Energialla pimenevään vuodenaikaan

Energialla pimenevään vuodenaikaan! 

Olemme koonneet tähän uutiskirjeeseen energiaa, iloa ja hyvää fiilistä tarjoilevan kattauksen huippupuhujiamme, joita kaikkia yhdistää tunnelmanluomisen arvokas taito. Onpa kyseessä rohkeuden lisääminen, asenteen vaikutus tiimityöskentelyyn tai elämän ainutlaatuisuuden arvostaminen, nämä puhujat ja juontajat tuovat tapahtumiinne lisäboostia ja yhteisöllisyyden tunnetta.

Kysy meiltä vinkit loppuvuoden tapahtumiinne ja tiimienne yhteisten tilaisuuksien sisältöjen suunnitteluun!

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

TOMATO
Mitä siitä tulis jos meillä kaikilla olis kivaa?

TOMATO moikkaamassa MySpeakerin tiimiä

Näyttelijän ja rock-muusikon ystävyys yhdistää ihmisyyden ja elämän elementtejä kokonaisuudeksi, jossa keskitytään asenteeseen. Siitä tässä on kysymys. Tom Pöysti ja Mato Valtonen luovat yhdessä hurmaavan hupaisan kaksikon Tomaton, joka on rehellinen spektaakkeli, mikä käsittelee elämän koko ainutlaatuisuutta. Esitys viihdyttää, ravistelee, ilostuttaa ja herättää tunteita. Tämä on aitoa iloa!

Lue lisää TOMATOsta!

 

Noora Karma
Teidän jengistä se kaikkein maagisin?

Kansainvälistä uraa tehneenä Noora Karma on varsin kokenut ja suosittu mentalisti, joka kuljettaa yleisönsä erilaisten temppujen kautta mitä uskomattomimpien kokemusten pariin. Esityksissään Nooralla on kyky ihastuttaa yleisöään muun muassa hypnoosin, levitoinnin tai korttitemppujen myötä. Tämä interaktiivinen show pitää yleisön innostuneena alusta loppuun ja osallistaa halukkaita myös Nooran avustajaksi sekä omien taikatemppujen opetteluun. Noora on mainio vaihtoehto tiimin yhteisiin illanviettoihin ja muihin ilontäyteisiin hetkiin!

Lue lisää Noorasta!

 

Johannes ”Hatsolo” Hattunen
Mikä on asenteen merkitys matkalla kohti yhteisiä tavoitteita?

Johannes "Hatsolo" Hattunen

Tämä todellinen asenteen ammattilainen on valloittanut kuulijoidensa sydämet sekä Suomessa että lukuisissa kansainvälisissä tapahtumissa. Johannes ”Hatsolo” Hattunen on yksi Suomen tämän hetken inspiroivimmista hyvinvointialan yrittäjistä ja motivaatiopuhujista. Maailman kovimmissa breakdance -kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja.

Hän vangitsee koskettavilla tarinoillaan yleisönsä huomion ja osaa herättää kuulijan aidon innostuksen. Hän kokee ihmisten motivoimisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi tehtäväksi ja tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Johanneksen jokapäiväiset tavoitteet ovatkin nousta sängystä ylös energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä.

Etsitkö ohjelmaa, joka sisältää inspiroitumisen lisäksi menevää aktiviteettia? Johannes voi ohjata keynote -puheenvuoronsa yhteydessä kehonpaino- tai breikkitreenit koko tiimille!

Lue lisää Hatsolosta!

 

Petra Gargano
Jos jokin pelottaa, se tarkoittaa sitä että se täytyy tehdä!

Petra Gargano

Petra Garganon puheessa yhdistyvät inspiraatio, tarina rohkeudesta ja asenteen merkityksestä. Innostava ja paikoin koskettava puhe sisältää yllätyksellisyyttä ja upeita musiikkiosuuksia. Petran puhe rohkaisee kuulijaa, inspiroi ja antaa konkreettisia keinoja matkalle kohti uutta. ”Minua koskettaa puhe, jossa kuuluu eletty elämä. Mitä henkilökohtaisemmin puhuja uskaltaa kertoa tarinoitaan, sitä koskettavampi vaikutus.

