MySpeaker Team

Account Manager

Tervetuloa puhuja-alalle palvelemaan yrityksiä ja organisaatioita tapahtumien ja koulutusten sisällön suunnittelemisessa ja toteuttamisessa!

Onko sinustakin tuloksellisen myyntityön keskiössä asiakaskeskeisyys, -tuntemus sekä saavutettu asiakaskokemus ja asiakastyytyväisyys?Ammattipuhujat, joita edustamme ovat omien alojensa visionäärejä, tunnettuja ja arvostettuja ajattelijoita ja tarinankertojia, mutta todellisia päiviemme supertähtiä ovat kuitenkin asiakkaamme, joiden kanssa suunnittelemme, konseptoimme ja ratkaisemme erilaisten tapahtumien ja koulutusten puhujasisältöön liittyviä toiveita ja tarpeita. Tämä on people bisnestä, jossa omilla taidoilla, persoonalla ja palvelualttiudella on mahdollisuus kehittyä myynnin kovaksi ammattilaiseksi.Vastuullasi on MySpeakerin isoimpia asiakkuuksia, joille pääset tuottamaan lisäarvoa ja etua liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun haasteisiin tarjoamalla MySpeakerin puhujia ja juontajia sekä koulutuskonsepteja osaamisen kehittämisen tueksi että erilaisiin markkinointi- ja asiakastapahtumiin. Meillä jokainen tykkää myös rakentaa uutta, nähden optimistisesti potentiaalia ja uteliaasti sekä sinnikkäästi tehdä uusasiakashankintaa. Uusien asiakassuhteiden luominen on luonnolllinen osa myyntityötämme kumppaniasiakkaidemme rinnalla.

Mitä työ pitää sisällään?

Työmme on asiakaspalvelua, aidosti henkilökohtaista myyntityötä asiantuntijuus edellä. Saamme ison hyödyn ja tuen myyntityöhömme keräämästämme datasta ja lahjakkaasta markkinointitiimistämme. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset eri toimialoilla, julkinen sektori, sekä yhdistykset ja järjestöt, eri funktiot läpileikaten. Tämä on laaja-alaista b-to-b myyntiä, jossa tärkeää on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tunnistaa myös asiakkaan asiakkaat. Päivämme ovat täynnä ennenkaikkea tunneälykkäitä kohtaamisia, kuuntelemista, keskustelemista ja ratkaisujen tarjoilua, jossa tarvitaan kykyä sujuvaan kirjoittamiseen ja arvoihimme nojaavien myyntipuheiden pitämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme hieman aikaisempaa myyntityön näyttöä, mutta valmis kehäkettu ei vielä tarvitse olla. Arvostamme lujaa tahtoa tehdä, can do-asennetta ja halua ymmärtää, mitä on systemaattinen asiakkuuksien hallinta, johtaminen ja asiakkuuksien arvon kasvattaminen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Saat meiltä asiantuntijatiimin täyden tuen työhösi ja paikan, jossa kasvaa täyteen potentiaalisia huippumyyjänä! Voimme luvata, että tästä  työyhteisöstä ei yhdessä tekemistä, tiimihenkeä ja ikimuistoisia hetkiä puutu. Työ on tiimityötä ja pääsääntöinen työskentelypaikka on Espoossa sijaitseva toimistomme. Saat työsi hyvän aloituksen tueksi valmiin asiakassalkun, joka pitää sisällään isoimpia asiakkuuksiamme. Palkkausmallinamme on pohjapalkka ja kannustava tiimiprovisio. 

Lisätiedot ja hakemus.

MySpeakerin myyntijohtaja Susanna Suorsa antaa tehtävästä lisätietoa, sekä kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti Susanna Suorsalle: Email: [email protected] +358 41 5452667

MySpeaker on Suomen johtava ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Pohjoismainen tiimimme koostuu kokeneista ja tunnetuista puhuja-alan ammattilaisista. Luomme vaikuttavan puhujasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumillekin.