Kiitos!

Kiitos!

MySpeakerin alkutaival on herättänyt laajaa kiinnostusta ja vastaanotto on ollut erittäin lämmin – kiitos siitä kaikille. Mediassa uutisoitiin meistä puhujamarkkinoiden ravistelijana. Tarjoamme sinulle alan parhaimmat, kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat puhujat, juontajat ja valmentajat. Kehitämme puhuja-alaa yhdessä puhujien ja asiakkaiden kanssa ja toimimme tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Yhdessä olemme enemmän

Yhteisömme kehittyy ja kasvaa. Viimeisimmät yhteistyömme olemme sopineet maailman suurimpiin bisnesseminaarien järjestäjiin lukeutuvan Nordic Business Forumin kanssa ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Troot Networkin kanssa. Näiden myötä voimme tarjota sinulle entistä laajemmin uusia puhujia nyt ja tulevaisuudessa. Nämä yhteistyöt tukevat haluamme kehittää tapahtumien sisällöllistä arvoa ja kiinnostavuutta.

Puheita ja valmennuksia

Tapahtumien puhujasisällön lisäksi tarjoamme valmennuksia ja koulutuksia. Suurta kiinnostusta on herättänyt mm. Retorikas -valmennus. Monipalkitun puhujan, MySpeakerin hallituksen puheenjohtaja André Noël Chakerin vetämä puhetaidon valmennus on tarkoitettu puhujille ja yrityselämän vaikuttajille – kenelle tahansa joka työkseen pitää julkisia puheita.

Valmennuksessa keskitytään perinteisten puhevalmennusten lisäksi puheen sisällön rakentamiseen ja tarinankertomisen taitoon sekä puretaan myyttejä julkisen puheen pitämisestä. Tutustu valmennustarjontaamme täältä.

Verkostoidu puhujien kanssa

Puhujayhteisömme on kehittyvä, raudan kova ajattelijoiden ja tekijöiden joukko, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Kehitämme myös alan kokeneinta puhujakaartia ja etsimme sinulle koko ajan uusia puhujalupauksia. Haluamme kutsua sinut mukaan kehittämään yhteistyötä ja tutustumaan lähemmin puhujiin. Järjestämme ensi vuonna Mic & Mingle -tilaisuuksia. Ensimmäinen tilaisuus on sopivasti Ystävänpäivänä 14. helmikuuta klo 14-17 toimitiloissamme Business Park Niittykummussa.

Mic & Minglessä sinulla on mahdollisuus sparrailla ja tutustua puhujiin. Kuulet ensimmäisten joukossa myös puhuja-alan seuraavat trendit ja ilmiöt.
Tule mukaan vaihtamaan ajatuksesi ja jalostamaan ideasi puhujien ja alan ammattilaisten kanssa. Ilmoittaudu!

Let’s Talk

Olemme innoissamme tästä mahtavasta startista, tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuotta!

Kaikkea hyvää toivottaa: Johan, Sebastian, Susanna, Olli, Tinna, Mikko ja André Noël.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!