Juontaja on tapahtuman innostaja

Ammattitaitoinen juontaja luo onnistuneen tapahtuman!

Juontaja on tapahtuman innostaja!

Onnistuneessa tapahtumassa keskeisessä roolissa on ammattitaitoinen juontaja, joka luo tilaisuuteen toivotun tunnelman, pitää yllä osallistujien mielenkiintoa ja saa puhujista kaiken irti. Hyvä juontaja osaa sitoa tapahtuman sisällön yhteen ja asiantuntijuudellaan nostaa esiin pääkohdat puheenvuoroista.

Juontajan valintaan kannattaa panostaa yhtä paljon kuin tapahtuman puhujiin ja tässä valinnassa me autamme mielellämme! Olemme tähän uutiskirjeeseen nostaneet monipuolisia juontajia, joiden avulla tapahtumanne voidaan toteuttaa laadukkaasti ja tunnelmallisesti.

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

Baba Lybeck

Baba Lybeck voitto

”Hyvä juontaja on mielestäni aidosti läsnä tapahtumassa. Vaikka tarkka ja hyvin suunniteltu käsikirjoitus on tärkeässä roolissa, juontajan on pystyttävä havaitsemaan koko ajan tilaisuutta ja sen luonnetta. Ne hienot hetket ja tunnelma, joita mieleenpainuvissa tapahtumissa koetaan, eivät synny käsikirjoituksella ja näille hetkille pitää osata antaa tilaa. Tällaisten hetkien kuuluu loistaa ja juontajan tehtävänä on antaa niille vaadittava tila.”

Merkittävän mediauran tehnyt Baba Lybeckon juontajana konkari; hänen kokemuksensa pohjautuu vuosien kokemukseen niin toimittajana kuin uutisankkurinakin.

Lue lisää Babasta!

 

Mikko Kuustonen

Mikko Kuustonen

Valovoimainen ja aina niin positiivinen Mikko Kuustonen on juontajana elementissään hyödyntäessään laajaa esiintymisosaamistaan aina keikkalavoilta tv-tuotantoihin. Mikko ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun ammattimaisella otteella ja saa niin yleisön kuin esiintyjätkin rentoutumaan asian pariin. Mikon helposti lähestyttävä olemus sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, joissa halutaan luoda tapahtumalle hyvä ja positiivinen tunnelma. Mikon juonnot saavat kiitettävää palautetta kerta toisensa jälkeen.

Lue lisää Mikosta!

 

Amel Gaily

Amel Gaily

”Hyvällä juontajalla on tilannetajua, hän tuo mukanaan positiivista energiaa ja hän on hyvin valmistautunut.”

Amel Gaily on rautainen ammattilainen, joka  hyödyntää laaja-alaista taustaansa juonnoissaan. Amel on toiminut tiiviisti niin pankkialalla kuin startup-kentällä ja uusimpana julkaisuna on hänen esikoisteoksensa ”Työn elämä – tulevaisuuden epätyypilliset työsuhteet”, jossa hän käsittelee keikkatyön yleistymistä ja työelämän muuttumista. Amelilla on vahva kansainvälinen tausta ja hänen juontonsa sujuvat molemmilla äidinkielillä suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää Amelista!

 

Isak Rautio

Isak Rautio

Isak Rautio on kokenut, ihmisläheinen ja yleissivistynyt juontaja, joka on juontanut lukuisia tapahtumia aina asiapitoisesta tilaisuuksista rennompiin kokonaisuuksiin. Nuoresta iästä huolimatta Isakilla on vahva tietotaito yhteiskunnallisista asioista, joka on karttunut muun muassa Futucast-podcastin toisena juontajana. Isak on myös esiintynyt vuosia stand up -koomikkona, joten lavalla olo ja paineensietokyky ovat omaa luokkaansa. Kaksikielisenä juontajana Isak on erinomainen valinta niin suomen- kuin ruotsinkielisiin tapahtumiin.

Lue lisää Isakista!

 

Anna Ståhle

Anna Ståhle puhuja banneri

“Jotta voin ohjata keskustelua kuulijalle mielekkäällä tavalla, juontajana minun pitää oikeasti ja syvällisesti olla perehtynyt tapahtuman teemaan. Juontajalla pitää olla tuoretta tietoa aiheesta ja sitä pitää olla monesta näkökulmasta. Juontajan laaja-alainen kokemus auttaa ja tuo elävyyttä tapahtumaan. Toinen ammattijuontajan tärkeimmistä tehtävistä on ilmapiirin ja luottamusta herättävän tunnelman luominen.” 

Anna Ståhle on viestinnän ja johdon strateginen neuvonantaja, sovittelija, valmentaja, puhuja ja moderaattori. Annan vahvuus on tilaisuuksien moderaattorina, vahva asiaosaaminen ja huolellinen taustatyö, luonnollinen ja aito tyyli, paneelien ja haastattelujen sujuva kuljetus sekä kielitaito.

Lue lisää Annasta!

 

André Noël Chaker

Andre Noel Chaker lavalla

Tilannetaju – Timing is everything! Tämä on juontajan tärkein ominaisuus. Lisäksi uteliaisuus ja perehtyneisyys ovat äärimmäisen tärkeitä kriteereitä onnistuneen tapahtuman juontoon. Tiedonjano ja aito kiinnostus uusiin  kohtaamisiin ovat todella tärkeitä ominaisuuksia juontajalle!” 

André Noël Chaker on positiivisesti ainutlaatuinen juontaja, joka pitkällä kokemuksellaan on loistava valinta niin rennompiinkin tilaisuuksiin, kuin seminaareihin ja bisnestapahtumiin. André on suosittu ja arvostettu kanadalaissyntyinen moderaattori, jolla on tausta juristina ja Veikkauksen johtotehtävissä. André on valittu vuoden puhujaksi vuosina 2012 ja 2014, joiden myötä hänestä on tullut yksi Suomen halutuimpia puhujia ja juontajia.

Lue lisää Andrésta!

 

Jarno Laasala

Jarno Laasala

Jarno Laasala on varsin kokenut media-alan ammattilainen, jolla on pitkä kokemus niin televisiosta kuin yrittäjyydestä. Jarnon parhaita puolia juontajana ovat aitous ja hyväsydämisyys. Hänen juontonsa eivät jätä ketään yleisössä kylmäksi ja hän luo jokaiseen tapahtumaan juuri kyseiseen hetkeen sopivan tunnelman. Isoille yleisöille Jarno on tuttu Duudsonit-ryhmän jäsenenä ja ohjelman luojana. Juontajana Jarno on myös ollut suurien yleisöjen edessä muun muassa Posse-ohjelman myötä. Heittäytymiskykynsä kautta Jarno sopii juontamaan monenlaisia tapahtumia. Jarnon sydäntä lähellä olevat asiat ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, lapset ja nuoret, mielenterveys, mielenhallinta ja jaksamisen teemat.

Lue lisää Jarnosta!

 

Pep Rosenfeld

Pep-Rosenfeld-1

Pep Rosenfeld does it all: event host & facilitator, writer, stand-up comedian, public speaker, coach, and developer of innovative corporate programs. Pep has a lot of experience in moderating on international big stages such as the Nordic Business Forum and TEDx events. He has hosted high stakes events for various companies where he has a knack for making serious events feel fun & energetic. He leads groups in interactive, improvisation-based activities that break the ice, help teams collaborate more effectively, and re-enforce messages, values and strategies in a way that’s both impactful and entertaining.

Read more about Pep!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!