kick off puhuja

Kick-off Puhuja

Tiimin ykköstapahtuma on kick-off!

Olemme toteuttaneet lukuisia eri toimialojen kick-offeja, koko henkilöstön, tietyn funktion, ja tiimien, yhdistyvien yksiköiden ja kasvuyritysten kauden aloituksia. Miten kick-off päivä eroaa vuoden muista työpäivistä? Miksi kick-offeja on syytä sijoittaa tapahtumakalenteriin ja miten kick-offit ovat onnistuneet?

Kick-off on yrityksen kauden aloitus, projektin tai hankkeen kannalta tärkeä aloitustapaaminen, jonka jälkeen siirrytään varsinaiseen toimintakauteen. Se voi olla yrityksen myynnin ja markkinoinnin väen lisäboosti alkavaan tavoitteelliseen tekemiseen, tai kesäloman jälkeinen jälleen näkeminen koko tiimin voimin, jolla nostatetaan yhteishenkeä ja kirkastetaan yhteisiä tavoitteita ja päämäärää.

Tiimin välinen dynamiikka ja vuorovaikutus siitä syntyvä saumaton yhdessä tekeminen ovat menestyneiden tiimien salaisuuksia. Menestyksekäs tiimi tarvitsee myös kapteeninsa, joka luo uskoa yhteisiin tavoitteisiin, mutta se on myös jokaisen tiimin jäsenen velvollisuus. Myös luottamus ja psykologinen turva rakentuu kannustavan yrityskulttuurin johdosta. Kick-offit ovat juuri se päivä vuoden päivistä, jolloin näitä taitoja voi kehittää, uudistaa ja nostattaa.

Ideaalitilanteessa kick-offit osoittavat välittämistä jokaisesta työntekijästä. Se on oivallinen paikka sellaisien ryhmäkeskusteluiden synnylle, joita ei arjessa ehditä tai ole logistisesti mahdollista edes syntyä. Kick-offit ovat myös se tapahtuma, jossa käytetään tavallisimmin ulkopuolista puhujaa – motivaattoria, hengennostattajaa, inspiroijaa, valovoimaista alustajaa yritykselle ajankohtaisen aiheen tiimoilta.

MySpeaker yhteisössä on kick-off puhujia valtavasti. Miten omalle tiimille tai koko henkilöstölle löydetään se nappivalinta lukuisten vaihtoehtojen joukosta? Kuka heistä osuu tarinoillaan parhaiten tiimin nauruhermoon, oivalluttaa kirkkailla ajatuksillaan ja aidosti inspiroi ja nostattaa tiimihenkeä? Suosittelemme tutustumaan valtakunnan suosituimpiin lukeutuviin motivaatiopuhujiin ja uusiin yhteisömme innostaviin puhujiin.

Pata Degerman: Power Hour  – Miten myyntiä voidaan kehittää löytämällä uusia toimintapoja?

Pata Degerman

Löytöretkeilijä, rohkea ja inspiroiva Pata Degerman on myynnin kick-offien aatelia. Seikkailija on kehittänyt loistavan onnistujan työkalun. Degermanin piti saada National Geographicin päätoimittaja langan päähän uuden projektin onnistumiseksi. Soitto jännitti julmetusti – päätoimittajahan varmaan vaan löisi luurin korvaan.

Lopulta Degerman turvautui powerhour:iin: tunnin ajan hänellä oli lupa tehdä mitä vaan – epäonnistuminen oli sallittua. Degerman tarttui luuriin, sai pampun langan päähän, buukkasi tapaamisen, ja projekti lähti lentoon. Oppina: ”Anna itsellesi lupa epäonnistua tunnin ajan kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Saat ihmeitä aikaan. Aloita vaikka tänään.”

Suomen tunnetuin löytöretkeilijä ja erittäin inspiroiva puhuja Patrick ”Pata” Degermanilla on oma tekniikka, jonka avulla omaa rohkeustasoaan voi nostaa hyvin lyhyessä ajassa. Suurten tavoitteiden saavuttaminen on vaikeaa, joskus pelottavaakin, mutta rohkeuden tiivistäminen yhden tunnin ajanjaksolle on käyttökelpoinen keino menestyä vaativammissakin tilanteissa.
Luento sisältää kick-offeihin parasta mahdollista antia:
·         Yhteishenki ja asenne: Miten välttämätöntä rohkeus on isojen tavoitteiden toteuttamisessa?
·         Itsensä johtaminen: Miten itseä voi psyykata olemaan todella rohkea ainakin tunnin päivässä?
·         Itsensä kehittäminen: Vaativien myyntitilanteiden ja tavoitteiden saavuttamisen 9 askelta by Pata Degerman.

Jenni Janakka: Missä sinä olet hyvä?

Kick off - Jenni Janakka

Yksi puhuja-alan kovimmista nousevista tähdistä on karismaattinen ja rohkea puhetaiteilija Jenni Janakka. Jenni herättää miettimään meihin vaikuttavia

stereotypioita ja ennakkoluuloja, jotka laittavat meidät tiettyyn rooliin, vaikuttavat itsearvostukseemme ja ovat esteenä kokeilulle, yrittämiselle ja rohkeudelle myös epäonnistua. Usein tiedämme että meillä löytyy osaamista, pätevyyttä, ja draivia tehdä jokin asia, mutta silti jarruttelemme, epäröimme ja vähättelemme itseämme sekä keksimme ”muka-syyn”, miksi kannattaa olla yrittämättä. Miksi teemme näin? Ja kuinka vaikeaa onkaan vastata suoraan kysymykseen: ”Missä sinä olet hyvä?”.

Jenni antaa avaimia röyhkeyteen, voimaan joka saa meidät toimimaan ja antamaan mahdollisuuden onnistumiselle. Luento sopii täydellisesti kupliville, iloisille ja toisinaan tiimeille, jotka unohtavat kuinka huippuja ovatkaan. Tämä on rohkeusluentojen parhaimmistoa.

Tapio Lehtinen: Purjehduksen ABC tiimityöskentelyyn.

Kick off - Tapio Lehtinen

Tapio Lehtinen on  61-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri, purjehtinut ja kilpaillut yli 50 vuotta. Toukokuussa päättyneen yksinpurjehduksen jälkeen Tapio

on kuudes ihminen, joka on purjehtinut yksin Kap Hornin kautta maapallon ympäri pienellä veneellä perinteisiä navigointimenetelmiä käyttäen.

Kaikessa tiimityössä on tärkeintä se, että kaikki osallistuvat ja että kaikki osallistetaan. Niin kuin Neil Armstrong sai ottaa sen kuuluisan askeleen, mutta suunnattoman tiimin tuella – on myös Lehtinen voinut purjehtia yksin maapallon ympäri, mutta hän ei olisi päässyt edes starttiviivalle ilman suuren tiimin tukea.

Lehtiselle tärkeitä asioita ovat arvoihin perustuva, yrittäjähenkinen yrityskulttuuri, osallistavat ja sitouttavat strategiaprosessit – yhteistä purjehduksen kanssa on kilpailutilanne arvaamattomasti vaihtuvissa olosuhteissa, varautuminen tulevaan, luottamus tiimin kesken (solo sailing is a team sport!), yhteiset innostavat tavoitteet.

Marko Yrjövuori: Miten saat itsestäsi vielä enemmän irti ja saavutat asettamasi tavoitteet?

Marko Yrjövuori

Fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuorella on yli 20 vuoden kokemus ammattilaisurheilukentältä. Hän oli NHL-tiimin Los Angeles Kingsin lääketieteellisen

henkilökunnan jäsen kolmen vuoden ajan. Marko oli NBA-tiimin Los Angeles Lakersin jäsen, joka koulutti henkilökuntaa 12 vuotta voittaen kaksi NBA-mestaruutta heidän kanssaan.

Luennollaan hän kertoo tarinoita huippu-urheilijoiden kanssa toimimisesta ja heidän valmentamisestaan parhaimpiin suorituksiin. Markon luennolla päästään innostavasti ja motivoivasti kuulemaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista mikä auttaa johtamiseen ja esimiestä työssä – keskiössä on suorituskyky ja palautuminen. Luento on oivallinen herätys ja innostus koko tiimille, jotka haluavat voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja sitä kautta menestyä työssä.

Tomi Kaukinen: Uupuminen ja burnout – miten paloin loppuun ja miten löysin takaisin?

Kick off - Tomi Kaukinen

”Miten tunnistaa uupumus?” Tomi Kaukinen on sen omakohtaisesti kokenut ja tunnustaa, että ei edes osannut kysyä tuota kysymystä itseltään. Hän ajatteli, että koska työuupumuksessa piti väsyttää sekä olla kyyninen, hän ei osannut arvatakaan, että kivut jotka hän koki voisivat millään tavalla liittyä tähän. Työuupumuksen oireet ovat yksilöllisiä. Oikea kysymys on ”Voiko tuntemani oireet/kivut olla työuupumus?”

Tomi Kaukinen kertoo oman tarinansa kuinka paloi loppuun ja miten on siitä lähtien huolehtinut itsestään ja kuntoutunut. Uupuminen on edelleenkin liian tabu, mistä ei kehdata kertoa. Kaukinen tekee arvokasta työtä puhuessaan suoraan ja rehellisesti kuinka uupuminen on tänä päivänä mahdollista meille jokaiselle. Luento sopii tiimeille ja ryhmille, jotka tekevät kunnianhimoisesti väsymättä työtä, joille väkevä tarina, joka saa kuin saakin positiivisen lopun – muistuttamaan jokaista huolehtia itsestä, terveydestä ja sen jälkeen voi olla paras versio itsestään työssään.

Emma Kimiläinen – Tiimipelaaja ytimiään myöten – Oletko sinä?

Emma Kimiläinen

Kimiläinen puhuu ajanhallinnasta, tiimissä tekemisestä ja yhdessä onnistumisesta, ja viitekehys kiehtovasta formula maailmasta kulissien takaa, ja siitä miten talli toimii. Emman supliikkius ja sanavalmiuden taidot sekä energisyys ovat kick-offien tunnelmaan ominta.

Emma puhuu tiimitaidoista, yhdessä tekemisestä ja urheilussa käytettävistä stressin ja epävarmuuksien halkintakeinoista ja -harjoitteista. Kimiläinen teki historiaa – ajaen uutta formulasarjaa W Series formulasarjaa. Emma itse tavoitteelee aina kirkkainta. Emma tietää, että siihen täytyy tehdä kovasti töitä ja kaiken tekniikasta insinööriyhteistyöhön pitää mennä nappiin hänen maailmassa. Emman luennot ovat innostavia tarinoita, jotka kertovat mitä on vaativa tiimityöskentely parhaimmilaan – syvää yhteistyötä ja luottamusta.

Mikä on MySpeaker?

Ideoimme ja tuomme tapahtumiin ja seminaareihin ajankohtaiset, tunnetut puhujat, vakuuttavat valmentajat sekä ammattitaitoiset juontajat. Meiltä saat parhaat puhujat ja kiinnostavan sisällön kaikenlaisiin tapahtumiin. Olemme globaali puhujatoimisto, ja yhteisöömme kuuluu kotimaisten puhujien lisäksi tunnetut kansainväliset puhujat, valmentajat ja juontajat.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!