Puhujat

Autopilotin aika on ohi – Tartu hetkeen!

Tämän vuoden mukanaan tuoma pakollinen pysähtyminen ja totuttujen toimintatapojen uudelleen määrittäminen on kirkastanut monelle meistä oman ja työelämän merkityksellisimpiä asioita.

Alkuvuoden tapahtumissa tullaan kuulemaan paljon puhetta muutoksesta, merkityksellisyydestä sekä johtamisesta. Kuinka viedä muutokset organisaatiossa läpi onnistuneesti? Voidaanko samalla luoda parempaa yrityskulttuuria?

Tässä uutiskirjeessä esiteltävien puhujien mukaan tulevana vuonna tarvitaan erityisen paljon innostusta, uteliaisuutta sekä uskallusta. Nyt on otollinen aika kokeilla uutta, tarttua mahdollisuuksiin ja olla ylpeä sekä innostunut omasta tekemisestään.

Inspiroivia lukuhetkiä! Autamme mielellämme seuraavien digitapahtumienne sisällön suunnittelussa sekä toteutuksessa.

MySpeakerin tiimi

Tarjoa tapahtumasi osallistujalle jotain aivan uutta ja yllättävää! Linnanahde X -Talkshow on täällä!

Aki Linnanahde

Linnanahde X – Talkshow on kokonaisuus, joka tuo esiin tapahtumasi teeman ja halutun esiintyjän pintaa syvemmältä, puhuttelevasti ja kiinnostavasti.

Aki Linnanahde tunnetaan sanavalmiina esiintyjänä pitkältä uraltaan niin radiossa kuin televisiossa. Nyt Aki tarjoaa parastaan digitapahtumien yleisöille Linnanahde X-Talkshowssa, joka nostaa tapahtuman teemat ja tärkeimmäit ihmiset kiinnostavasti keskiöön. Aki käsikirjoittaa ja räätälöi Linnanahde X -Talkshown tapahtumanne tavoitteiden mukaan. Osallistujat voivat löytyä joko omasta henkilöstöstä, viihdemaailman tähdistä tai tapahtuman omista keynote-puhujista – vain taivas on rajana ja Aki on mukana alusta asti apunanne ideoimassa tapahtuman teemaan sopivia vieraita. ”Odotan innolla, että pääsemme tarjoamaan asiakkaille jotain uutta ja kiinnostavaa. Parasta on, että tiedän konseptin toimivan. Uskallan sanoa näin satojen positiiviisten palautteiden ja muiden tunnustusten tuomalla varmuudella. Erityisen kiehtovaa on, että meillä ei ole mitään rajoja. Kaikki on mahdollista!

Ihmisen kohtaaminen on aina kiehtovaa. Jokaisella on tarina, mutta monen tarina on vielä kuulematta. Turvallinen ympäristö ja dialogimuotoinen keskustelu avaavat valtavasti mahdollisuuksia ja odotankin innolla, miten voimme yhdessä räätälöidä mielenkiintoisen ja takuulla muistijäljen jättävän kokonaisuuden erilaisille yrityksille ja toimialoille.”

-Aki Linnanahde

Kun ainut pysyvä asia on muutos, on johtajan otettava paikkansa ja sytytettävä innostusta ympärilleen!

Jarkko Nordlund bannerikuva

Kokenut muutosjohtaja Jarkko Nordlund herättää puheenvuorollaan yrityksen johdon, energisoi organisaation ja nostaa luovuuden sekä tunnekokemuksen johtamisen yrityksen uusiksi menestystekijöiksi.

Jarkko puhuu muutoksesta suoraan, mutta innostaen ja rohkaisten. Jarkon mukaan tärkeä osa onnistunutta muutoksen läpivientiä on saada koko organisaatio innostumaan.

Voiko innostusta levittää? Entä kuinka saadaan tavoitteesta merkityksellinen jokaiselle? Jarkko puhuu luennoillaan uteliaisuuden merkityksestä johtamisessa ja paljastaa muutosjohtamisen parhaat käytännöt. Jarkon muutosjohtamisen parhaita käytäntöjä käsittelevät puheenvuorot on suunnattu ylimmälle johdolle, johtoryhmille sekä esimiestyötä tekeville yksilöille ja tiimeille motivoimaan, innostamaan ja antamaan työkaluja onnistuneen muutoksen läpiviemiseen.

Me kysyimme Jarkolta, mitä hän haluaisi sanoa jokaiselle johtajalle tulevaa vuotta ajatellen? 

-Miksi olla INNOSTAVA johtaja, kun voit olla INNOSTUNUT johtaja.
Innostunut johtajuus on uteliaisuutta, oppimista ja inhimillisyyttä. Innostunut johtajuus on ennenkaikkea omista työntekijöistä & asiakkaista energisoitumista.

