rekry2

Training Manager

Hae mukaan meidän kovaan tiimiin, jossa puhe yhdistää ihmiset.

Etsimme tiimiimme Training Manageria olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamiseen ja valmennuksien konseptointiin sekä strategiseen myyntiin. Sinulle myös uusasiakashankinta on tuttua puuhaa ja tykkäät aidosti jutella asiakkaiden kanssa. 

Toivomme sinulta itseohjautuvaa asennetta, soveltuvaa koulutusta, bisnesymmärrystä ja kokemusta myynnistä sekä kokeilevaa tapaa päästä asetettuihin tavoitteisiin. Etusi on, jos sinulla on jo valmiiksi kokemusta koulutus -ja tapahtuma-bisneksestä mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän, loistavan tiimin tuen työhösi, kannustavan palkkausmallin ja tarvittavat työkalut työsi onnistumiseen. Takaamme sinulle roppakaupalla uusia kokemuksia ja vaikuttavia kohtaamisia puhuja-alan aitiopaikalla. Täällä et kerkeä kyllästymään! 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetäthän hakemuksen ja cv:si 18.9 mennessä osoitteeseen [email protected] tai täytä alla oleva lomake.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana Learning & Development Director Pinja Pesonen, +358504776944

MySpeaker on pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhuja- ja valmennusyhtiö, josta löytyvät huippupuhujat, juontajat ja valmentajat. MySpeaker kiinnittää suurta huomiota puhujiensa laatuun ja edustaa maailman kovimpia kotimaisia sekä kansainvälisiä puhujia, visionäärejä ja asiantuntijoita. Luomme vaikuttavaa sisältöä asiakkaiden sisäisiin ja ulkoisiin tilaisuuksiin. MySpeakerilla on lokaalisti tiimit Suomessa ja Ruotsissa sekä pohjoismainen yhteistyö, allianssi maailman yhden suurimman puhujatoimiston CSA:n kanssa.