Vaikuttava puhe

Kehitä puhetaitojasi – Puhu vaikuttavammin! | Suomalainen innovaatio herättää valtakunnallista ja kansainvälistä kiinnostusta | MySpeaker Rhetorich

Retorisen puheen revoluutio. Aika on nyt. 

Kuten olemme todistaneet läpi historian ja nyt lähietäisyydeltä viimeisen vuoden ajan Euroopassa, retoriset taidot vaikuttavat maailmaan. Seuraamme tarkasti poliittista keskustelua ja analysoimme huolellisesti johtajien puheita. Näillä esityksillä, puheilla ja sanavalinnoilla on välitön vaikutus meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään. Tämä ei ole koskaan merkityksetöntä.

Me MySpeakerillä haluamme demokratisoida puheen. Kehittämällä parempaa ja vaikuttavampaa puhetta, uskomme että oikeat viestit saavuttavat yleisön paremmin. Tämä johtaa vääjämättä parempaan maailmaan, kukoistukseen ja menestykseen.

Hiljainen kansa puhuu vaikuttavasti. Miten tässä näin kävi?

Pieni Suomen kansa on tunnettu hiljaisuudesta, etäisyydestä ja vähäpuheisuudesta. Olemme korkeasti koulutettuja ja tuemme ja arvostamme tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Me suomalaiset, me rakastamme dataa. Data, mittaustulokset ja faktatieto saavat meidät innostumaan ja haluamme argumentoida pohjautuen tutkittuun tietoon. Kautta aikojen olemme olleet luovia ja meistä onkin tullut myös aikamme innovaatiokansa. Nyt olemme viemässä suomalaista puhetaidon kehittämisen innovaatiota MySpeaker Rhetorichia maailmalle.

MySpeaker Rhetorich on maailman ainoa monikielinen tekoälypohjainen ratkaisu puhetaitojen kehittämiseen. Teknologia mittaa useita puheen teknisiä elementtejä ja pisteyttää puheen vaikuttavuuden datan pohjalta. Rhetorich mittaa puhetta neljässä kategoriassa; ääni ja rytmi, esiintyminen, sanavalinnat ja relevanssi (puheen persoonallisuus).

Seuraava askel ratkaisee. Mitä tehdä datalla?

Rhetorichin tuottaman datan hyödyntämiseen on monia mahdollisuuksia. Alusta ohjaa oppimista eteenpäin keskittyen esimerkiksi elementteihin, missä käyttäjällä on eniten kehitettävää. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi keskittyä myös esimerkiksi kohtiin, missä hän on jo valmiiksi hyvällä tasolla, mutta mitä haluaa oppia korostamaan edelleen. Käyttäjä voi tehdä harkitun valinnan ottaen huomioon kulloisellekin puheelle ajankohtaisen kontekstin. Myös alustan leikkimielinen käyttö ja eri painotusten testaaminen on osa henkilökohtaista, hauskaa ja tehokasta oppimisen matkaa.

“Kyseessä on teknologian ja ihmisen ainutlaatuinen yhdistelmä.”

Tarjoamme myös henkilökohtaista valmennusta perustuen yksilön tarpeisiin ja Rhetorichin tuottamaan dataaan. Verkostomme valmentajat ovat huippuammattilaisia viestinnän eri osa-alueilta. Perustuen tutkimukseen ja asiantuntijoiden kokemukseen, teknologian ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä on tehokkain oppimisen menetelmä. Tekoäly ei vielä voi korvata ihmisälyä, mutta näiden kahden yhdistelmä on se, mikä erottaa Rhetorichin muista koulutusteknologioista.

“Yhteisöt määrittävät tarkoituksemme ja olemisemme.” 

Rhetorich-alusta tarjoaa myös yhteisöllisen elementin ja mahdollisuuden vertaistukeen oman ryhmän kesken. Tiimin palaute on tärkeä oppimisen tuki jokaiselle käyttäjälle. Arvioimalla kollegoiden videoita ja tuloksia, antamalla ja vastaanottamalla palautetta, kehittymisestä tulee entistä tehokkaampaa ja oivaltavampaa. Näin otetaan huomioon myös puheen sisällön alakohtainen substanssi.

Uudet teknologiat disruptoivat markkinoita. MySpeaker on toimialoja ylittävä soihdunkantaja Rhetorich-teknologialla.

Tutkimusten mukaan tarve teknologiapohjaisiin tuotteisiin on Euroopassa korkea. MySpeaker on avannut toimiston Pariisissa, Ranskassa, ja teknologiaratkaisumme on pääajurimme markkinoilla. Kiinnostus Rhetorichia kohtaan on ylittänyt kaikki odotuksemme ja olemme valmiina haastamaan perinteiset koulutusmenetelmät yli toimialarajojen.

Perinteisellä puhuja-alalla on aivan uutta koota aitoa asiantuntijayhteisöä ja todella tukea asiantuntijoiden ammatillista kehittymistä. MySpeaker on ylpeä muutoksentekijä alalla. Yritys ylittää toimialarajoja tarjoamalla myös valmennus-, koulutus- ja teknologiapalveluja.

“Puhetaitojen kehittämistä tarvitaan ympäri maailman.”

Kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme toimialasta riippumatta, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, lukuisissa rooleissa ja ammateissa, ovat kertoneet tarpeesta tekoälypohjaiselle koulutusratkaisulle. MySpeaker Rhetorichin ajoitus ei voisi olla parempi – se on paras.

Tervetuloa retoriselle matkalle. Let’s talk!

Laura Vaniala

MySpeaker Rhetorich

MySpeaker – the Bureau of Insight and Inspiration

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!