Autopilotin aika on ohi! Mitä seuraavaksi? Mikä on merkityksellistä ja tavoittelemisen arvoista?

ROsa nenonen

Tietokirjailija, puhuja, hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja Rosa Nenonen haluaa auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.

Poikkeuksellinen vuosi on saanut monet tarkastelemaan elämää uudessa valossa. Ennen elämä on mennyt autopilotilla eteenpäin, päivästä seuraavaan. Ei vain ole ollut aikaa tai tilaa miettiä elämän isoja kysymyksiä: mikä on tärkeää ja merkityksellistä? 

Rosan luento on oivallinen hetki pysähtyä miettimään omia valintojaan ja sitä, onko menossa oikeaan suuntaan. Lähes kolmasosa elämästämme menee töissä, joten työn mielekkyyden miettiminen ei ole lainkaan vähäpätöinen asia. Aina ei ole tarpeen tehdä isoja muutoksia, vaan ensin olisi hyvä miettiä, miten voin luoda merkityksellisyyttä työhön, jota jo teen. Rosa antaa tähän inspiroivissa puheenvuoroissaan konkreettisia työkaluja ja uusia ajatuksia.

Älä pelkää, että sinut huomataan, tee sen sijaan jotakin muistamisen arvoista.

Claus Raasted

Markkinoinnin tulevaisuus on osallistavaa. Osaatko suunnitella maailmanluokan osallistumiskokemuksen?

Claus Raasted on maailman johtava osallistavan kokemuksen asiantuntija. Hän tuo puheissaan kuulijalle esimerkkien kautta ilmi, miksi osallistaminen on kaiken keskiössä ja mikä vaikutus sekä muistijälki osallistamisen ja pelillistämisen avulla luodaan. Claus kannustaa kuulijoitaan olemaan rohkeasti edelläkävijöitä, laittamaan tavoitteet korkealle ja keskittymään interaktiiviseen tekemiseen. Markkinoinnin pitäisi tarjota kokemuksia, jotka osallistavat ja saavat osallistujan olemaan osa markkinointia sekä puhumaan ja jakamaan kokemaansa. Älä pelkää, että sinut huomataan, tee sen sijaan jotakin muistamisen arvoista.

”If I could give just one piece of advice for companies in 2021, it would be this: When tomorrow looks nothing like yesterday, yesterday’s numbers shouldn’t be your guidelines for today’s actions. Now is the time to experiment, take chances and be bold. And if things are going to hell, what have you got to lose?” – Claus Raasted

Etsitkö osallistavaa ohjelmaa pikkujouluihin ja alkuvuoden kickoffeihin?

Henri Kemppainen banneri

Henri Kemppaisen uskomaton ja hauska virtuaalinen taikashow osallistaa yleisön ja ihastuttaa katsojaa!  Mitä silmät saavat todistaa, sitä järki ei pysty selittämään. Henrin taikuus saa yleisön totaalisesti repeilemään, parasta hyvän tuulen viihdettä vuosikausiin!

Henri on palkittu esintyjä, joka on nimettu Suomen Taikuri 2019 -voittajaksi, sekä Vuoden paras Esiintyjä 2016 – Evento Awards -palkinnon voittajaksi.

Taikuri-illusionisti Henri Kemppaista voi kuvailla kolmella tavalla: hurmaava huijari, uskomaton taikuri ja hauska esiintyjä. Henrin virtuaalisen taikashown kesto on 15-30 minuuttia, ja se voidaan toteuttaa yhdessä tai kahdessa osassa tapahtumaan sopivimmalla tavalla. Henriltä onnistuu taikashown lisäksi myös tapahtuman juontaminen!

Henrin taikashow on mahdollista toteuttaa:

  1. Pelkästään kameralle tehty taikuus– katso ja hämmästy.
  2. Taikuus, johon katsoja voi osallistua myös ruudun takaa kotoa käsin.
  3. Halutessa Henri ottaa mielellään studioon live-katsojiakin 1 – 4 kappaletta. Tälloin live-yleisön naurut ja hämmästyneet reaktiot tekevät taikuudesta entistä vahvempaa myös kotikatsojille.
virtuaalipikkujoulut

Etsitkö kickoffeihinne ohjelmaa? Kokosimme yhteen osallistavat ja innostavat sisältöideat vuodenvaihteen tärkeisiin tapahtumiin! 

Kolmas Muuttuva Maailma – julkaisu on täällä! Lataa omasi linkistä – inspiroivia lukuhetkiä.

Muuttuva maailma

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!