Katse kohti valoisampaa tulevaisuutta!

Kulunut vuosi on pian paketissa ja on toivottavasti aika viettää hetki rauhoittumisen ja palautumisen parissa. Loppuvuodesta vuosi summataan usein yhteen ja kokonaisuutta peilataan alkuvuoden tavoitteisiin. Tähän vuoteen on mahtunut monenlaisia käänteitä, joiden mukana toivottavasti on myös kiitollisuutta ja yhteisöllisyyttä. Yhdessä tekeminen on haastavina aikoina erityisen tärkeää ja jokainen osallistuja varmasti ansaitsee saada kiitoksen antamastaan panostuksesta!

Joulukuussa katse alkaa jo häämöttää tulevaisuudessa ja vuodenvaihde onkin usealle tilaisuus aloittaa uusilla haaveilla ja tavoitteilla. Unelmien saavuttaminen vaatii aimo annoksen motivaatiota, innostusta ja rohkeutta. Menestys vaatii myös onnistuakseen tiivistä yhteistyötä, jonka keskiössä ovat tunnetaidot ja vuorovaikutus. Kaikkea tätä tarjoaa uusin uutiskirjeemme ja upeat puhujamme!

Tehdään yhdessä loppuvuodesta paras mahdollinen!
MySpeakerin tiimi

 

Anssi Rantanen | Motivaation pilarit

Anssi Rantanen

Kuinka onnistua tulevaisuuden työssä ja johtaa itseään menestyksekkäästi? Tähän vastauksen antaa kasvustrategi Anssi Rantasen puheenvuoro motivaation viidestä pilarista, joiden avulla jokainen voi kokea entistä enemmän merkityksellisyyttä työssään. Luento muodostaa kokonaisuuden, joka yhdistää tutkittua tietoa ja omakohtaisia tarinoita, joista jokainen saa konkreettisia ideoita oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Lue lisää Anssista!

 

Iida Mäkikallio | Tunnetaidoilla menestykseen

Iida Mäkikallio

Tunneäly ja vuorovaikutus ovat niin arjessa kuin työelämässäkin tärkeitä taitoja. Uuden vuoden kynnyksellä panostus tiimin keskinäiseen vuorovaikutukseen ja luottamukseen kannattelee pitkälle tulevaa vuotta. Iida Mäkikallio antaa puheenvuoroissaan taitoja, joilla tuetaan henkilöstön omaa jaksamista ja hyvinvointia. Psyykkinen joustavuus edesauttaa palautumista ja kannattelee haastavissakin tilanteissa.

Lue lisää Iidasta!

 

Johannes Hattunen | Nostetta tavoitteisiin

Johannes Hatsolo

Nostaako asenteesi ja energiasi koko tiimin tekemistä? Mikä merkitys omalla tekemisellä on tavoitteiden saavuttamisessa? Uusi vuosi on mahdollista startata korkeassa nosteessa, jonka avulla voidaan rakentaa todellinen voittava työyhteisö. Energiaboostin yleisölle antaa Johannes ”Hatsolo” Hattunen, jonka uusi puheenvuoro ”Noste” kasvattaa jokaista tiimin jäsentä kohti yhteistä tavoitetta. Lopputuloksen kannalta jokaisen panoksella on merkitystä.

Lue lisää Johanneksesta!

 

Petra Gargano | Rohkeus uskaltaa

Petra Gargano

Osaamista, luovuutta ja ideoita olisi, mutta uskallus toteutukseen puuttuu. Pelko voi lannistaa, mutta todellisuudessa se kertoo vain siitä, että jokin asia on todella tärkeä ja toteuttamisen arvoinen. Petra Garganon mukaan pelko ja epäonnistumiset ovat aina kasvun paikkoja, joihin auttavat vain rohkeus ja periksiantamattomuus. Työyhteisössä tulee olla turvallinen ilmapiiri, joka kannustaa niin luovuuteen kuin rohkeuteenkin.

Lue lisää Petrasta!

 

Belinda Gerdt | Digitalisaatio asiakaskokemuksissa

Belinda Gerdt

Digitalisaatio on vaikuttanut merkittävästi asiakaskokemukseen ja asiakkaat odottavat entistä enemmän palvelulta ja erityisesti prosessin tehokkuudelta. Kansainvälistä uraa maailman arvokkaimmissa teknologiayhtiöissä tehneen Belinda Gerdtin valmennus antaa eväitä asiakaskokemuksen kehittämiseen strategioiden, keskeisten teknologioiden ja konkreettisten harjoitusten avulla. 

Lue lisää Belindan valmennuksesta!

 

Juontaja | Tunnelmaa tapahtumaan

Juontaja on yksi tärkeimmistä elementeistä onnistuneessa tapahtumassa. Hyvä juontaja kannattelee tapahtuman tunnelmaa ja rikastuttaa puhujien tuomaa sisältöä kootessaan aihepiirejä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Juontajan avulla tapahtuma saa ammattimaisen otteen, jolloin itse puhujat ja heidän puheenvuorojensa sisältö pääsevät loistamaan ja yleisö saa nauttia sujuvasta ohjelmasta.  

Tutustu juontajiimme!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!