Boost your Christmas

Boost your Christmas! ✨

Merkityksellinen lahja, jolla voit vain onnistua.

Millaisella joululahjalla te muistatte henkilöstöänne tänä vuonna? Aineettomalla? Kestävällä? Tunteita nostattavalla? Ajatuksia herättävällä?

Elämme ajattelun aikaa ja arvojen vuosikymmentä. Tarjoa henkilöstöllenne mahdollisuus kasvaa, kehittyä, inspiroitua ja innostua. Tämän lahjan avulla voi jokainen kokea uusia ajatuksia oman aikataulunsa puitteissa, tarkasti valikoiden tai kaikki kerralla ahmien. Ajatusten äärelle on mahdollista palata uudelleen, niitä voi katsoa ja kuunnella yksin tai yhdessä. Täydellinen vapaus ja täysin ainutlaatuinen, merkityksellinen sisältö.

Tätä kaikkea tarjoaa MySpeaker Boost -videoluentokirjasto

Kirjasto sisältää videoluentosarjat yhteensä kahdeksaltatoista ajankohtaiselta ammattilaiselta. Videoilla käsitellään teemoja, jotka koskettavat jokaista organisaatiota joka päivä.

Jokaisen puhujan videoluentosarja käsittää kokonaisen puheenvuoron leikattuna noin kymmenen minuutin klippeihin. Näitä on mahdollista kuluttaa yksilöllisesti, jokaisen henkilökohtaiseen tilanteeseen sopivalla tavalla. Voit katsoa osan kokonaisuutta nyt ja loput myöhemmin. Voit vaihtaa välillä toisen puhujan ajatuksiin tai kuunnella yhden puhujan koko luennon kaikki videot peräjälkeen. Valinta on jokaisen oma.

Henkilöstö on yrityksen tärkein pääoma. Ajattele heitä ja anna heille lahjaksi aikaa, ajatus ajatuksista.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkempaan esittelyyn videoluentokirjaston teemoista saaden lisätietoa tästä ainutlaatuisesta lahjasta.

Let’s think. Let’s talk!
MySpeakerin tiimi

Boost your Christmas (pdf)

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!