Back to Office

Back to Office – Uudet työtavat kaipaavat nyt aktiivista otetta onnistuakseen!

Etätyö ja uudet työskentelytavat ovat tulleet jäädäkseen työelämään. Osa odottaa innoissaan paluuta työpaikalle, kun taas toiset ovat nauttineet etätyön luomasta itsenäisyydestä. Työpaikoilla pohditaankin kuumeisesti kuinka yhdistää hybridityöskentelyn parhaat puolet ja miten työyhteisö saadaan yhtenäiseksi pitkään jatkuneen erillään olon jälkeen. Näihin kysymyksiin vastauksia antavat inspiroivat puhujamme, jotka auttavat organisaatioita kohtaamaan uuden ajanjakson työelämässä ja luomaan entistä toimivamman työyhteisön!

Innostetaan yhdessä tiimejämme!
MySpeakerin tiimi

 

Klaus Härön terveiset maailmalta – toimiva työarki kaipaa sekä rauhaa että sosiaalisuutta

Klaus Härö

Terveisiä Irlannista! Uusi elokuva on kuvattu ja on seuraavaksi menossa editointiin  – vuoden päästä syksyllä saamme juhlia ensi-iltaa! Kokonaisuudessaan produktio on ollut hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen. Tässä tuotannossa on hyvin paljon samankaltaisuutta hybridityön kanssa, sillä olin täysin uuden haasteen edessä vaikka kokemusta on luonnollisesti kertynyt vuosikymmenien aikana. 

Kuvauksissa työryhmä koostui englantia äidinkielenään puhuvista irlantilaisista; aiemmin kuvausryhmissä on ollut kansallisuuksia ja äidinkieliä useista eri maista. Ensimmäistä kertaa johdin porukkaa, jonka kommunikaatio oli heille arkipäivää, mutta minulle johtajana vaati enemmän keskittymistä. Haaste oli samaan aikaan sekä virkistävä että haastava, kokonaisuudessaan hyvin opettavainen.

Henkilökohtaisesti olen nauttinut etätyön luomasta rauhasta ja keskittymisestä, joka on ollut erinomainen vastapaino intensiivisille kuvauksille. Useassa työssä kaivataan niin keskittymistä kuin ulospäin suuntaumistakin ja näiden välillä on hyvä vallita sopiva tasapaino. Tilan antaminen niin itselle kuin toisillekin on kullanarvoista, jonka jälkeen sosiaalisuus on entistä arvokkaampaa!”
– Klaus Härö

Klaus kertoo yleisölleen uuden luomisesta, innovaatioista ja ennen kaikkea siitä kuinka jokainen työyhteisössä on tärkeä tavoitteiden saavuttamiseksi. Klausin tarinat ja kiehtova tapa kertoa lumoavat kuulijansa inspiroitumaan!

Lue lisää Klausista!

 

Ilo ja innostus työelämään löytyvät Tomaton avulla!

Tomato

Tomato eli Tom Pöysti ja Markku ”Mato” Valtonen jos ketkä, tuntevat mielekkään ja merkityksellisen työn tärkeyden. Tomaton peruspilarina onkin elämän ilon löytäminen, jonka avulla koko työyhteisö saadaan hitsautumaan yhteen ja voimaan paremmin. Uteliaisuus ja asenne ovat voimavaroja, joiden avulla jokainen meistä voi löytää uuden merkityksen omaan työhönsä.

Tomato keskittää energiansa yhteishengen luomiseen, joka antaa tiimeille innostuneen asenteen nojaten vahvasti unelmointiin ja aitoon iloon. Tomin ja Maton keskinäinen energia siirtyy koko työyhteisöön ja luo erinomaisen pohjan uudenlaisen yhteyden löytämiseen!

Lue lisää Tomatosta!

 

Nando Malmelin kannustaa yrityksiä uudistumaan radikaalisti ja johtamaan murrosta rohkeasti

Nando Mandelin

Joskus paras keino vaikuttaa on tehdä nopeita päätöksiä ja uudistuksia. Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin  puhuu organisaatioille, joissa kaivataan tuoreita näkökulmia ja selkeää uudistumista. Tutkimustiedon yhdistäminen käytännöllisyyteen ja inspiroivaan tyyliin ovat omiaan herättelemään kuulijat murrosvaiheesta eteenpäin.

Nando vastaa puheenvuoroissaan tämän hetken ajankohtaisimpiin kysymyksiin johtamisesta, uudistumisesta ja luovuudesta. Hän auttaa yrityksiä ottamaan käyttöönsä ne työkalut ja toimintatavat, jotka mahdollistavat uudistumisen. Nando Malmelinin puheenvuorot ovat organisaatioille, joissa halutaan uudistua aidosti ja kaivataan tuoreita näkökulmia.

Lue lisää Nandosta!

 

Keskusteluälykkyyden kehittäminen puheen ja musiikin avulla

Helena Åhman Jussu Pöyhönen

Helena Åhmanin ja Jussi Pöyhösen yhteisesitys luo mieleenpainuvan kokonaisuuden, jossa yhdistyvät mielen maisemat ja elämyksellinen musiikki. Musiikki herättää tunteita ja ajatuksia, parhaimmillaan sen avulla voi löytää kadoksissa olleen yhteyden myös muihin ihmisiin. Koettujen tunteiden avulla on mahdollista löytää uusia ulottuvuuksia, joiden avulla työyhteisö voi nähdä toisensa aivan uudessa valossa.

Keskusteluälykkyys on yksi elämän tärkeimmistä taidoista, johon työpsykologian tohtori Helena Åhman ja ammattimuusikko Jussu Pöyhönen tarjoavat käytännön neuvoja aktivoimalla kuulijoiden aivoja aivan uudella tavalla.

Lue lisää Helenasta ja Jussusta!

 

Ammattimainen juontaja takaa tapahtumalle selkeän rakenteen

Jenni Kivessilta

Mieleenpainuva tapahtuma toteutuu parhaiten ammattijuontajan avulla. Jenni Kivessilta on kokenut esiintyjä, joka vuosikymmenten radiokokemuksellaan taitaa vaikuttavan juontamisen taidon. Jennin avulla tilaisuus saa selkeän struktuurin ja sujuvuuden, joiden ansiosta puheenvuorot saavat ansaitsemansa estradin. Iloinen ja innostuva asenne luovat tunnelman, jossa yleisö todella pääsee nauttimaan.

Lue lisää Jennistä!

 

Haluatko saada lisää ideoita ja aloittaa tapahtumasi sisällön suunnittelun kanssamme?

Me tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat. Tiedämme mistä nyt puhutaan sekä mitkä teemat tulevat olemaan seuraavaksi pinnalla.  Yhdistämällä tapahtumanne tavoitteet, toiveet ja  meidän osaamisemme tulevaisuuden trendeistä ja tapahtumien sisällöistä, onnistumme yhdessä luomaan kokonaisuuden, joka puhuttelee, vaikuttaa ja jättää muistijäljen.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!