Tämä kaikki pätee myös musiikissa. Minulla on musiikissa positiivinen sanoma ja haluan ehdottomasti välittää samaa myös puheellani. Jos puheellani pitäisi välittää yksi viesti, olisi se ehdottomasti rohkeus.” -Petra Gargano

Lue lisää Petrasta!

 

Komentajat Kari Ketonen ja Harri Gustafsberg
Hallitsetko sinä stressiä vai stressi sinua?

Harri gustafsberg Kari Ketonen Komppania 2

Jos et hallitse stressiä, stressi hallitsee sinua! DiscoveryPlus kanavan ”Komppania Ketonen ja Gustafsberg” -ohjelmasta tutut komentajat Kari Ketonen ja Harri Gustafsberg ovat lyöttäytyneet yhteen myös puheen saralla. Heidän uusi yhteinen puheenvuoronsa on mainio kokonaisuus työyhteisöihin, joissa kaivataan huumorintäyteistä puheenvuoroa kivenkovilta vuorovaikutuksen, johtamisen ja stressinhallinnan ammattilaisilta.

Puheenvuoro on räätälöitävissä muun muassa vuorovaikutuksen, neuvottelun ja tiimityön teemojen mukaisesti keskittyen johtamistaitoihin, esiintymiseen, ihmisten erilaisuuteen ja yksilöiden itsetuntemukseen.

Lue Karista ja Harrista!

 

Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen
Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaamisen taito

Helena Åhman & Jussu Pöyhönen Banneri

Mitkä ovat tärkeimmät keskusteluälykkyyden, sekä tunne- että tilannetajun keinot, joilla selviät mistä tahansa vuorovaikutustilanteista? Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen vievät kuulijan keskusteluälyn ja tunteiden kohtaamisen taidon äärelle ainutlaatuisella tavalla – puheen sekä musiikin yhdistelmällä. Musiikin ja puheen yhdistelmä sekä Jussun ja Helenan dialogiset pohdinnat syventävät käsiteltävien teemojen vaikutusta.

Työpsykologian tohtori, johdon sparraaja, tietokirjailija ja huippupuhuja Helena Åhman kokoaa puheenvuoroon parhaat oppinsa keskusteluälykkyydestä, neuvottelutaidoista, tilannetajusta ja tunteiden säätelystä. Helena liittää puheenvuoroon esimerkkejä omista kokemuksistaan Harvardin ja MIT:n kautta muun muassa FBI:n ja Scotland Yardin tehokkaimpien oppien pariin. Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter Jussu Pöyhönen on puolestaan pohtinut samoja vuorovaikutuksen teemoja biiseissään.

Musiikki tutkitusti avaa ajattelua, joten musiikin ja keskustelun siivittämänä kuulija pääsee pohtimaan omia toimintatapojaan sekä kehittämään kykyään johtaa omaa mieltään ja tunteitaan. Tämän esityksen kautta kuulija voi alkaa kehittämään vuorovaikutustaitojaan miellyttävästä showsta nauttien!

Lue lisää Helenasta ja Jussusta!

 

Johannes Malkamäki

”Juontamisen lisäksi hämmästytän taikuudella ja mentalismilla!”

Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäki on juontaja ja monen alan osaaja. Koulutukseltaan Johannes on lääketieteellisen bioteknologian maisteri ja sen ohessa Johannes on toiminut vuosia taikurina ja mentalistina. Tämä yllättäväkin combo tekee Johanneksesta juontajan, jolla on ainutlaatuinen tausta ja kyky luoda tapahtumaan uskottavuutta, arvokkuutta ja rentoutta. Johannekselta sujuvat juonnot mainiosti niin suomeksi kuin englanniksi ja tekemänsä lähitaikuuden ansiosta hän pystyy viihdyttämään yleisöä koko tilaisuuden ajan juontojenkin ohella.

”Juontajana yhdistän kahta vahvuusaluettani: tieteellistä koulutustaustaani ja yli kymmenen vuoden ja monien satojen esiintymisten kokemusta yritysmaailmassa taikurina ja mentalistina.”  -Johannes Malkamäki

Lue lisää Johanneksesta!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!