Arman Alizad

Arman Alizadin tarinat vievät yleisön ymmärryksen, rohkeuden ja kiitollisuuden äärelle.

Tuottaja, toimittaja, sankaritarinoiden suuri fani Arman Alizad on yksi puhuja-alan ikisuosikeista. Hän on puhuja, jota kysytään mitä erilaisimpiin tapahtumiin koulujen saleista aina suuriin bisnesseminaareihin kertomaan inspiroivat, koskettavat, mukaansatempaavat ja tärkeitä oppeja täynnä olevat tarinansa maailmalta.

Kokosimme tähän uutiskirjeeseen Armanin ajatuksia ymmärryksestä, rohkeudesta sekä kiitollisuudesta. Nämä ajatukset avartavat paitsi omaa ajatteluamme, ne vaikuttavat merkittävästi myös jokaiseen työyhteisöön, tiimiin ja kohtaamiseen.

Inspiroivia lukuhetkiä!
MySpeakerin tiimi

”Tarinan voimaa, arvoa ja merkitystä ei pysty alleviivaamaan. Kun kerrot tarinaa, luot yhteyden, avaat uusia näkökulmia ja lisäät ymmärrystä.”

Arman alizad
 

Halu jakaa tietoa sekä omakohtaisia tarinoita sytyttivät vuosia sitten Arman Alizadin kipinän ryhtyä ammattipuhujaksi. Armanin alkavan puhujauran ensimmäisinä vuosina puheiden teemat käsittelivät tyyliä ja pukeutumista yrityksissä. Kun Armanin oma tarina kasvoi ja sai uusia käänteitä, saivat myös puheet uusia näkökulmia ja teemoja. Nyt Arman puhuukin yleisöille tarinoistaan maailmalta nostaen kiitollisuuden sekä kontrastit ja ymmärryksen voiman keskiöön. Hän muistuttaa puheissaan jokaista siitä, että rohkeus ei ole pelon puuttumista – vaan sitä, että jokin asia on pelkoa suurempaa.

– Puheenvuorot ovat minulle mahdollisuus jakaa kokemuksia kaikesta, mitä olen kokenut ja oppinut. Luennoilla elän hetket uudestaan ja haluan viedä jokaisen kuulijan mukaan tuohon hetkeen mahdollisimman elävästi. Jos haluaa laajentaa ymmärrystä, mun keikalla on mahdollisuus tehdä se. Haluan pystyä tarinoideni kautta madaltamaan ihmisten välissä olevia muureja. Puheeni aikana pysähdytään oivaltamaan ja laajentamaan näkökulmaa elämään, sekä häivyttämään mustavalkoista ajattelua harmaan eri sävyihin.

”Maailma on täynnä kiinnostavia asioita, ihmisiä ja ilmiöitä. Tämän maailman monimuotoisuus on asia, jonka parissa haluaisin tehdä vielä töitä ja josta haluaisin puhua.”

Arman Alizad Banneri
 

Arman saa kerta toisensa jälkeen kuulijoilta mahtavaa palautetta puhekeikoistaan.  Hänen silmiä avaavat tarinansa maailmalta valavat uskoa elämään, inspiroivat, laittavat ajattelemaan ja koskettavat kuulijaa syvältä. Armanin puheet käsittelevät paljon rohkeutta ja omiin unelmiin uskomista. Miten Arman on itse löytänyt rohkeutensa ja toteuttanut yksi kerrallaan haaveitaan löytäen oman polkunsa?

– Luulen, että jokainen tietää se hetken, kun on vain pakko toimia. Sitä ennen on tietenkin hyvä kuunnella sisäistä ääntään. Mikä on se juttu, jota mietit aamulla ja illalla ennenkuin menet nukkumaan? Johtaako se johonkin isompaan? Entä miten sen voi toteuttaa? Unelman realistisuudellakaan ei ole alkuun väliä, kunhan alat toimia. Ilman tekoja, unelmat ovat nimittäin vain toiveita. Mikään hieno ei tule elämään helpolla, ilman heittäytymistä, rohkeaa tekemistä ja kaikkensa antamista.

Arman Alizad – Inspiroivat luennot rohkeudesta ja ymmärryksen voimasta!

 

 

Arman Alizad puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Oman tarinansa myötä hän ottaa esiin monenlaisia käännekohtia, joissa omilla valinnoilla, asenteella ja teoilla on ollut suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen.

Armanin puheiden suositut teemat: Onko ymmärrys avain kehitykseen? | Jos et tee mitään, unelma on pelkkä toivomus | Pelko – mitä se on?

”Mun neuvo kaikille on, että keskity omaan supervoimaan! Meillä kaikilla on se jokin, jossa ollaan hyviä. Aina tulee olemaan ihmisiä, jotka ei meihin usko. Itse päätin kauan sitten, että rakennan imperiumin tiiliskivistä, joilla mua heitetään.”

Lue lisää Armanista! 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!