia, jotka haluaisivat saada samalla myös näkyvyyttä? Eli toiveena olisi tehdä hänen kanssaan pari koulutusta ja samalla nostaisimme hänet Seduo-kampanjassa esiin Alma Talentin medioissa (mm. Kauppalehti ja muut AT:n printti- ja digikanavat).

Marianne Peltola

Kehityspäällikkö, yrityskoulutukset

Alma Talent

MySpeakerin kautta mahdollistui upeiden etäpikkujoulujen järjestäminen ja kokemus nousi uudelle tasolle. Saimme yhdistettyä ammattimaisen juonnon ja musiikkiesityksen, tuotua coctail-koulun ihmisten koteihin ja Remon kautta onnistui virtuaaliset illalliset ja pienryhmäkokoontumiset etäbilepöydissä. Ihmisiltä tuli positiivista palautetta ja itsellekin oli energisoivaa päästä lavalle studiossa jokapäiväisten videopuheluiden sijaan. Susannan ja Sebastianin kanssa oli miellyttävää tehdä yhteistyötä. Panostaminen etäjuhliin kannatti!

Meidän bileet on noteerattu ja sen innostamana muutkin ovat jo ottaneet yhteyttä vastaavien tapahtumien tiimoilta MySpeakeriin.

Maija Fast

HR Manager

Bird & Bird

3
4

Käytän MySpeakerin palveluja, kun etsin mukaansa tempaavia puhujia yrityksemme sisäisiin ja ulkoisiin tilaisuuksiin keynote-puhujiksi. Monesti aikataulut ovat haastavia ja työtäni helpottaa huomattavasti, kun MySpeaker nopeuttaa valinnan tekemistä ja hitsaa aikataulumme yhteen. Voin olla aina varma, että puhujamme osaa työnsä ja kaikille osallistujille jää hyvä fiilis.

Minna Huuhka 

Communications and Marketing Manager

Granlund 

Viimeisen vuoden aikana on MySpeakerin studio ja asiantunteva henkilökunta tullut minulle hyvinkin tutuksi! Olen järjestänyt heidän studiossaan useita asiakastapahtumia, teknologia-aiheisista seminaareista virtuaalisiin pikkujouluihin ja etävappuun. Tapahtumat ovat onnistuneet erinomaisesti, ja iso rooli siinä on ollut MySpeakerin tiimillä, joka auttaa, ohjeistaa, joustaa ja ottaa täyden vastuun tapahtuman teknisestä toteutuksesta.

Lisäksi olen aina MySpeakerin kattavilta listoilta löytänyt juuri tapahtuman teemaan sopivan juontajan, moderaattorin tai esiintyjän, saanut arvokasta apua tapahtumien visuaaliseen toteutukseen liittyen sekä suosituksia tuleville asiakastapahtumille. Esimerkiksi järjestimme MySpeakerin suosituksesta ja tuottamana jäsenillemme Hans Välimäen virtuaalikokkikoulun – insinöörit kokkasivat huippukokin opastuksella kolmen ruokalajin illallisen, ja se kaikki tapahtui verkossa. Kertakaikkisen hieno konsepti ja kokemus, josta osallistujille jäi vahva fiilis yhdessä tekemisestä.

Haluan siis ehdottomasti jatkaa yhteistyötämme, odotan jo innolla tulevien suunnitelmien ja tapahtumien toteutumista.

Grete Ahtola

Tuottaja, Helsingin Insinöörit HI ry

5
6

Yhteistyö MySpeakerin kanssa on ollut antoisaa, ammattitaitoista sekä sujuvaa. Käytän MySpeakeria työssäni johdon assistenttina, kun haen puhujia. IMA Finland ry:n puheenjohtajana teemme heidän kanssaan yhteistyötä. MySpeaker on IMA Finland ry:n yritysjäsen.

Yhteistyö Susanna Hagelstamin kanssa on upeaa ja asiakkaan ääntä kuunnellaan, kun haetaan puhujia tapahtumaan. Käymme brief keskustelun tapahtumaan ja teemaan liittyen. Sen jälkeen saan ehdotuksen puhujista.  Päätöksen jälkeen käymme puhujien kanssa brief-keskustelun.

Suosittelen täydestä sydämestäni MySpeakerin ammattitaitoista tiimiä. He pitävät huolta asiakkaasta, puhujista sekä tapahtuman kokonaisuudesta. Itselleni on todella tärkeää assistenttina, että ammattitaitoiset puhuja-alan ammattilaiset pitävät asiakkaasta huolta sekä ovat kiinnostuneita asiakkaan toiveista. My Speaker upeita. Keep up the good work!

Elina Husa

Johdon assistentti,  SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus puheenjohtaja IMA Finland ry

Käytän MySpeakeria erityisesti Kiinkon suurimman tapahtuman, Kiinteistöalan Vuosiseminaarin Keynotepuhuijien ja tapahtuman moderaattorin valintaan. Omalla verkostollani on hyvin hallussa alan toimijat, mutta muihin aiheisiin tarvitsen apua parhaiden puhujien valintaan.

Olemme tehneet yhteistyötä MySpeakerin perustamisesta asti ja se tuo varmuutta. MySpeaker tuntee tapahtumani ja osaa etsiä siihen sopivia puhujia. Kerron, minkä tyyppistä aihetta haluan ohjelmaan ja saan siihen monipuolisia vaihtoehtoja ja myös aivan yllättäviä out of the box-ehdotuksia. Järjestäjänä minulle tuo varmuutta tieto, että jos jotain menee pieleen, on MySpeaker paikkaamassa tilannetta yhdessä kanssani. Kaikki juontajat ovat olleet rautaisia ammattilaisia ja heidän kanssaan on ollut hyvä tehdä töitä, ja puhujista olen saanut loistavaa palautetta. Tiedän yleensä hyvin tarkkaan millaista sisältöä haluan ja MySpeakerilta olen saanut paljon vaihtoehtoja pohdittavaksi.

Parasta on pallotella aiheita ja puhujia yhdessä. Olen päätynyt MySpeakerin asiakkaaksi asiakasvastaavani Susanna Suorsan perässä, olen luottanut hänen apuunsa jo lähes 10 vuotta.

Kaisa Saarela

Koulutuspäällikkö

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy

7
8

Erinomaisen virtuaalitapahtuman tuottaminen koostuu monista palasista. Odotukseni elämänturvayhtiömme esimiespäivän toteutuksesta MySpeakerille olivat kovat. Tavoitteeni oli jälleen kerran tehdä upea ja ikimuistoinen päivä; ei puolivillaista striimiä vaan oikeasti vaikuttava ja vakuuttava päivä. MySpeaker –ei vain lunastanut – vaan ylitti kaikki odotukseni. Kaikille osa-alueille 10+. Mieletön palvelualttius, hyvä fiilis ja asiakkaan kuunteleminen, toimiva studio ja moitteeton tekninen toteutus!

Marja Salminen 

HRD-päällikkö

LähiTapiola

Pitkään jatkunut yhteistyö MySpeakerin Susannan kanssa on muodostunut  – jos ei kuin avio- niin melkein kuin avoliitoksi. Usein tuntuu, että sanomatta ja selittämättä puolesta sanasta tunnistetaan tarpeet ja tarjoamat. Meille tärkeää on, että eri asiakas- tai kumppanikohderyhmille  on tarjolla mahdollisimman monipuolinen puhujakattaus.

Jyrki Rantala

Toimitusjohtaja

OP Keski-Pohjanmaa

9
10

Hakiessamme Rejlers Finlandin sisäisiin henkilöstötapahtumiin esiintyjiä olemme käyttäneet MySpeakerin puhujapalveluja. MySpeakerin kattavan puhujaverkoston kautta olemme saaneet tunnettuja ja mielenkiintoisia puhujia lisäämään sisäisten tapahtumiemme kiinnostavuutta ja niiden tuomaa lisäarvoa henkilöstöllemme.

Yhteistyö MySpeakerin asiakasvastaavan kanssa on ollut alusta lähtien sujuvaa, erityiskiitoksena nopea saavutettavuus ja reagointi. Asiakkaan toiveet kuullaan ja huomioidaan hyvin. Myös yhteistyö tilaamiemme puhujien kanssa on ollut vaivatonta ja puheenvuorot ovat tukeneet toivotulla tavalla tilaisuuden muuta ohjelmaa ja tavoitetta.

Voimme lämpimästi suositella MySpeakerin puhujapalveluja.

Corinna Vahtera

Vice President, People Operations

Rejlers Finland Oy

Resta-seminaari on kuuden ravintola-alan tavarantoimittajan (Hartwall, Atria, E.Ahlström, Electrolux Professional, Norex ja Valio) järjestämä asiakastapahtuma, josta on muodostunut sen 35-vuotisen historian aikana alan merkittävin vuotuinen kokoontuminen. Tapahtuma kokoaa hotelli- ja ravintola-alan yrityksiä, tavarantoimittajakumppaneita, oppilaitoksia ja edunvalvontajärjestön yhteen kahdeksi vuorokaudeksi verkostoitumaan ja oppimaan. Yksilö hyötyy ammatillisen vertaistuen, oppimisen, osaamisen ja perspektiivin laajenemisen näkökulmista. Organisaatiot taas tuovat esille omaa tunnettuuttaan, jakavat toimivia työskentelymalleja, kasvavat yhteistyökumppaneiden kanssa ja laajentavat ymmärrystä yhteiskunnan ilmiöistä ja trendeistä. 

Palauteita luennoista syksyn 2021 kyselystämme: 

”Restassa on aina huikeat esiintyjäkattaus, parhaista parhaat. Palaan aina huikean inspiroituneena.”

”Asiasisältö on aina ajankohtainen ja huolella valittu.”

