fbpx

Tuukka Temonen

Elokuvaohjaaja | Ex-basisti

Tuukka Temonen on elokuvaohjaaja, joka herättää keskustelua, mitä ikinä hän tekeekin. Lehtien otsikot kohuohjaajasta muistavat kaikki, mutta hän on muutakin kun vahvoja mielipiteitään laukova ex-punkrokkari. Temonen pyörittää omaa tuotantoyhtiötään ja luo tähän maahan ilmiöitä elokuviensa kautta.

Tuukka Temonen osaa kertoa elämästään ja tekemisistään tavalla, joka laittaa ajattelemaan. Miten esiintymispelkoisesta heinolalaisesta skeittarista tuli Suomen suosituimman yhtyeen basisti, vaikka mies väittää, ettei hän edelleenkään osaa soittaa?

Miten tämä sama mies ajautui myöhemmin kameroineen kiertämään maailmaa mm. Sotatantereilla Afganistanissa ja Palestiinassa? Entä miksi tämän miehen tekemisiä seuraa aina joku kohu? Tuukka kuulemma toimii ja tekee silloin kun on sen aika, eikä mieti liikaa mitä muuta sanovat. Lamaannus ja pelko eivät voi estää häntä yrittämästä.

Tuukka Temonen osaa olla provosoiva ja samalla yllättävän henkilökohtainen. Tuukka itse sanoo että haluaa puheensa herättävän kuulijan näkemään maailman kaikki harmaan sävyt mustavalkoisen sijaan. Suoruus, rohkeus ja itseironia, siinä sanat mitkä kuvastavat tämän hetken puhutuinta elokuvaohjaajaa puhujana.

Suosittuja otsikoita:
Punkkarista presidenttien kuvaajaksi | Mitä kritiikistä voi oppia ja mitä ei tarvitse sietää | Unelmista elokuviksi


Tuukka Temonen
Tuukka Temonen

Elokuvaohjaaja | Ex-basisti

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys

Avainsanat:

Elokuvat, Ilmiöt, konfliktit, Luova johtaminen, media, Rohkeus

Kielet:

Suomi

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn