MySpeaker

Töihin puhuja- ja valmennusalalle?

Haluatko tehdä töitä puhuja- ja valmennusalalla osana energistä ja innostavaa tiimiä? Olemme Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto ja edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä sekä motivoivia ammattipuhujia. Tiimimme koostuu puhuja-alan ammattilaisista. Teemme työtämme aidon innostuneesti ja intohimolla puhuja-alaa, tapahtumia ja osaamisen kehittämistä kohtaa. Ydintekemistämme on vaikuttavan puhujasisällön luominen erilaisiin tapahtumiin, sekä yritysten osaamisen kehittämisen tukeminen valmennusten avulla.

Missä ovat sinun vahvuutesi? Oletko parhaimmillasi asiakkaiden kanssa ja nautit haasteista? Sytytkö myynnille vai onko osaamisesi markkinoinnissa ja viestinnässä? Jätä alle tietosi sekä avoin hakemuksesi. Olemme kiinnostuneet kuulemaan sinusta ja osaamisestasi. Kartoitamme jatkuvasti uusia puhuja-alan kovia tekijöitä, päteviä ihmisiä konsultoivaan puhujamyyntiin, valmennusten myyntiin sekä markkinointiin ja viestintään.

MySpeaker on pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhuja- ja valmennusyhtiö, josta löytyvät huippupuhujat, juontajat ja valmentajat. MySpeaker kiinnittää suurta huomiota puhujiensa laatuun ja edustaa maailman kovimpia kotimaisia sekä kansainvälisiä puhujia, visionäärejä ja asiantuntijoita. Luomme vaikuttavaa sisältöä asiakkaiden sisäisiin ja ulkoisiin tilaisuuksiin. MySpeakerilla on lokaalisti tiimit Suomessa ja Ruotsissa sekä pohjoismainen yhteistyö, allianssi maailman yhden suurimman puhujatoimiston CSA:n kanssa.