fbpx

Teemu Karppinen

Henkiseen suorituskykyyn erikoistunut ammattivalmentaja

Teemu Karppinen on henkisen ja fyysisen suorituskyvyn vahvistamiseen, stressinhallintaan sekä vuorovaikutustaitoihin erikoistunut ammattivalmentaja, joka johdattaa johtoryhmät ja henkilöstöt parempiin tuloksiin valmennuksissa, koulutuksissa ja luennoilla.

Hänen valmennusfilosofiansa mukaan menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote. Yrityksen tasonnosto alkaa yksilön tasonnostosta, jota yritysten tulisi tukea kaikilla mahdollisilla tavoilla. Suosituille valmennuksille on ottanut osaa jo satoja eri alojen ammattilaisia mm. suuryritysten johtajia, huippu-urheilijoita ja valmentajia. Hän on ollut kouluttamassa lukuisissa organisaatioissa. Hänen asiakkaitaan ovat olleet mm. IBM Dublin, Pöyry Switzerland Ltd, Sosiaali- ja terveysministeriö, Aalto Yliopisto, Valmet Technologies, Veho ja Kesko.

Teemu Karppinen on Harri Gustafsbergin (FT) perustaman Suomen Mentoritiimi Oy:n koulutuksista vastaava johtaja ja valmentaja. Liiketalouden tutkintojen lisäksi hän on Mind Coach® Certified Trainer, MB-Master Life Coach ja TL-Personal Trainer. Helena Åhmanin (TkT) ja Harri Gustafsbergin kirjassa Tilannetaju – Päätä Paremmin Teemu Karppinen kertoo energiatasojen maksimoinnista ja tapojen rakentamisesta.

Ajankohtaisia otsikoita:

Henkisen suorituskyvyn vahvistaminen organisaatiossa | Yksilön stressinhallinta portti menestykseen | Kokonaisvaltainen hyvinvointi käytännössä | Menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote | Henkilökohtaisen tasonnoston neljä elementtiä | Kun yksilön kyvyt nousevat, haastavat odotukset laskevat | Esimiehen hyvinvointi

Katso myös Teemu Karppisen valmennukset


Teemu Karppinen
Teemu Karppinen

Henkiseen suorituskykyyn erikoistunut ammattivalmentaja

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus

Avainsanat:

Fyysinen suorituskyky, henkinen suorituskyky, Kokonaisvaltainen hyvinvointi, Ravintovalmennus, Sosiaaliset taidot, Stressinhallinta

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn