Kesäterveisiä MySpeakerin tiimiltä!

Haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitemme ja kumppaneitamme kuluneesta keväästä ja toivottaa kaikille mahtavaa kesää! Odotamme innolla syksyä ja kaikkea, mitä pääsemme yhdessä tekemään tärkeiden tapahtumienne merkeissä.

Kokosimme tämän kevään viimeiseen uutiskirjeeseen katsauksen siitä, miltä alkuvuosi puhuja-alalla näytti ja miltä tuleva syksy tulee näyttämään tapahtumissa. Ota talteen myös vinkkimme tapahtuman vaikuttavan puhujasisällön suunnitteluun. Ja jos kesäkuukaudet ovat teillä paras aika aloittaa loppuvuoden tapahtumien suunnittelu, olemme apunasi!

Rentouttavaa kesää!
MySpeakerin tiimi

Yrityksissä halutaan kuulla nyt puhetta tulevaisuuden tärkeimmistä taidoista!

Työn tulevaisuus askarruttaa aina. Mitkä ovat uudet tavat työskentelyyn? Nyt yritykset haluavat kuulla mitä tulevaisuuden metataitoja tarvitsemme, jolla me voimme hyvin työelämässä niin yksilö- kuin yhteisötasolla. Muutoskyvykkyyttä eli resilienssin merkitystä ei voi sivuttaa, kun puhutaan jaksamisesta ja hyvinvoinnista työelämässä.

Nostaisin myös keskiöön siksi teemat; tunneäly- ja vuorovaikutustaidot sekä yhteisöllisyyden kokeminen ja tunteminen sekä tunnelmanjohtamisen taidot. Nämä kaikki ovat kiinnostavia puheenaiheita tulevana syksynä tapahtumissa ja siten meillä puhuja-alallakin.

Susanna Suorsa
Sales Director

Tutustu puhujiin Susannan valitsemista teemoista:

Tunneälytaidot: Iida Mäkikallio
Vuorovaikutustaidot: Helena Åhman
Yhteisöllisyys: Pata Degerman
Muutoskyvykkyys: Harri Gustafsberg
Työn tulevaisuus: Henri Hyppönen

Tunnelmajohtaminen: Marjo Rantanen

Digitapahtumat ovat tulleet jäädäkseen!

Kuluva vuosi on ollut vauhdikas studion osalta. On ollut hieno nähdä miten yritykset ovat lähteneet ennakkoluulottomasti toteuttamaan tilaisuuksia verkossa.
On sitten kyseessä kuukausittainen tietoisku kumppaneille tai esim. vuosittainen henkilöstöpäivä on palaute ollut kaikissa sama. Verkkotapahtumat ovat tulleet jäädäkseen. Tästä huolimatta toivottavasti myös live- ja hybriditapahtumat lähtevät pyörimään heti lomakauden jälkeen. Uskon että näille kaikille löytyy oma käyttötarkoitus ja oli malli mikä tahansa kannattaa ne tehdä yhdessä tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa.

Sebastian Wardi
Business Director

Tutustu MySpeaker Studioon tästä!

Kansainvälisten puhujien kysyntä kasvaa jatkuvasti!

Pandemian aika on mahdollistanut yhä enenevässä määrin kansainvälisten asiantuntijapuhujien hyödyntämisen organisaatioissa ja globaalin osaamisen valjastaminen yritysten käyttöön kasvaa jatkuvasti.

Tukea omaan osaamiseen ja toiminnan kehittämiseen on kansainvälisiltä asiantuntijoilta haettu mm. Johtamisen, tulevaisuuden näkymien, digitalisaation, globaalin geopoliittisen tilanteen, tulevaisuuden työn, johtoryhmien ja muiden tiimien sparraamiseen ja  motivointiin sekä inspirointiin.

Edustamme maailmaanlaajuuisesti eri alojen kovimpia ja nimekkäimpiä asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Kansainvälisiä puhujia kannattaa nyt hyödyntää sekä yritysten sisäisissä että ulkoisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa, sparreissa, kick-offeissa jne.

