Tietosuoja

Laadittu 09.10.2018

Tämä on MySpeaker Oy:n (MySpeaker) henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

MySpeaker Oy, Riihitontuntie 7 C 02200 Espoo • Y-tunnus: 2907553-2

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Johan Sjöstrand
[email protected]
Puhelin: +358503008862

3. Rekisterin nimi

MySpeakerin markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun jätät henkilötietosi MySpeakerille. Rekisteritietojen kerääminen perustuu suostumukseen. Sinun on oltava yli 18 –vuotias, jotta voit antaa meille henkilökohtaisia tietoja. Jos huomaamme, että keräämme alle 18-vuotiaiden henkilötietoja, ryhdymme toimiin tietojen poistamiseksi mahdollisimman pian. Verkkosivustolla rekisteröityä tai muuten MySpeakerille ilmoitettuja henkilötietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

MySpeakerissa käsitellään henkilötietoja, tarkoituksena hallinnoida asiakasrekisteriämme, kontaktoida asiakkaitamme sekä lähettää uutiskirjeitä sekä kutsuja tapahtumiin. Yhteydenottolomakkeen täyttämällä olet hyväksynyt henkilötietojesi käytön markkinointiviestinnässämme.
Huomioithan, että kun käytät sivustoamme, käytämme evästeitä, jotka keräävät henkilötietoina pidettäviä tietoja. Hyväksymällä evästeet hyväksyt tietojenkeräämisen.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Käsittelemme henkilötietoja seuraavasti:

A. Tiedot, jotka saamme verkkosivuston tai varausvahvistuksen kautta

Kun täytät yhteydenottolomakkeen, puhujatoimeksiannon yhteydessä annat varausvahvistukseen tarvittavat tiedot tai osallistut järjestämiimme tapahtumiin, pyydämme antamaan tietojasi (nimi, yhteystiedot sekä laskutusosoite). Käytämme näitä tietoja laskutukseen sekä markkinointimateriaalin lähettämiseen.

B. Yhteydenottolomake

Sivuillamme on monta tapaa, joilla kävijä voi olla yhteydessä ja jättää yhteystietonsa, jotta voimme palata asiaan. Pyydetyt tiedot ovat yhteystietoja, joita käytämme pyydetyn tiedon käsittelyyn ja pyydettyjen palveluiden toimittamiseen.

C. Yhteistyösopimus

Toimeksiantajan tai MySpeakerin kautta toimivan puhujan / kouluttajan / juontajan henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan sen hetkistä sopimusta. Annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn vallitsevan lainsäädännönmukaisesti ennen yhteistyön aloittamista.

D. Evästeet ja lokitiedot

Käytämme yrityksemme kotisivuilla evästeitä. Eväste on pieni tekstimuotoinen tiedosto, jonka Internet-sivusto lähettää käyttäjän tietokoneelle. Evästeitä käytetään yleensä käyttäjäkohtaisten asetusten tallentamiseen. Tietoja ei voi yhdistää henkilökohtaisiin tietoihin ja niitä ei voi identifioida ja ovat täysin anonyymejä. Evästeitä voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin: (1) sallia tiettyjä toimintoja; (2) tilastoja; (3) tallentaa valintojasi ja (4) mahdollistaa mainonnan ja kiinnostavan markkinoinnin. Evästeet voivat olla kahdentyyppisiä, istuntokohtaisia evästeitä tai pysyviä evästeitä. Istuntokohtainen eväste katoaa automaattisesti, kun suljet selaimen. Pysyvä eväste pysyy tiettyyn ajankohtaan, tai kunnes poistat evästeet. Viimeinen voimassaolopäivä on evästeessä; Jotkut saattavat lakata toimimasta muutaman minuutin kuluttua, kun taas toiset voivat päättyä useiden vuosien jälkeen.
Jos et halua evästeitä tai tiettyjä evästeitä, voit muuttaa selaimesi asetuksia poistamaan tallennettuja evästeitä ja estää uusia. Saat lisätietoja evästeiden poistosta selaimesi ohjesivuilla. Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi estää sinua käyttämästä kaikkia sivustossamme olevia ominaisuuksia, kuten tallentaa valintojasi, ja saattaa myös estää joidenkin sivujen näkymisen oikein.