fbpx

Robson

Maailman Paras Aivovamma Potilas

Robson on positiivinen, kilpailuhenkinen ja suorituskeskeinen. Asenteensa ansiosta 30-vuotias Robson oli ehtinyt tehdä elämässään jo paljon ja teki täysillä töitä asettamiensa tavoitteiden eteen, kunnes yhtäkkiä elämä pysähtyi. Lätkämatsissa saatu puhdas taklaus johti aivovammaan, joka laittoi kaikki suunnitelmat uusiksi. Hän joutui sopeutumaan uuteen minään ja elämäntapaan. Uuteen sopeutumista helpotti, että hän on pienestä asti tottunut sopeutumaan, sillä jo 11-vuotiaana hän oli asunut viidessä eri maassa.

Puheenvuorossaan Robson kertoo miksi hänestä piti tulla Maailman Paras Aivovamma Potilas. Aivovamma on usein arjessa näkymätön, vaikka muuttaakin koko elämän. Hän kertoo tästä vakavasta aiheesta avoimesti, huumoria unohtamatta. Sillä hän uskoo että kaikki on helpompaa kun hymyilee. Kaikki on myös mahdollista jos vain ottaa vastuun omasta menestyksestä. Siitä Robson haluaa olla elävä esimerkki.

If you can see the invisible, you can do the impossible.

Ajankohtaisia otsikoita

Miksi minusta piti tulla Maailman Paras Aivovamma Potilas


Robson
Robson

Maailman Paras Aivovamma Potilas

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys

Avainsanat:

Aivovamma & kuntoutus, Inspiraatio (Motivaatio mikä on suurin tämän päivän tekosyy mutta jotkut siitä tykkää), Itsensä johtaminen & kehtittäminen, Prosessiajattelu

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn