fbpx

Tietosuojakäytäntömme

Laadittu 09.10.2018

Tämä on MySpeaker Oy:n (MySpeaker) henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

MySpeaker Oy, Riihitontuntie 7 C 02200 Espoo • Y-tunnus: 2907553-2

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Johan Sjöstrand
johan.sjostrand@myspeaker.fi
Puhelin: +358503008862

3. Rekisterin nimi

MySpeakerin markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun jätät henkilötietosi MySpeakerille. Rekisteritietojen kerääminen perustuu suostumukseen. Sinun on oltava yli 18 –vuotias, jotta voit antaa meille henkilökohtaisia tietoja. Jos huomaamme, että keräämme alle 18-vuotiaiden henkilötietoja, ryhdymme toimiin tietojen poistamiseksi mahdollisimman pian. Verkkosivustolla rekisteröityä tai muuten MySpeakerille ilmoitettuja henkilötietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

MySpeakerissa käsitellään henkilötietoja, tarkoituksena hallinnoida asiakasrekisteriämme, kontaktoida asiakkaitamme sekä lähettää uutiskirjeitä sekä kutsuja tapahtumiin. Yhteydenottolomakkeen täyttämällä olet hyväksynyt henkilötietojesi käytön markkinointiviestinnässämme.
Huomioithan, että kun käytät sivustoamme, käytämme evästeitä, jotka keräävät henkilötietoina pidettäviä tietoja. Hyväksymällä evästeet hyväksyt tietojenkeräämisen.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Käsittelemme henkilötietoja seuraavasti:

A. Tiedot, jotka saamme verkkosivuston tai varausvahvistuksen kautta

Kun täytät yhteydenottolomakkeen, puhujatoimeksiannon yhteydessä annat varausvahvistukseen tarvittavat tiedot tai osallistut järjestämiimme tapahtumiin, pyydämme antamaan tietojasi (nimi, yhteystiedot sekä laskutusosoite). Käytämme näitä tietoja laskutukseen sekä markkinointimateriaalin lähettämiseen.

B. Yhteydenottolomake

Sivuillamme on monta tapaa, joilla kävijä voi olla yhteydessä ja jättää yhteystietonsa, jotta voimme palata asiaan. Pyydetyt tiedot ovat yhteystietoja, joita käytämme pyydetyn tiedon käsittelyyn ja pyydettyjen palveluiden toimittamiseen.

C. Yhteistyösopimus

Toimeksiantajan tai MySpeakerin kautta toimivan puhujan / kouluttajan / juontajan henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan sen hetkistä sopimusta. Annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn vallitsevan lainsäädännönmukaisesti ennen yhteistyön aloittamista.

D. Evästeet ja lokitiedot

Käytämme yrityksemme kotisivuilla evästeitä. Eväste on pieni tekstimuotoinen tiedosto, jonka Internet-sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle. Evästeitä käytetään yleensä käyttäjäkohtaisten asetusten tallentamiseen. Tietoja ei voi yhdistää henkilökohtaisiin tietoihin ja niitä ei voi identifioida ja ovat täysin anonyymejä. Evästeitä voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin: (1) sallia tiettyjä toimintoja; (2) tilastoja; (3) tallentaa valintojasi ja (4) mahdollistaa mainonnan ja kiinnostavan markkinoinnin. Evästeet voivat olla kahdentyyppisiä, istuntokohtaisia evästeitä tai pysyviä evästeitä. Istuntokohtainen eväste katoaa automaattisesti, kun suljet selaimen. Pysyvä eväste pysyy tiettyyn ajankohtaan, tai kunnes poistat evästeet. Viimeinen voimassaolopäivä on evästeessä; Jotkut saattavat lakata toimimasta muutaman minuutin kuluttua, kun taas toiset voivat päättyä useiden vuosien jälkeen.
Jos et halua evästeitä tai tiettyjä evästeitä, voit muuttaa selaimesi asetuksia poistamaan tallennettuja evästeitä ja estää uusia. Saat lisätietoja evästeiden poistosta selaimesi ohjesivuilla. Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi estää sinua käyttämästä kaikkia sivustossamme olevia ominaisuuksia, kuten tallentaa valintojasi, ja saattaa myös estää joidenkin sivujen näkymisen oikein.

Kolmannen osapuolen evästeet

MySpeaker käyttää Google Analyticsia analysoimaan sivuston käyttöä. Google Analytics tuottaa tilastoja ja muita tietoja siitä, miten sivustoa käytetään tallentamalla evästeitä käyttäjän tietokoneella. Sivustomme tuottamia tietoja käytetään raporttien luomiseen sivuston käytöstä. Google tallentaa ja käyttää näitä tietoja. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä.
MySpeaker käyttää Facebookia ja Twitteriä. Yrityksemme Facebookissa on eväste, joka kerää tietoja sivuista, jotka auttavat markkinoinnin kohdistamisessa halutulle yleisölle. Facebook tallentaa ja käyttää näitä tietoja. Facebookin tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä MySpeaker käyttää Drift-chattia verkkosivuillaan tarjotakseen suoran ja helpon asiakaspalvelun. Drift käyttää evästeitä kotisivuillamme erottamalla käyttäjien keskustelut ja ottamalla toistuvat kävijät jatkamaan aiempaa keskustelua. Zendesks tietosuojakäytäntö luettavissa täältä. Evästeemme tarkoituksena on näin ollen helpottaa vierailijoiden ja meidän toimintaamme. Jos käytät edelleen verkkosivustoamme muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että sallit evästeiden vastaanottamisessa.

Estä evästeet

Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön -tällöin sivustomme eivät toimi täysin oikein. Useimmat selaimet sallivat evästeiden estämisen. Internet Explorer, voit estää evästeet valitsemalla “Työkalut”, “Internet-asetukset”, “Tietosuoja” ja vedä liukusäädintä “Estä kaikki evästeet”. Firefoxissa voit muuttaa evästeiden hallinta-asetuksia valitsemalla Työkalut, Lisäasetukset ja Yksityisyys. Klikkaa Chromessa oikeassa yläreunassa Lisää -> Asetukset. Napsauta alareunassa “Lisäasetukset”. Napsauta “Tietosuoja ja tietoturva” -kohdan Sisältöasetukset. Klikkaa “Evästeet”. Täällä voit poistaa evästeiden käytön. Evästeiden estäminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyjen sivustojen käyttöön.

Kolmannen osapuolen toimittajat

MySpeaker käyttää kolmannen osapuolen palveluita lopputuotteidensa ja palveluidensa toimittamiseen. Henkilötiedot käsittävät seuraavat kolmannet osapuolet: Drift Chat, joka tarjoaa chatin sivuillemme, Salesforce, jota käytämme CRM järjestelmänä, Oleline Netbaron tarjoaa liiketoiminnan tukijärjestelmämme. Kaikki nämä toimijat ovat solmineet henkilötietosopimuksen MySpeakerin kanssa.

Henkilötiedot markkinointitarkoitukseen

Tietosuojakäytännön hyväksyminen tarkoittaa myös sitä, että MySpeaker käyttää markkinointi- ja markkinatutkimukseen antamianne henkilötietoja. Tarkoituksena on luoda parempi asiakaskokemus, koska haluamme jatkuvasti parantaa ja optimoida palveluidemme laatua (esimerkiksi näyttämällä sisältöä, joka saattaa kiinnostaa sinua ja tarjota osuvampaa tietoja sinulle). Jos et enää halua markkinointiamme, ota yhteyttä ja ilmoita, että et halua meidän ottavan yhteyttä markkinointitarkoituksessa.

Kuinka kauan henkilötietosi tallennetaan?

Tallennamme henkilötietosi siksi aikaa, kun palveluidemme tarjoaminen lain mukaan edellyttää. Kun vierailet sivuillamme, tallennamme tietosi kolmeksi vuodeksi. Henkilötietojasi käytetään markkinointiviestinnässämme (ellei toisin mainita), niin kauan kuin yllä mainitsimme. Analyysit ja kyselyiden vastaukset tallennetaan, kunnes tulokset ovat valmiita, kuitenkin enintään yhdeksi vuodeksi.

Henkilötietojen siirto

Hyväksyt henkilötietojen siirron täyttämällä meidän yhteydenottolomakkeemme, tai olemalla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Luovutamma tietoja kolmansille osapuolille vain siinä määrin, kuin on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi. MySpeakerin rekisteröityjä henkilötietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Hoitaaksemme toimeksiantomme asiakkaillemme ja heidän tiedustelujensa suhteen, joitakin henkilötietoja vaihdetaan ulkopuolisten tahojen kanssa, joiden kanssa MySpeakerilla on sopimus (katso kohta Kolmannen osapuolen toimittajat)

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoja meille tallennetuista henkilötiedoista. Lisäksi voit pyytää lakisääteisin ehdoin virheellisten tietojen korjaamista, tietojen rajoittamista tai henkilötietojen poistamista. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, tai saada lisää tietoja oikeuksistasi osoitteessa info@myspeaker.fi. Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu tietosuojaviranomaiselle.

Tietojen ja tietosuojapolitiikan muutokset

MySpeaker pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöjä, milloin tahansa. Viimeisin päivityspäivä löytyy ensimmäisen sivun merkinnästä.


x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn