fbpx

Tomi Kaukinen

Valtakunnan virallinen epäonnistuja

Ruotsinsuomalainen Tomi Kaukinen on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen pitkän ajan yrittäjä joka ei pelkää päättömiäkään haasteita.

Lukion väliin jättänyt Kaukinen siirtyi jo varhaisessa teini-iässä raksalle jossa hän toimi siivoojana Tukholman metrossa kunnes viisikymppinen työkaveri ilmaisi ahdistuksensa hukatuista mahdollisuuksista. Kaukinen irtisanoutui ja palasi hullun innolla takaisin koulunpenkille jossa hän suoriutui lukiosta 10.0 keskiarvolla. Tukholman Kauppakorkeakoulusta valmistuttua Kaukinen työskenteli kuusi vuotta investointipankeille kunnes 18-vuotias kesätyöntekijä heitti idean joka johti irtisanomiseen ja avasi ovet yrittäjyysuraan ja start-up maailmaan.

Innostuneena mutta kokemattomana start-uppaajana Tomi kävi läpi kaikki mahdolliset virheet mutta virheistä viisastuneena vei firman Espanjaan jossa hän lopulta palkkasi Real Madridin entisen digijohtajan ja työskenteli maailman suurimpien seurojen kanssa.

Kova vauhti osoittautui kavalaksi ja lopulta Kaukinen sairastui burnoutiin.

Tomi Kaukinen puhuu negatiivisten ajatuksien muuttamisesta positiiviseksi. Hän pitää myös inspiroivia puheita epäonnistumisen kääntämisestä onnistumiseen. 

Suosittuja otsikkoja:

Helsingistä Real Madridiin – inspiroiva start-up tarina Suomalaisesta yrityksestä joka jätti suomen väliin ja löysi menestyksen Espanjasta | Uupuminen ja burnout – miten paloin loppuun ja miten löysin takaisin | Start-up elämä ja yrittäjyys – yrittämisen hyvät ja huonot puolet, rehellisesti


Tomi Kaukinen
Tomi Kaukinen

Valtakunnan virallinen epäonnistuja

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Luovuus & Innovaatio, Yrittäjyys

Avainsanat:

Epäonnistuminen, Helsingistä Real Madridiin kuudessa kuukaudessa, Raksalta kauppikseen, Start-up elämä ja yrittäjyys, Uupuminen ja burnout

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn