Kansainvälisten asiantuntijapuhujien kysyntä pohjoismaisiin tapahtumiin kasvaa rajusti

Kansainvälisten asiantuntijapuhujien kysyntä pohjoismaisiin tapahtumiin kasvaa rajusti

MySpeaker ja CSA Celebrity Speakers ovat sopineet Nordic-tason yhteistyöstä. Kansainvälisten asiantuntijoiden kysyntä kasvaa Suomessa koko ajan ja samalla yritykset maailmalla kiinnostuvat pohjoismaisesta osaamisesta. MySpeaker on huomannut selkeän nousun kansainvälisissä puhujatiedusteluissa ja 30% MySpeakerin alkuvuoden liikevaihdosta koostuu kansainvälisistä puhujatoimeksiannoista.

”Yhteistyö maailman johtaviin puhujatoimistoihin kuuluvan CSA:n kanssa tukee vahvasti MySpeakerin strategiaa avata uusi kanava kansainvälisille puhujille Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille. Suomalaiset yritykset panostavat yhä enemmän laadukkaaseen sisältöön ja asiantuntijaosaamiseen. Yhteistyömme 16 maassa toimivan CSA:n kanssa vahvistaa myös tavoitettamme olla tukemassa suomalaisia puhujia kansainvälisiin tapahtumiin”, sanoo MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

MySpeaker ja CSA Celebrity Speakersin ainutlaatuinen yhteistyö mahdollistaa kansainvälisen asiantuntijaosaamisen tuomisen entistäkin helpommin suomalaisten yritysten hyödynnettäväksi ja ulkomaiset puhujat voidaan varata MySpeakerin kautta. MySpeakerilla on vahva ymmärrys kotimaisten yritysten puhujatarpeista ja on huomattu, että asiakkaat investoivat entistä enemmän noin 20-40 000 euron budjetin raameissa kulkeviin puhujiin. Esimerkiksi Simon Sinekista on jo tullut useita tiedusteluja Suomeen. Kysyntää on myös maailmanluokan muille asiantuntijoille kuten Seth Godinille, Marcus Buckinhamille, Pier Luigi Colinalle sekä Anne Lise Kjaerille.

”Olemme etsineet yhteistyökumppania Pohjoismaista ja olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme nyt aloittamaan yhteistyön MySpeakerin kanssa. MySpeakerilla äskettäin aloittaneen kansainvälisestä puhujayhteistyöstä vastaavan Susanna Hagelstamin kanssa olemmekin jo aiemmin tehneet erinomaista yhteistyötä, jota pääsemme nyt jatkamaan. Myös Pohjoismaisten asiantuntijapuhujien kysyntä kasvaa kokoa ajan. Pohjoismainen know-how sekä käytännönläheinen lähestymistapa yhdistettynä vahvaan osaamiseen ja kokemukseen on selkeässä nousussa kansainvälisellä tasolla,” sanoo Dagmar O’Toole, CSA Celebrity Speakersin johtaja.

Lisätietoja ja kommenttipyynnöt yhteistyöstä
Johan Sjöstrand, [email protected], p. 050 300 8862

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!