Motivoivat puhujat

Inspiraatiota kesän ja alkusyksyn tapahtumiin!

Kesälomakausi lähestyy ja on aika kiittää tiimejä alkuvuoden panoksesta yhteisten tavoitteiden eteen. Tiimien kesäpäivillä on paikkansa, kun halutaan varmistaa, että jokainen lähtee lomalle täynnä hyvää fiilistä ja motivaatiota – sekä erityisesti intoa palata takaisin töihin rentoutuneena loman jälkeen. Yhteiset jaetut hetket lisäävät entisestään sitoutumista tiimiin ja rakentavat tarvittavaa yhteishenkeä. Kokosimme tähän uutiskirjeeseen puhujia, jotka takuuvarmasti onnistuvat inspiroimaan, motivoimaan ja viihdyttämään kuulijoitaan niin loppukevään kuin alkusyksynkin henkilöstötapahtumissa.

Innostavia lukuhetkiä!
MySpeakerin tiimi

Mukaansatempaavat tarinat valavat motivaatiota ja uskoa tulevaan

Elina Gustafsson

Elina Gustafsson on entinen nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn Euroopan mestari. Elina kertoo puheenvuorossaan elävästi oman tarinansa, josta ei persoonaa puutu. Puheessa on asennetta, luottamusta, pilkettä, rohkeutta, päättäväisyyttä, motivaatiota, itseensä uskomista ja yrittämistä. Tarina ei varmasti jätä kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmien toteuttamiseen. 

Varaa Elina puhujaksi tapahtumaasi!

Madvetures – kaksikosta tutut Riku ja Tunna jakavat puheissaan ne opit, jotka ovat matkoillaan omakohtaisesti oppineet: miten unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta, yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä. Heidän matkassaan koetellaan kuulijoiden huumorin ja liikutuksen ääripäitä – asiaa unohtamatta.

Varaa Madventures puhujaksi tapahtumaasi!

Teemu Packalen

UFC:ssä otellut vapaaottelija, Maikkarin Myyrä -kaudelta tuttu Teemu Packalén jakaa puheissaan omakohtaisen tarinansa, jossa käydään läpi polku tavoitteiden saavuttamisesta, epäonnistumisista ja sitä kautta uudestaan oman itsensä löytämiseen ja uusien tavoitteiden määrittämiseen. Mitä rohkeus pohjimmiltaan on? Kuinka oppia tuntemaan aito itsensä? Entä miten määritellään merkitykselliset tavoitteet ja saavutetaan ne?

Varaa Teemu puhujaksi tapahtumaasi!

Nina Rahkola Ivan Puopolo

TV:stäkin tututtujen journalistien, Nina Rahkolan ja Ivan Puopolon yhteinen puheenvuoro on kiehtova kokonaisuus henkilökohtaista pohdintaa ja tieteen oivalluksia siitä, miten elämänpolkumme muotoutuvat. Millaisissa asioissa vaikutusvalta on itsellämme ja mikä on ennalta saneltua, ulkopuolelta ohjattua? Tämä on luento, joka inspiroi ja motivoi kuulijaa tekemään töitä tavoitteiden eteen ja tarttumaan mahdollisuuksiin epäröimättä.

Varaa Nina Ja Ivan tapahtumaasi puhujiksi!

Olet voittamaton, kun löydät oman potentiaalisi!

Elämä on oppimatka itseensä. Mitä unelmiesi tiellä olevia ajatusmalleja, toimintatapoja ja uskomuksia olet luonut itsellesi? Nanna Bhose vie luennollaan kuulijan matkalle omaan sisimpäänsä jakamalla omaa inspiroivaa tarinaansa siitä, miten vaikeudet on käännetty voimaksi. Hän käy läpi luottamuksen kautta elämistä, uusien vahvistavien uskomusten rakentamista sekä oman potentiaalin äärelle löytämistä. Nannan luennot ovat mukaansatempaavia hetkiä, joiden aikana kuulija elää mukana tarinassa, ottaen mukaan itseään puhuttelevat opit hyvinvoinnista, rohkeudesta sekä oman potentiaalin löytämisestä.

Varaa Nanna puhujaksi tapahtumaasi!

Mukaansatempaava tarina epävarmuuden kääntämisestä mahdollisuuksiksi!

Saimi Hoyer

Hotelli Punkaharjun johtajan, valovoimaisen puhujan Saimi Hoyerin puheenvuoro on saanut uuden kulman kuluneen vuoden aikana.  Miten epävarmuus voi synnyttää uutta ja avata mahdollisuuksia, jotka johtavat menestykseen – kunhan niihin tarttuu ja uskaltaa hyödyntää aiemmin oppimaansa. Saimin omakohtainen tarina antaa peilauspintaa koettelemuksiin, joita jokaiselle mahtuu matkalle, sekä toisaalta valaa uskoa ja toivoa menestykseen, joka saattaa odottaa seuraavan kulman takana – kun sinne uskaltaa kurkistaa. Saimi kannustaa ja rohkaisee luennoillaan kuulijoita tekemään odottamatonta ja kokeilemaan rohkeasti sekä turvautumaan verkostoihin. Kultaa on siellä minne katsot, kiteyttää Saimin puheiden tärkeää sanomaa.

Varaa Saimi puhujaksi tapahtumaasi!

Innostu Luo ja Onnistu – Asenteella eteenpäin!

Johannes Hatsolo Hattunen

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on todellinen asenteen ammattilainen, joka on valloittanut kuulijoidensa sydämet Suomessa sekä lukuisissa kansainvälisissä tapahtumissa. Johanneksen tavaramerkki puhujana on äärimmäisen energinen, aito ja innostava esiintymistyyli, joka kolahtaa takuuvarmasti jokaiseen katsojaan ja kuulijaan. 

Johanneksen puheiden teemoja ovat motivaatio, ilo, itseensä uskominen ja tiimin sekä oman tekemisen tason määrittäminen. Viimeisen vuoden aikana pidetyt puheet yrityksille ovat näyttäneet työyhteisöissä vallitsevan uupumisen ja väsymyksen. Tässä ajassa Hatsolo haluaakin painottaa erityisesti yhteishengen merkitystä ja vahvistamista. Yksilön innostamisesta ja innostumisesta pitäisi ottaa vielä askel eteenpäin, ja alkaa työyhteisön sisällä tietoisesti innostamaan myös muita ja levittämään ympärille hyvää fiilistä – jakaa yhdessä menestymisen, onnistumisen ja innostumisen lähteet. 

Varaa Hatsolo tapahtumaasi puhujaksi!
Lue Hatsolon haastattelu tästä!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!