fbpx
Tomato Banneri

TOMATO

Elämän kulinaristit

TOMATO: Mitä siitä tulis jos meillä kaikilla olis kivaa?

Tomato eli Tom Pöysti ja Markku “Mato” Valtonen puhuvat mielekkäästä ja merkityksellisestä työstä. He kertovat omakohtaisia tarinoita mistä syntyy elämän ilo ja ihmisen elo. He sammuttavat katalan kielteisyyden ja suuntaavat sekä yhteisöjen että yksilöiden toiminnan kohti tosissaan leikkimistä. Tämän session tuoksinnassa kuulijat ymmärtävät viimeistään uteliaisuuden ja asenteen merkityksen.

Tomato valaa uskoa ihmisiin opettamalla taidon nauraa itselleen.
Yksi tärkeimmistä on myös muistutus unelmien merkityksestä. Tomaton toiveena on, että vaalisimme katoavaa kansanperinnettä ja opettelisimme kaikki unelmoinnin ja riemusta hyppimisen taidon.

Tomato luento on kivijalka paremmalle itsetunnolle ja lähtöpamaus elinikäiseen itsetutkiskeluun. He puhuvat innostumisesta, oppimisesta ja unelmoinnista mitä ovat oivaltaneet näistä elämän varrellaan.

Tämä duo kun päästetään irti niin ei riemulla rajaa. Paljon painavaa asiaa, mutta takuuvarmasti ei aika käy pitkäksi. Eikä varmana jätä ketään kylmäksi.

Suosittuja otsikoita:

Elä nauttien! | Vauras Suomi murrosiässä | Mieli maassa osakeyhtiössä nimeltä Suomi Oy Ab | Kateus – pelottava leikki |


Tomato Profiili
TOMATO

Elämän kulinaristit

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Yhteiskunta & Tulevaisuus, Yrittäjyys

Avainsanat:

Elämäntaidot, Itsetunto, Jaksaminen, Motivaatio, Positiivinen asenne, Työhyvinvointi, Työyhteisötaidot, Unelmat, Vuorovaikutustaidot

Kielet:

Suomi, Ruotsi

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn