elinikäinen oppiminen

Elinikäisen oppimisen ja kasvun merkitys menestyvässä työyhteisössä

Miten kuka tahansa meistä voi kehittää kasvuun ja elinikäiseen oppimiseen suuntautuvan ajattelutavan ja miksi se voi olla tiimisi tulevaisuuden kilpailuetu? Entä mitä oppimisperiaatteita menestyneimmillä tiimeillä ja organisaatioilla on käytössään?

Anssi Rantanen on yksi Pohjoismaiden kysytyimmistä puhujista, joka puhuu jatkuvan oppimisen tärkeydestä ja oppimiskulttuurin rakentamisesta. Tämä entinen googlelainen ja nykyinen MySpeaker Growthin toimitusjohtaja vastasi yllä esitettyihin kysymyksiin MySpeakerin järjestämässä webinaarissa, jossa esittelimme myös MySpeakerin omaan kasvuun liittyviä ajankohtaisimpia uutisia. Tapahtuma järjestettiin englanniksi ja pääset katsomaan tapahtuman tallenteen MySpeaker Growthin sivuilta!

Lisäksi tässä oppimiseen ja kasvuun keskittyvässä uutiskirjeessä nostamme alan huippupuhujia, joilla jokaisella on oma mielenkiintoinen näkövinkkelinsä tähän tärkeään aiheeseen!

Jatkuvaan oppimiseen kannustaen,
MySpeakerin tiimi

Anssi Rantanen – Elinikäisen oppimisen tärkeys

Anssi Rantanen

Anssi Rantanen on yksi Pohjoismaiden kysytyimmistä puhujista jatkuvan oppimisen alalla. Anssi on aiemmin työskennellyt Growth Tribe Academyssa ja Googlella ja nykyisin hän toimiiMySpeaker Growthin toimitusjohtajana, MySpeakerin valmennuspuolella. Anssi on tehnyt töitä yli 150 yrityksen kanssa Euroopassa rakentaen heidän oppimiskulttuuriaan, sekä kehittäen heidän  ajatteluaan ja tapaansa työskennellä.

Lue lisää Anssista!

Tutustu monipuolisiin kasvun asiantuntijoihimme

Pekka Mattila – Johtaja siltojen rakentajana

Pekka Mattila Bannerikuva

Käytännön opettamiseen suuntautunut Aalto-yliopiston professori, valtiotieteiden tohtori ja keynote-puhuja Pekka Mattilan erikoisosaamiseen kuuluu muun muassa johtamisurien ja -kompetenssien opettaminen. ”Kaiken ympäristön tuottaman hälyn, organisaation itse itselleen aiheuttamien hämmennysten sekä moninaisten tulipalojen ja niistä seuraavien pelastustoimien keskellä juuri johtajan pitää osata rakentaa siltaa seuraavaan vaiheeseen.” –Pekka Mattila

Lue Pekan artikkeli johtajuudesta!

Paula Kilpinen – Inhimillisyys tulevaisuuden strategiana

Paula Kilpinen

Seuraavien vuosien aikana yli puolet työväestöstä tarvitsee uusia taitoja työssään. Miten tunnistaa tulevaisuudessa tarvittavat kyvykkyydet, ja miten sytyttää henkiöstön oppiminen ja uudistumiskyky palvelemaan yrityksen strategiaa? Johdon neuvonantaja, yritysvalmentaja ja tietokirjailija Paula Kilpinen avaa miten strategiset kyvykkyydet tunnistetaan, ja miten niitä johdetaan tukemaan yrityksen kasvua.

Lue lisää Paulasta!

Ville Tolvanen – Kestävä kasvu lähtee ihmisistä

Ville Tolvanen

Kokenut yritysjohtaja, strategi, digitalisti ja yrittäjä Ville Tolvanen herättelee pohtimaan kasvun merkitystä, johtamista, arkkitehtuuria ja anatomiaa. Uudessa puheenvuorossaan hän lähtee aina ihmisestä, motivoitumisesta, työyhteisöstä ja luotaa kasvun johtamista sekä merkitystä yhteiskunnassa. Uransa aikana Ville on perustanut, kasvattanut, listannut ja myynyt useita eri yrityksiä. Puheenvuorossa Ville luotaa kasvun motivoinnin, johtamisen, kestävyyden ja onnistumisen anatomiaa.

Lue lisää Villestä!

Karoliina Jarenko – Oppivan organisaation rakentaminen

Karoliina Jarenko Banner

Tietokirjailija, organisaatiokonsultti ja nykyään Learning Advantage -perheyrityksessä työskentelevä Karoliina Jarenko keskittyy rakentamaan oppivia organisaatioita. Tutkimusta itseohjautuvien organisaatioiden rakenteista tekevä Karoliina puhuu pääsääntöisesti yleisöilleen tulevaisuuden johtamisesta, itseohjautuvuudesta sekä oppimisen johtamisesta.

Lue lisää Karoliinasta!

Kevin Gaskell – From local companies into global players

Kevin Gaskell Banner

The former Group CEO of BMW GB Limited Kevin Gaskell is recognized as one of the most talented businessmen of his generation. He is experienced in the corporate landscape and has been driving turnarounds, achieving 500% profit growth and transforming local companies into global players. Using his personal experiences and translating those into a business action plan gives listeners the answer to the question ‘What should I do on Monday morning?’

Read more about Kevin!

Tutustu MySpeakerin tarjoamiin koulutuksiin

Mikael Hugg – Jatkuva oppiminen ja kasvunajattelu tiimin menestystekijänä

Tulevaisuudessa jokaisen yrityksen ja yhteisön on pystyttävä jatkuvaan innovointiin, vaalimaan kasvukulttuuria ja siirtymään marginaalikehityksestä disruptoivampaan kehittämiseen.
Mikael Huggin vetämä koulutus, Jatkuva oppiminen ja kasvunajattelu tiimin menestystekijänä, keskittyy organisaation luovuuden ja innovoinnin kehittämiseen saamalla ihmiset innostuneeksi uuden luomisesta.

Lue lisää Mikaelin koulutuksesta!

Henri Hyppönen – Tulevaisuuden johtajan metataidot

Tulevaisuuden johtajan metataidot

Johtajien työ on usein yksinäistä ja repivää, kun samaan aikaan on vastuu tulevaisuudesta, mutta samalla pitäisi sopeutua monenlaiseen johtamisen muutokseen sekä uusiutua itsekin kiihtyvällä tahdilla. Henri Hyppösenvetämässä valmennuksessa, Tulevaisuuden johtajan metataidot, sukellamme tulevaisuuteen ja sen keskeisiin kehityskulkuihin. Pureudumme syvälle johtajan neljään metataitoon, jolla tulevaisuus -nimistä ongelmaa ratkaistaan.

Lue lisää Henrin koulutuksesta!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!