Käy tutustumassa kansainvälisiin huippupuhujiimme!

Kokenut tiimimme on mielellään avuksi kun ajatuksissa on mahdollisuus hyödyntää kansainvälistä osaamista!

Ole yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä tilaisuuksienne tukemista globaalilla osaamisella!

Susanna Hagelstam
Senior Account & International Speaker Relations Manager

Uudet puhujamme ovat löytäneet paikkansa tapahtumissanne!

Olemme kuluneen vuoden aikana löytäneet ja päässeet aloittamaan yhteistyön upeiden ja ainutlaatuisten, nousevien tähtipuhujien kanssa! Puhujat edustavat hyvin tämän hetken ja tulevaisuuden kärkiteemoja: diversiteetti, monimuotoisuus, vastuullisuus, empatia, tunnetaidot ja rohkeus. Sen lisäksi tunnettujen puhujien rinnalle on noussut uusia puhujia alan kestosuosikkiteemoista: tiimityö, oman tarinan voima, myynti, tulevaisuus sekä teknologia. Pääset tutustumaan puhujiimme tästä!

On ollut upeaa, että nämä uudet puhujat ovat löytäneet paikkansa teidän asiakkaidenne tapahtumista! Olemme halunneet tarjota teille Boost your business -tapahtumissamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kuulemaan näitä ajankohtaisimpia, uusia puhujiamme. Mahtavaa, että tämän vuoden aikana tapahtumamme ovat saavuttaneet suuren suosion! Kevään ensimmäinen kansainvälisiin puhujiin keskittyvä tapahtumamme Top Leaders Talks sai myös teiltä lämpimän vastaanoton. Odotamme jo innolla syksyä ja tulevia yhteisiä kohtaamisia! Haluamme aina tarjota teille uusimmat ja mielenkiintoisimmat puhujat. Rentouttavaa ja aurinkoista kesää!

Sonja Bondarenko & Sonja Kuusela
MySpeakerin markkinointitiimi

Ota talteen vinkit vaikuttavan tapahtuman puhujasisällön suunnitteluun!

Haluatko, että seuraava tapahtumasi on menestys, joka jää mieleen ja josta puhutaan vielä pitkään? Tapahtuma on aina ainutkertainen mahdollisuus jättää muistijälki, antaa lisäarvoa, vaikuttaa ja välittää haluttua viestiä. Tapahtuman järjestäminen on investointi, jolle kannattaa asettaa tavoitteet – ja sitten lähteä täyttämään niitä!

Kokosimme tämän artikkelin sinulle avuksi, kun suunnittelet seuraavaa yrityksen sisäistä tai ulkoista tapahtumaa. Haluamme että tapahtumasi on menestys, jonka avussa voit helposti hyödyntää meidän asiantuntijatiimiämme.

Lue artikkeli tästä!

Nordic Business Ethics: Diversity & Inclusion

Teemme jatkuvaa yhteistyötä Nordic Business Ethicsin kanssa. Nordic Business Ethics tarjoaa inspiraatiota ja oivalluksia liiketoiminnan etiikasta ja siten vaikuttaa ja tukee organisaatioita sekä yksilöitä toimimaan paremmin, kestävämmin ja vastuullisemmin. Tämä palsta uutiskirjeessämme tarjoaa katsauksen työelämän puhutteleviin teemoihin etiikkaan ja vastuullisuuteen liittyen.

Today it feels like the world is getting more and more polarised. Opinions are divided and people are afraid to speak-up and raise issues that may be considered as controversial or not politically correct. At the core of ethical workplaces is a sense of belonging, that employees regardless of  gender, age, origin, nationality, language, religion, belief, opinion, political or trade union, family relationships, state of health, disability, sexual orientation, or other personal characteristics feel included. Diverse teams perform better, diverse teams value different opinions and diverse teams make better decisions because various perspectives are valued and included.

Lynn Haaland (Zoom Technologies) and Elizabeth Wilks-Woods (CArlsberg) shares thier personal and proffessional insights with us in this talk! This is worth gold!

Check out the Ethics Talk on D&I!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!