Anna meidän motivoida tiimiäsi!

Tiesitkö, että vuodesta toiseen motivaatio on yksi puhuja-alan kysytyimmistä teemoista? Emmekä ihmettele miksi! Huippusuoritukset saavat nimittäin alkunsa vahvasta motivaatiosta. Tiimeissä kaivataan rohkaisua ja kipinää tekemiseen. Jokainen meistä haluaa tuntea olonsa motivoituneeksi – sitä kautta on helppo antaa parhaansa itselle, tiimille sekä työlleen. 

Kokosimme tähän uutiskirjeeseen puhujamme, jotka motivoivat, rohkaisevat ja valavat yleisöönsä asennetta, jonka avulla mahdoton tehdään mahdolliseksi!

Inspiroivia lukuhetkiä – motivoidutaan yhdessä!
MySpeakerin tiimi

Elina Gustafsson rohkaisee kuuntelemaan omaa sisintä ja seuraamaan rohkeasti sydäntä.

Elina Gustafsson
 

Tällä hetkellä Tanssii Tähtien Kanssa -formaatin parketit haltuun ottanut energiapaketti Elina Gustafsson on entinen nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn Euroopan mestari. Elinan elämään perustuva kirja ”Rohkeudella – Elina Gustafsson” -julkaistaan syyskuun aikana. Puheenvuorossaan Elina kertoo elävästi oman tarinansa, josta ei persoonaa, käänteitä ja rohkeutta puutu.

Tämä tarina ei jätä kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmien toteuttamiseen – täysin omana itsenään ja itselleen rehellisenä. Elinan puhe sopii erityisen hyvin yleisöille, joissa halutaan motivoitua, latautua räiskyvästä energiasta ja heittytyä elämyksen pariin hetkeksi!

Lue lisää Elinasta!

Arman Alizad muistuttaa, ettei rohkeus ole pelon puuttumista – vaan sitä, että jokin asia on pelkoa suurempaa.

Arman Alizad
 

Tuottaja, toimittaja, sankaritarinoiden suuri fani Arman Alizad on yksi puhuja-alan ikisuosikeista. Hän on puhuja, jota kysytään mitä erilaisimpiin tapahtumiin koulujen saleista aina suuriin bisnesseminaareihin kertomaan inspiroivat, koskettavat, mukaansatempaavat ja tärkeitä oppeja täynnä olevat tarinansa maailmalta. Armanin puheet käsittelevät paljon rohkeutta ja omiin unelmiin uskomista.

Miten Arman on itse löytänyt rohkeutensa ja toteuttanut yksi kerrallaan haaveitaan löytäen oman polkunsa?

– Luulen, että jokainen tietää se hetken, kun on vain pakko toimia. Sitä ennen on tietenkin hyvä kuunnella sisäistä ääntään. Mikä on se juttu, jota mietit aamulla ja illalla ennenkuin menet nukkumaan? Johtaako se johonkin isompaan? Entä miten sen voi toteuttaa? Unelman realistisuudellakaan ei ole alkuun väliä, kunhan alat toimia. Ilman tekoja, unelmat ovat nimittäin vain toiveita. Mikään hieno ei tule elämään helpolla, ilman heittäytymistä, rohkeaa tekemistä ja kaikkensa antamista.

Lue lisää Armanista!

Maria Wahlroosin opeilla ylität itsesi ja teet ihmeitä!

Maria Wahlroos
 

– Olen kuullut sanottavan, että tavoite on hyvä jos siinä on 90% mahdollisuus onnistua. Olen eri mieltä. Mielestäni tavoite on hyvä jos se innostaa ja inspiroi. En ole niinkään kiinnostunut siitä, millä todennäköisyydellä se ehkä saavutetaan. Tavoite on hyvä jos se saa jotain tuntumaan vatsanpohjassa. Jos se saa sinut lähtemään treenihallille marraskuisena iltana, vaikka räntää sataa vaakatasossa. Tavoite ei muuta itse kilpailutilannetta millään tavalla, se muuttaa valmistautumista. 

Valmentaja ja lääkäri Maria Wahlroosin valmennuksessa ja opeissa naisten cheerleadingmaajoukkue on voittanut kaksi peräkkäistä Maailmanmestaruutta. Valmentajana hän uskoo jokaisen omien vahvuuksien korostamisen voimaan. Nyt Maria jakaa motivoivilla ja inspiroivilla luennoillaan yleisöille nämä menestyksen reseptit ja keinot, joilla sekä asettaa tavoitteet, pitää motivaato yllä sekä ylittää itsensä!

Lue lisää Mariasta!

Johannes ”Hatsolo” Hattunen muistuttaa miten hyvältä tuntuu, kun on antanut kaikkensa! 

Johannes Hatsolo Hattunen
 

Jokainen meistä tuntee ihmistyypin, jonka energiasta ja draivista haluaisi saada edes puolet päiväksi omaan käyttöönsä. Yksi tämän hetken kysytyimmistä puhujista, Johannes ”Hatsolo” Hattunen kuuluu ehdottomasti tähän kategoriaan. Maailmallakin mainetta niittänyt breikkari, hyvinvointialan yrittäjä Hatsolo on yksi tämän hetken kysytyimmistä motivaatiopuhujista, eikä syyttä!

