Johtaminen muutoksessa

Johtaminen muutoksessa – Jarkko Nordlund & Mika Sutinen

Muutos on mahdollisuus – vai onko? Tämä neljän jakson podcast-sarja syventyy muutokseen, innostamiseen ja johtajuuteen.  Arvostetut muutosjohtajat Jarkko Nordlund ja Mika Sutinen keskustelevat sanoja säästelemättä, suoraan ja sensuroimatta podcastissaan muutoksesta ja siitä, millä keinoin viedä muutos onnistuneesti läpi organisaatiossa, aidosti osallistaen ja esimerkillä innostaen. Inspiroivia ja ajatuksia herättäviä kuunteluhetkiä!

 

Johtaminen muutoksessa – podcast:

 

Jakso 1: Ainut pysyvä asia on muutos.
Jalkauttaminen on unohdettava! Muutos on mahdollisuus – vai onko?  Kuinka luodaan muutos onnistuneesti? Mikä voima innostuksella on matkalla ja kuinka löytää alkusytyke aidolle innostumiselle? Ymmärretäänkö teidän organisaatiossanne miksi aidosti tehdään asiat kuten tehdään ja tiedetäänkö mitä kohti mennään? Kokeneet muutosjohtajat Jarkko Nordlund ja Mika Sutinen keskustelevat johtajien kesken muutoksesta ja siitä, millä keinoin viedä muutos onnistuneesti läpi organisaatiossa, aidosti osallistaen.

Jakso 2: Innostava vs innostunut johtaminen.
Tärkeä osa onnistunutta muutoksen läpiviemistä on innostus koko organisaation tasolla. Voiko innostusta levittää? Kuinka saadaan tavoitteesta merkityksellinen jokaiselle? Jarkko ja Mika pohtivat uteliaisuuden voimaa, sen löytämistä , innostamista sekä johtajan roolia. Johdon tehtävä ei ole olla vastausautomaatti, vaan luoda tila jossa ratkaisut syntyvät. Kuuntele tunnettujen muutosjohtajien Jarkon ja Mikan ajatukset innostamisesta ja muutoksen jalkauttamisesta organisaatioon.

Jakso 3: Osallistamisesta kohti kestävää johtamisdialogia
Johtaja, oletko ansainnut osallistavan ja osallistuvan organisaation, haastavat Jarkko ja Mika kuulijaa pohtimaan tässä jaksossa. Kaikki tieto syntyy vuorovaikutuksessa. Tiimityön on toimittava ja toisaalta yksilöille mahdollistettava tähdiksi nouseminen omilla kyvyillään. Kuinka osallistaa onnistuneesti? Kulttuurin muuttaminen ja rohkeus on aina ansaittava!

 

Jakso 4: Muutosjohtamisen parhaat käytännöt
Podcast-sarjan viimeisessä jaksossa Jarkko ja Mika kokoavat yhteen kokemustensa pohjalta muutosjohtamisen parhaat käytännöt. Miten toimii viiden EI:n kaava? Kuinka lähteä murtamaan omia ajatuslukkoja? Mitä pitäisi tunnistaa muutoksesta ja mihin keskittyä?

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!