”Mikäli pysytte jatkossa samassa tasossa luentojen osalta, niin parempaa saa hakea.”

MySpeaker on minulle tuottajana joka keväinen sparrauskumppani ja sitkeä ratkaisujen etsijä. Saan ehdotukset sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Pitkä yhteistyö ja syventyminen alan erityispiirteisiin mahdollistaa asiakasvastaavan ymmärryksen ja kyvyn tarjota alaa parhaiten palvelevia puhujia. Yhdessä löydämme briiffin mukaiset ja ajankohtaiset luennoitsijat Restaan. Odotan innolla taas yhteistyötämme keväällä 2022! 

Petra Riissanen

Freelance-tuottaja 

Resta-seminaari

11
12

Järjestämme vuoden aikana useita tilaisuuksia asiakkaillemme, suomalaisille markkinoinnin tekijöille. Olemme melko omatoimisia tilaisuuksiemme sisältösuunnittelun osalta ja puhujistakin suuri osa löytyy laajojen verkostojemme avulla, mutta aina välillä tarvitaan apua. Erityisesti silloin, kun puhutaan kansainvälisistä puhujista tai muista kuin markkinointialan osaajista, käännyn MySpeakerin puoleen.

Asetan yleensä kovat tavoitteet MySpeakerille. Substanssin lisäksi puhujilta pitää löytyä myös karismaa ja valovoimaista esiintymiskykyä, joka pitää yleisön otteessaan niin Finlandia-salissa kuin läppäriltä seurattavassa virtuaalitilaisuudessa. MySpeaker on aina onnistunut täyttämään tarpeemme ja löytämään meille huippupuhujat, kun olemme niitä tarvinneet.  Heillä on hyvät kontaktit ympäri maailman ja he pystyvät auttamaan myös silloin, kun joku erityinen puhuja kiinnostaa, mutta omat kontaktit häneen puuttuvat.

Yksi tärkeä syy yhteistyöhön MySpeakerin kanssa on yhteyshenkilömme Susanna Hagelstam. Pidämme hänen kanssaan aina aluksi – totta kai –  brief-palaverin, jossa käymme läpi tarkasti  tilaisuuden tavoitteen ja luonteen,  kriteerit puhujan sisältöosaamiselle jne. Keskustelu ei kuitenkaan pääty siihen, vaan käymme aktiivista ja avointa vuoropuhelua koko prosessin ajan ja sparrailemme eri vaihtoehtoja hyvinkin kriittisesti, kunnes se oikea löytyy. Susanna myös huolehtii, että kaikki tarvittava tieto kulkee puhujan ja meidän välillämme ihan viimeiseen palautteeseen asti. Susannan kanssa työskentely on yhtä luontevaa kuin omien työkavereiden kanssa. Se on merkki luottokumppanuudesta.

Päivi Puotiniemi

markkinointipäällikkö

Sanoma Media Finland Oy / B2B

Olemme käyttänyt MySpeakerin palveluja kun olemme hakeneet toimialamme ulkopuolisia puhujia. Yhteistyö MySpeakerin kanssa on ollut joustavaa, monipuolista ja luotettavaa. He ovat ymmärtäneet millaista puhujaa olemme olleet hakemassa sekä tarjonneet ja etsineet sellaisia ratkaisuja, mitä meille tilaajana ei olisi tullut mieleen edes kysyä.

Teija Eeva

Kehittämispäällikkö, viestintä ja vaikuttaminen
THL

13
14

Olemme ympäristöministeriössä käyttäneet MySpeakerin palveluja osana koko henkilöstömme hybridityön kehittämishanketta sekä erityisesti osana esihenkilöidemme etätyön johtamistaitojen valmennuksessa.

Suurin etu puhujatoimiston käytöstä on meille ollut se, että olemme saaneet MySpeakeriltä erinomaisen kontaktin meille oikeiden puhujien valintaa ja käytännön asioiden suunnittelua varten. On ollut vaivatonta suunnitella tilaisuuksia kun olemme tienneet, että yhden henkilön kautta onnistuvat puhujien varaukset, laskutus ja kaikki tilaisuuksiin liittyvät asiat. On myös tärkeää että MySpeakerilla on opittu tuntemaan tilanteemme ja toiveemme niin, että sieltä on osattu vinkata meille sopivia puhujia ja teemoja.

Henkilöstömme palaute puhujista on ollut pelkästään positiivista. Puhujat ovat ammattitaitoisia, vakuuttavia ja taitavia viestimään. Tilaisuuksissa on myös ilahduttanut niiden keskusteleva luonne, eli kuulijat ovat aktiivisesti mukana kommentoimassa ja kysymässä vaikka tilaisuudet onkin järjestetty täysin etätoteutuksena. Puhujat ovat myös hyvin valmistautuneet ja perehtyneet juuri meidän organisaatiomme tilanteeseen ja toiveisiin.

Milla Reinilä

HR Kehittämispäällikkö

Ympäristöministeriö