Keynote on seikkailu

Keynote on seikkailu

Aina ei ole helppoa tietää miten keynote puhe vaikuttaa, jokainen kuulee puheen hieman eri tavalla. Professori Alf Rehn on puhunut monille tuhansille ihmisille. Jotkut tarttuvat sanomaan, toiset taas tarinoihin, jotkut yksittäisiin sanoihin. Hyvä puhuja ottaa kaikki nämä huomioon.

Vaihdoimme ajatuksia aina herättelevän Alf Rehnin kanssa puhumisesta. ”Oikeastaan ei ehkä edes pitäisi puhua puhumisesta. Jokainen keynote on seikkailu, jossa puhuja ja yleisö lähtee yhteiselle retkelle. Välillä puhuja ohjaa, välillä yleisö. Ja matka on usein tärkeämpi kuin määränpää.”

Rehn on innovaation, designin, ja johtamisen professori University of Southern Denmark:issa, ja tämän lisäksi kansainvälisesti arvostettu ajattelija ja strateginen neuvonantaja. Hänen puheenvuorot ovat saaneet suitsutusta niin ravistelevasta sisällöstään kuin näyttävästä ja usein myös humoristisesta tyylistään. Hän on tunnettu tavasta jolla hän yhdistelee uusinta akateemista tietämystä ja syvää käytännön kokemusta.

Hyvällä puhujalla on monta työkalua ja asetta arsenaalissaan

Puhuminen on innostamista, liikuttamista, muutosvoiman herättelemistä. Se ei ole yksi asia, vaan moninainen taito. Välillä pieni tarina riittää, välillä tarvitaan tieteen koko patteristoa. Siksi Alf rakastaa puhumista.

”Se antaa minulle mahdollisuuden kertoa siitä kaikesta jota tutkijana koen ja näen, ihmisille jotka elävät niitä asioita joista puhun.”

Mikä palaute saa ammattipuhujan hymyilemään?

Paras palaute, aina, on se lause jota olen kuullut tuhat ja sata kertaa: “Kuvasit juuri sitä mitä olen aina ajatellut, mutta mitä en ole saanut vangittua sanoiksi. Tätä me puhujat teemme – muutamme moninaisia kokemuksia yksinkertaisiksi tarinoiksi.”

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!