Hän kiertää vuosittain yli sadassa yritystapahtumassa kertomassa tarinaansa ja jakamassa oppeja motivaatioon, itsensä ylittämiseen, tiimityöhön ja oman asenteen nostamiseen.

-On paljon puhetta siitä, miten pelätään epämukavuusalueelle menemistä. Vaikka kaikista epämukavintahan on, kun ei saada mitään aikaiseksi. Ahdistus, joka siinä tilassa syntyy on todella valtavaa verrattuna siihen helpotukseen, joka syntyy kun asioita saadaan aikaiseksi. Mehän olemme tottuneet epämukavuuteen ja unohtaneet, miten mahtavaa on saada asioita aikaiseksi! Kannustankin jokaista alusta asti löytämään ne omat energian lähteensä, jotka kannattelevat ja joiden kautta levittää hyvää fiilistä myös ympärilleen.

Lue lisää Hatsolosta!

Pata Degerman johdattaa tiimit motivaation, syvän luottamuksen ja rohkeuden äärelle.

Löytöretkeilijä Pata Degermanin motivoiva puhe vie kuulijan seikkailuun, jossa yhdistyvät tiimityö, luottamus ja asenteen voima matkalla kohti tavoitteita. – Viimeisen 25 vuoden ajan olen johtanut useita retkikuntia napa-alueilla ja eri viidakoissa. Olemme toimineet hyvin vaativissa olosuhteissa, joissa olemme kohdanneet pienempiä ja isompia kriisejä. Näillä matkoilla toimintatavat hioutuvat ja jo ennen matkalle lähtöä, on syvän luottamuksen oltava rakennettuna.

Yksi Patan puheiden tärkeimmistä viesteistä on rohkeuden merkitys elämässä. Kaiken uuden aloittaminen vaatii rohkeutta. Niin vaati aikoinaan ensimmäisen löytöretken toteuttaminenkin. – Me olemme jokainen täällä erittäin lyhyen ajan, ja mitä tapahtuu jos emme uskalla tehdä niitä pelottavilta tuntuvia asioita, jotka saattaisivat avata meille juuri ne mahdollisuudet joita tarvitsemme, herättää Pata pohtimaan.

Patan lääke pelkoon on ”Powerhour”, yksi tunti päivässä, jonka aikana ollaan rohkeampia, kuin oikeasti olemmekaan. Silloin jätetään jokainen pelko taakse ja keskitytään tekemiseen. Toimitaan pelosta huolimatta ja otetaan tärkeitä askelia kohti tavoitteita.

Patan luento on suunnattu tiimeille, joissa kaivataan rohkaisua, motivaatiota, luottamuksen syventämistä ja hetkeä, jonka aikana saa irrottautua arjesta ja heittäytyä yhdessä seikkailuun.

-Yksi kovin viesti on, että työn on oltava hauskaa. Ja kuka siitä tekee hauskaa? Onko se pomo, joka tulee kertomaan, että hei tämän pitää olla hauskaa – ei. Se on meidän tiimi, me itse ja meidän ajatukset, Pata muistuttaa.

Lue lisää Patasta! 

Nina Rahkola & Ivan Puopolo kannustavat tarttumaan mahdollisuuksiin ja luomaan sijaa elämän aktiivisille sattumille.

Nina Rahkola Ivan Puopolo
 

Elämän suunnan ja sen mihin päädymme määrittävät joskus ne tekijät, jotka vaikuttavat tulleen elämäämme sattuman kautta. Rohkeus tehdä ja tarttua toimeen, heittäytyä rohkeasti tuntemattomaan sekä kyky virittää asenne kohdilleen ovat TV:stä tuttujen journalistien Nina Rahkolan ja Ivan Puopolon yhteisen puheenvuoron kantavia teemoja. Tämä puheenvuoro koskettaa, herättää ajatuksia ja valaa uskoa tulevaan.

Nina ja Ivan saivat lapsuudessa liki päinvastaiset lähtökohdat elämilleen. Siitä huolimatta he päätyivät samaan pisteeseen; heistä tuli yhdenvertaiset kollegat ja Suomen tunnetuimpien ajankohtaisohjelmien kasvot Suomen suurimmalla kaupallisella TV-kanavalla. He haastattelevat työkseen yhteiskunnan arvovaltaisimpia päättäjiä, parhaita asiantuntijoita ja kulttuurikentän kiinnostavimpia nimiä.

Kaksikon puheenvuoro on kiehtova kokonaisuus henkilökohtaista pohdintaa ja tieteen oivalluksia siitä, miten elämänpolkumme muotoutuvat. Millaisissa asioissa vaikutusvalta on itsellämme ja mikä on ennalta saneltua, ulkopuolelta ohjattua?

Lue lisää Ninasta ja Ivanista! 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!