Kia Herold MySpeakeriin

Kia Herold MySpeakeriin

Kia Herold aloittaa puhuja- ja valmennusyhtiö MySpeakerin markkinointi- ja viestintäjohtajana. Hän siirtyy uuteen tehtävään mediatoimisto OMD:n Account Directorin tehtävistä. Aiemmin Herold on työskennellyt mm. TBWA:lla ja Visit Swedenin markkinoinnin parissa. Herold aloittaa uusissa tehtävissään 1. maaliskuuta.

Herold vahvistaa MySpeakerin rautaista osaamista viestinnän saralla ja vastaa puhujien markkinoinnista sekä sidosryhmien kanssa toteuttavista erilaisista alaa kehittävistä yhteistöistä.

Herold on vastannut aikaisemmin isojen kansainvälisten yritysten mediastrategioista ja nähnyt influencereiden nousun parin viime vuoden aikana mediaympäristön kovina osaajina. Hän on nähnyt millä tavalla ne edistävät yrityksen liiketoiminnan ja brändin kasvua.

”Näen paljon uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää puhuja-alaa, puhujien arvostusta, millainen on nykyaikainen puhujatoimisto, ja miten se palvelee ja työskentelee asiakkaidensa kanssa syvemmin ja pitkäjänteisemmin. Haluamme luoda ihmisille ja yrityksille enemmän kokemuksia, joista ihminen lähtee pois sillä tunteella, että hän on oikeasti oppinut jotain uutta ja saanut lisäeväitä omaan elämään”, kertoo Kia Herold.

”Kia Herold tulee MySpeakerille alan ulkopuolelta uusin näkemyksin kokeneena markkinoinnin tekijänä. Olemme perustaneet MySpeakerin palvelemaan niin asiakkaita kuin puhujia, aloittaneet koko alaa käsittävän nosteen ja tunnettuuden luonnin. Vaikutukset heijastuvat parhaimmillaan suomalaiseen keskustelukulttuuriin. Suunnitelmissa on vielä tämän vuoden puolella julkistaa useita yhteistyömalleja, jotka vievät koko alaa ja puhujakulttuuria eteenpäin”, sanoo MySpeakerin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

MySpeaker Oy on suomalainen puhuja- ja valmennusyhtiö joka tarjoaa laadukasta suomalaista ja kansainvälistä sisältöä yritysten järjestämiin tilaisuuksiin. MySpeaker tähtää maailmanlaajuiseksi puhujatoimistoksi, jonka yhtenä missiona on kehittää suomalaisista puhujista kiinnostavia kansainvälisen tason ammattipuhujia.

Aiheestä lisää Marmain tekemässä haastattelussa.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!