Henkinen hyvinvointi vallitsevassa tilanteessa

Henkisen hyvinvoinnin merkitys ja vahvistaminen vallitsevassa tilanteessa

Kuinka pelkoon voi vaikuttaa ja miten sitä voi sietää? Miten omaa resilienssiä ja jaksamista voi lisätä? Miten omaa henkistä hyvinvointia voi parantaa?

Elämme ajassa, jossa resilienssiä ja henkistä jaksamistamme koetellaan alati muuttuvien maailman tilanteiden myötä. Onneksemme henkisten voimavarojen ja oman hyvinvoinnin lisääminen ovat osittain omissa käsissämme, joten voimme myös itse vaikuttaa niihin.

Olemme nostaneet tähän uutiskirjeeseen puhujia, jotka ovat alansa ammattilaisia ja pystyvät osaltaan auttamaan näiden taitojen kehittämisessä.

Henkiseen hyvinvointiin panostaen,
MySpeakerin tiimi

 

Sota Ukrainassa – keskustelu Jarno Limnéllin kanssa

Sota Ukrainassa Jarno Limnéll

Sotatieteiden tohtori ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll kävi Studiollamme keskustelemassa Ukrainasta, vallitsevasta turvallisuustilanteesta ja siitä mitä me voimme tässä tilanteessa omalla toiminnallamme tehdä.

Keskustelua käytiin André Noël Chakerin moderoimana ja kuulimme yleisön kysymyksiä muun muassa siitä, kuinka cyberturvallisuus tulee tässä tilanteessa huomioida niin yksilön kuin organisaatioiden taholla, miten yritysten boikotointi vaikuttaa kotimaisiin yrittäjiin ja talouteen sekä siitä, miten paljon esillä olleeseen Nato-keskusteluun tulisi reagoida.

Keskustelun tallenteen voi katsoa viikon loppuun 6.3. asti täältä.

 

Harri Gustafsberg | Henkinen hyvinvointi paineen alaisuudessa

Harri Gustafsberg

 

Suorituskyvyn kehittämiseen ja henkisen hyvinvoinnin parantamiseen erikoistunut filosofian tohtori Harri Gustafsberg puhuu ja valmentaa sitä, kuinka ihmiset voivat omilla teoillaan ja rutiineillaan itse parantaa omaa hyvinvointiaan ja kohdata stressaavia ja paineenalaisia tilanteita.

Lue lisää Harrista!

 

Ulrika Björkstam | Resilienssin laajat vaikutukset

Ulrika Björkstam

Omakohtaiseen kokemukseensa ja tieteeseen nojaten Ulrika Björkstamin puheenvuorot luovat uskoa selviytymiseen ja siihen kuinka ihmiset voivat omien tekojensa ja ajattelunsa myötä kehittää omaa resilienssiään ja kykyä selviytyä muutoksista.

Lue lisää Ulrikasta!

 

Emilia Lahti | Avaimia sisukkaaseen arkeen epävarmuuden aikakautena

Emilia Lahti

Oman energian ja sisäisen voiman johtaminen ovat perustavaa laatua olevia avaimia oman henkisen jaksamisen kannalta. Emilia Lahti avaa puheessaan sitä kuinka nämä ovat kaikki taitoja ja niiden kehittämiseen löytyy valmiudet meiltä jokaisella.

Lue lisää Emiliasta!

 

Enni-Kukka Tuomala | Yksittäisestä tunteesta kollektiiviseksi voimavaraksi

Enni-Kukka Tuomala

Empatian lähettiläänä Enni-Kukka Tuomala haluaa lisätä yhteisöjen empatiaa ja siitä syntyvää voimavaraa. Taiteiden ja tieteiden maisterina Enni-Kukka pohjaa puheenvuoronsa tutkimustietoon ja omaan kokemukseensa vedoten empatian radikaaliin voimaan ja siitä syntyvään kollektiiviseen hyvään.

Lue lisää Enni-Kukasta!

 

Petri Rajaniemi | Oman toiminnan merkityksellisyys

Petri Rajaniemi

Petri Rajaniemi haastaa kuulijaansa näkemään oman toimintansa merkityksen osana isompaa kuvaa. Onpa kyseessä ylin johto, oma henkilöstö tai ihan vaan ihminen – nykyinen epävarmuus haastaa jokaisen toimintakykyä. Näinpä on tärkeää vastata kysymykseen miksi olemme olemassa ja miten onnistumme haasteita kohdatessamme?

Lue lisää Petristä!

 

Stefan Hyttfors | Yhteiskunnan hyvinvoinnin luominen

Stefan Hyttfors

Arvostettuna futuristina ja kansainvälisenä puhujana Stefan Hyttfors käsittelee muun muassa sitä kuinka voimme hyödyntää innovaatioita lisätäksemme yhteiskunnalista hyvinvointia ja luodaksemme parempaa huomista. Hänen mukaansa meidän ei tule ennustaa tulevaisuutta vaan luoda se.

Lue lisää Stefanista!

 

Speak Easy -puhujastudio veloituksetta puhujavarauksen yhteydessä

Speak Easy

Live-tapahtumien mahdollistuttua, tulevat virtuaalilähetykset ja webinaarit edelleen olemaan tehokas keino järjestää erilaisia tapahtumia. MySpeakerin uusi Speak Easy -studio tarjoaa puhujavarauksen yhteydessä kuluitta tilan, josta verkkotapahtumat voidaan toteuttaa vaivattomasti, laadukkaasti ja vaikuttavasti.

Niin yleisö kuin puhujakin saa keskittyä tärkeimpään eli asiasisältöön ilman huolta ja murhetta mahdollisista teknisistä haasteista. Speak Easy -puhujastudio on käytettävissä maksuttomasti vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana tehdyissä puhujavarauksissa.

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!