Hyvä johtaja rakentaa siltoja aidolla tekemisellä

Johtajuus on alati muuttuva käsite, jossa menestyminen vaatii jatkuvaa oppimista ja täydellä sydämellä tekemistä. Hyvä johtaja hallitsee myös itsensä johtamisen ja innostuksen jakamisen omalle tiimille.

Tässä uutiskirjeessä nostamme puhujia, jotka antavat vinkkejä johtajana menestymiseen niin tässä hetkessä kuin tulevaisuudessakin. Jokainen työyhteisö ansaitsee aidon johtajan, joka osaa luoda merkityksellisyyttä työntekijöilleen! 

Merkityksellisiä johtamiskokemuksia toivottaen,
MySpeakerin tiimi

 

Alf Rehn | Johtajuuden ristiriidat ja palkitsevuus

Alf-Rehn-Banneri

”Nyt, enemmän kuin koskaan, on aika löytää johtajuuden aito sydän, ristiriitoineen kaikkineen. Nykyjohtaminen ei tule olemaan helppoa, mutta se tulee olemaan palkitsevampaa kuin koskaan ennen.”

Alf Rehnin puheenvuorot kertovat johtajuuden sisältämistä ristiriidoista, jotka herättelevät kuulijoita niin tieteen kuin käytännön kokemuksen kautta.

Lue lisää Alfista!
Lue Alfin uusin artikkeli ”Johtajuus – kun mikään ei ole kuten ennen”

 

Pekka Mattila | Johtaja sillanrakentajana

Pekka Mattila Bannerikuva

”Kaiken ympäristön tuottaman hälyn, organisaation itse itselleen aiheuttamien hämmennysten sekä moninaisten tulipalojen ja niistä seuraavien pelastustoimien keskellä juuri johtajan pitää osata rakentaa siltaa seuraavaan vaiheeseen.”

Pekka Mattilan puheenvuorot käsittelevät muun muassa muutoksen johtamista, johtamiskompetensseja ja ylimmän johdon työskentelyä.

Lue lisää Pekasta!
Lue Pekan uusin artikkeli ”Johtajuushaaste 2022”

 

Helena Kastikainen | Johtamistaitojen jatkuva kehitys

Johtamistaitojen päivittäminen on koko työuran kestävä matka, johon jatkuva muutos vaikuttaa merkittävästi. Helena Kastikaisen puheenvuoro avaa näkökulmia, jotka ovat erityisen merkityksellisiä nuorten osaajien johtajille ja itsensä johtamisesta kiinnostuneille.

Lue lisää Helenasta!

 

Mika Sutinen | Kollektiivinen uteliaisuus

Mika Sutinen banneri

Menestyvä johtaja kannustaa tiimiään kollektiiviseen uteliaisuuteen. Vakuuttavan kokemuksen omaava Mika Sutinen uskoo uteliaisuuden olevan yksi tärkeimmistä asioita, johon johtaja voi tiimiään kannustaa. Innostuksen syttyminen on suuri voima työyhteisöissä!

Lue lisää Mikasta!

 

Pekka Hyysalo | Takaisin taistelun tärkeys

”Kehittyäkseen on osattava päästää irti. Se ei aina ole helppoa, mutta joskus pakko on paras syy mennä eteenpäin. Voimme aina taistella takaisin.”

Pekka Hyysalon sanoma välittyy hänen jokaisessa puheenvuorossaan, hän jättää kuulijoilleen tärkeän viestin siitä miten kaikki on mahdollista kunhan asenne on kunnossa!

Lue lisää Pekasta!

 

Saku Tuominen | Itseään johtamalla tuloksiin

Itsensä johtaminen on oleellinen taito hyvälle esimiehelle. Oman ajan aikatauluttaminen, priorisointi ja hyvinvointi heijastuvat myös johdettavaan tiimiin ja työyhteisöön. Saku Tuomisen johtamiskoulutus tarjoaa niin tietoutta kuin konkreettisia keinoja itsensä johtamiseen.

Tutustu lisää Sakun koulutukseen!

 

Henri Hyppönen | Metataidoilla tulevaisuuden johtajaksi

Tulevaisuuden johtajan metataidot

Työelämän muutos heijastuu merkittävästi myös tulevaisuuden johtamiseen. Mitä taitoja johtajat tulevat tarvitsemaan menestyäkseen ja kuinka siihen voidaan valmistautua jo tässä hetkessä? Henri Hyppösen koulutus tarjoaa oppeja niihin metataitoihin, jotka auttavat tulevaisuuden johtamisessa ja joiden avulla sopeutuminen muutoksiin onnistuu sujuvammin.

Tutustu lisää Henrin koulutukseen!

 

MySpeaker of the Year -ehdokkaat | Juontaja ja moderaattori

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa.

MySpeaker of the Year ”Juontaja ja moderaattori” -kategorian ehdokkaita ovat Mervi Kallio, Baba Lybeck, André Noël Chaker, Nuppu Stenros ja Amel Gaily.

Lue lisää Juontaja ja moderaattori -ehdokkaista täältä ja käy äänestämässä suosikkiasi!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme  digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!

 

Haluatko saada lisää ideoita tai etsitkö vaihtoehtoja tapahtumienne valintojen tueksi?

Me tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat – ja tiedämme mistä nyt puhutaan sekä mitkä teemat tulevat olemaan seuraavaksi pinnalla.  Yhdistämällä tapahtumanne tavoitteet ja toiveet meidän tietämykseemme siitä, mitkä ovat tulevaisuuden trendit tapahtumien sisällöissä, onnistumme yhdessä luomaan seuraavasta tapahtumastanne kokonaisuuden, joka puhuttelee, vaikuttaa ja jättää muistijäljen.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!