fbpx
Toni Piispanen

Toni Piispanen

Paralympiavoittaja

Toni Piispanen on yksi valovoimaisimmista urheilutähdistä Suomessa. Koulutukseltaan Toni on liikuntatieteiden maisteri ja päivätöissä valtionhallinnossa. Urheilutähden 14 arvokisamitalin taustalla on suunnaton määrä hikeä, tiimityötä, haasteita, onnistumisia ja ennen kaikkea uskomattomia kokemuksia 100m vuoristoradalla.

Toni Piispanen kertoo sykähdyttävällä tavalla laadukkaiden ja harvinaisten materiaaliensa pohjalta tarinaa miten yritykset, yhteisöt, organisaatiot sekä myös yksittäiset ihmiset toipuvat muutosten aiheuttamasta hämmennyksestä.

Tonin ehdoton vahvuus on yhdistää luentonsa kuulijan asemaan ja antaa kuulijoille kokemuksen, mikä ei helposti unohdu. Toni on puhunut niin 10 hengen tiimipäivissä kuin myös täyteen buukatuissa liikuntahalleissa. Puheenvuoro suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

Suosittuja otsikoita:

Muutosten kohtaaminen organisaatioissa ja elämässä | Muutos organisaatiossa | Periksiantamattomuus, sisu, rohkeus ja asenne | Elämä muutoksessa, muutos elämässä |


Toni Piispanen
Toni Piispanen

Paralympiavoittaja

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen

Avainsanat:

Asenne, Omakohtainen tarina, Periksiantamattomuus, Rohkeus, Sisu, Suunnitelmallisuus, Tarinanvoima, Tavoitteen asettelu, Yhteistyö, Yrittäminen

Kielet:

Suomi

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn