Let's Talk

Kilpailu parhaista osaajista käy kuumana!

Työrintamalta kuuluvat uutiset kertovat tilastoja, että yhä useampi pohtii pandemian jälkeen omaa työuraansa ja alanvaihtamista. Muuttuneet työtavat ja uudenlainen arki ovat saaneet monet pohtimaan mitä työltään haluavat; talouden piristyessä muutosrohkeus on kasvanut merkittävästi. Avoimia työpaikkoja on paljon ja jokainen työnantaja haluaa luonnollisesti pitää kiinni omista osaajistaan. Henkilöstön sitoutuminen ja hyvinvointi ovatkin suuremmassa roolissa kuin aikoihin. Kokosimme tähän uutiskirjeeseen tämän hetken kiiinnostavimmat puhujat hyvinvoinnin ja sitouttamisen teemoista!

Huolehditaan yhdessä tiimeistämme!
MySpeakerin tiimi

 

Nanna Bhose – hyvinvoiva henkilöstö avainasemassa

Nanna Bhose

Menestynyt ammattijohtaja ja yrittäjäNanna Bhose puhuu yleisöille kuuntelemisen ja yksilön johtamisen merkityksestä. Hän pohjaa luentonsa niin musiikki- kuin mainosmaailmankin oppeihinsa sekä eri kulttuureissa toimimisen kautta opittuihin tapoihin johtaa. Nannan puheissa korostuvat omasta hyvinvoinnista huolen pitäminen, rohkeus löytää itselle paras tapa toimia työelämässä, sekä aito kyky olla läsnä.

Nanna tunnetaan urastaan suomalaisessa musiikkimaailmassa sekä myöhemmin tekemisistään kansainvälisessä viestintä- ja mainosteollisuudessa. Nannan polku menestyneeksi johtajaksi, kirjailijaksi, kansainvälisen vaateyrityksen perustajaksi ei ole ollut itsestäänselvä. Nannan avaa kokemustensa kautta hyvinvoinnin tärkeyttä henkilöstön kehittämisessä. 

Lue lisää Nannasta!

 

Pierluigi Collina – Learning from the best!

Pierluigi Collina

What it takes to be the best? Saimme kunnian tuoda maailmankuulun jalkapallotuomarin Pierluigi Collinan Suomeen puhumaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella. Seminaarin sisältö keskittyi siihen miten käyttäytymisemme ja tapamme tehdä töitä ovat muuttuneet vuosien ja vuosikymmenten aikana. Pierluigi kertoi teemaan liittyen mitä parhaana oleminen todella vaatii ja mitkä hänen parhaat oppinsa ovat. Kansainvälisen puhujan puheenvuoro toi tilaisuuteen aivan uutta näkökulmaa ja nostetta!

Lue lisää Pierluigista!

 

Sami Sallinen – luottamus muodostaa tunnesiteen

Sami Sallinen

Turvallisuuden ja kehonkielen valmentajan, entisen huumepoliisin, huippuneuvottelijan Sami Sallisen puheenvuorot keskittyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojen vahvistamiseen sekä luottamuksen syventämiseen. Yritysmaailman päätöksenteko ja johtaminen vaativat rohkeutta ja kykyjä tehdä ratkaisuja.

Ilman luottamusta on haastavaa rakentaa tunnesidettä toiseen, eikä yhteistyö näin ollen suju. Tämä näkyy niin poliisin arjessa kuin kaikissa yrityselämänkin kohtaamisissa ja neuvotteluissa. Samin puheenvuorot antavat konkreettisia työkaluja, joiden avulla kommunikaatiota ja luottamusta voidaan rakentaa.

Lue lisää Samista!

 

Maria Wahlroos – voittavan joukkueen rakentaminen

Maria Wahlroos

Suomen cheerleadingmaajoukkue on voittanut historialliset maailmanmestaruutensa valmentajaMaria Wahlroosin positiivisella, itsensä ylittämiseen perustuvalla johtamisfilosofialla. Maria puhuu yleisöille johtamisesta, tiimin rakentamisesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta omien tarinoidensa kautta motivoivasti ja innostavasti.

Maria tuntee tiiminrakentamisen taidon ja sen kuinka unelmia tavoitellaan korostamalla vahvuuksia. Hänen puheenvuoronsa sopivat erittäin hyvin niin esihenkilöille ja tiiminvetäjille oman työn kehittämiseen – kuin myös tiimipäiviin sekä kickoffeihin motivoimaan työyhteisöä saavuttamaan uusia tavoitteita täynnä intoa ja inspiraatiota!

Lue Marian artikkeli tiimityöstä ja johtamisesta!
Lue lisää Mariasta!

 

Kari Ketonen – karismaa ja stressinhallintaa

Kari Ketonen Banneri

Hybriditapahtuma toteutui täydellisesti asiakkaamme Technopoliksen tilaisuudessa, jossa puhujamme Kari Ketonen oli inspiroimassa osallistujia karisman ja stressinhallinnan tärkeydestä. Tapahtumaan osallistui yli tuhat ihmistä, joista noin sata henkilöä oli paikan päällä. Hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen!

Lue lisää Karista!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat digitapahtumat – vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Lue lisää MySpeaker Studiosta!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!