fbpx
Sami Honkonen Banner

Sami Honkonen

Toimitusjohtaja

Sami Honkonen on modernin johtamisen ja digitalisaation asiantuntija. Hän on teknologiayritys Tomorrow Techin sekä digitaalista asuntokauppa-alustaa rakentavan DIAS Oy:n toimitusjohtaja. Ennen nykyisiä yrityksiään Sami keräsi 11 vuoden johtamiskokemuksen Reaktorilla.

Sami isännöi suosittua Boss Level Podcastia, joka esittelee johtajia ja organisaatioita, jotka mullistavat perinteisiä toimintatapoja. Podcastin avulla Sami on päässyt tutustumaan hyvin laajaan skaalaan nimekkäitä johtajia ja edelläkävijöitä.

Koodaamisen Sami Honkonen aloitti 12-vuotiaana ja tämä takaa digitalisaation teknisen puolen syvällisen ymmärtämisen. Sami oli myös ensimmäisten pioneerien joukossa tuomassa Suomeen ketteriä toimintatapoja (Agile ja Lean).

Suosittuja otsikoita:

Building a responsive organization | Responsiivinen organisaatio | Moderni johtaminen ja digitalisaatio | Digitalisaation vaikutukset johtamiseen ja organisaatioihin


Sami Honkonen
Sami Honkonen

Toimitusjohtaja

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys, Digitalisaatio & Teknologia

Avainsanat:

Agile, Kokeilukulttuuri, Kokeilut, Kompleksisuusteoria, lean, Lean startup, Systeemiajattelu

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn