fbpx

Robson

Maailman Paras Aivovamma Potilas

Robson Lindberg eli nuoren miehen elämää, joka muuttui hetkessä, kun helmikuun 18. päivä 2016 Lindbergiä taklattiin vitosdivaripelissä. Lätkämatsissa saatu puhdas taklaus johti aivovammaan, joka laittoi kaikki suunnitelmat uusiksi. Robson ei kuitenkaan jäänyt kohtaloaan itkemään, vaan hän päätti, että hänestä tulee Maailman Paras Aivovamma potilas. 

Puheenvuorossaan Robson kertoo miksi juuri hänestä piti tulla Maailman Paras Aivovamma Potilas. Aivovamma on usein arjessa näkymätön, vaikka muuttaakin koko elämän. Hän kertoo tästä vakavasta aiheesta avoimesti, huumoria unohtamatta. 

Robson uskoo että kaikki on helpompaa, kun hymyilee. Kaikki on myös mahdollista jos vain ottaa vastuun omasta menestyksestä. Siitä Robson haluaa olla elävä esimerkki.

“If you can see the invisible, you can do the impossible.”

Ajankohtaisia otsikoita

Miksi minusta piti tulla Maailman Paras Aivovamma Potilas, Maailman Parhaan Aivovammapotilaan ajatuksia haasteisiin ja omaan asenteeseen

Lue Iltasanomien artikkeli Robsonista täältä


Robson
Robson

Maailman Paras Aivovamma Potilas

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys

Avainsanat:

Aivovamma & kuntoutus, Inspiraatio (Motivaatio mikä on suurin tämän päivän tekosyy mutta jotkut siitä tykkää), Itsensä johtaminen & kehtittäminen, Prosessiajattelu

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn