MySpeaker

Töihin puhuja- ja valmennusalalle?

Etsimme Account Manageria

Haluatko tehdä töitä puhuja- ja valmennusalalla osana energistä ja innostavaa tiimiä? Olemme Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto ja edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä sekä motivoivia ammattipuhujia. Tiimimme koostuu puhuja-alan ammattilaisista. Teemme työtämme aidon innostuneesti ja intohimolla puhuja-alaa, tapahtumia ja osaamisen kehittämistä kohtaa. Ydintekemistämme on vaikuttavan puhujasisällön ideointi ja myyminen erilaisiin tapahtumiin, sekä yritysten osaamisen kehittämisen tukeminen valmennusten avulla.

 

Oletko uusi Account Managerimme?

Etsimme tiimiimme Account Manageria ideoimaan ja myymään vaikuttavia puhujasisältöjä asiakkaidemme tapahtumiin ja kasvattamaan olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myös uusasiakashankinta on tuttua puuhaa ja tykkäät aidosti keskustella asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta itseohjautuvaa asennetta, soveltuvaa koulutusta, bisnesymmärrystä ja kokemusta B2B-myynnistä, sekä kokeilevaa tapaa päästä asetettuihin tavoitteisiin. Etusi on, jos sinulla on jo valmiiksi kokemusta koulutus -ja tapahtuma-bisneksestä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän, loistavan tiimin tuen työhösi, kannustavan palkkausmallin, ja tarvittavat työkalut työsi onnistumiseen. Takaamme sinulle paljon uusia kokemuksia ja vaikuttavia kohtaamisia puhuja-alan aitiopaikalla. Tämä on työpaikka, jossa saat kasvaa, kehittyä ja oppia uutta – etkä kerkeä kyllästymään!

Hae mukaan meidän kovaan tiimiimme, jossa puhe yhdistää ihmiset.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Mahtavaa! Lähetä hakemuksen ja cv:si + palkkatoiveesi 23.12.20 mennessä Sales Director Susanna Suorsalle osoitteeseen [email protected]

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

MySpeaker on pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhuja- ja valmennusyhtiö, josta löytyvät huippupuhujat, juontajat ja valmentajat. MySpeaker kiinnittää suurta huomiota puhujiensa laatuun ja edustaa maailman kovimpia kotimaisia sekä kansainvälisiä puhujia, visionäärejä ja asiantuntijoita. Luomme vaikuttavaa sisältöä asiakkaiden sisäisiin ja ulkoisiin tilaisuuksiin. MySpeakerilla on lokaalisti tiimit Suomessa ja Ruotsissa sekä pohjoismainen yhteistyö, allianssi maailman yhden suurimman puhujatoimiston CSA:n kanssa.