fbpx
Satu Heikinheimo Bannerikuva

Satu Heikinheimo

#WHYNOTISM I Yhteyksien Rakentaja

Satu Heikinheimo on yksi kansallisen naisten ura- ja koulutusverkosto Howtomon perustajista sekä #WHYNOTISM aatteen luoja. 

Hän uskoo, että ihminen hakee luonnollisesti aina yhteyttä itseensä, toisiin ihmisiin, asioihin ja brändeihin. Hän inspiroi ihmisiä näkemään mahdollisuuksia eri toimialojen välillä ja hänen kuuleekin kysyvän usein WHY NOT? 

Satu on luova moniosaaja ja rohkea eri asioiden yhdistelijä. Sadun intohimo on luoda vaikuttavia ja mieleenpainuvia kokemuksia yhdistäen taidetta, teknologiaa, designia ja kognitiotieteitä. Hän on taidemaailman kasvatti, joka kasvoi lapsuutensa rationaalisen ajattelun sekä sirkuksen ja eri kulttuurien rajapinnassa. Hänen puheenvuoronsa aikana astut hetkeksi ulos siitä, mitä koet mahdolliseksi ja mitä et.

Suosittuja aiheita:

#WHYNOTISM mahdollisuuksien avaajana | Palvelumuotoilusta kokemusmuotoiluun | Vaikuttavuusmuotoilulla merkityksellisiä kumppanuuksia


Satu Heikinheimo profiilikuva suoraan edestäpäin
Satu Heikinheimo

#WHYNOTISM I Yhteyksien Rakentaja

Aiheet:

Avainsanat:

Asiakaslähtöisyys, Inhimillisyys, Mindset, Muotoilu, Oppiminen, Palvelumuotoilu, Teknologian mahdollisuudet, Vaihtoehdot, vaikuttavuus, Yrittäjyys

Kielet:

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn