Kohti parempaa työn tulevaisuutta

Kohti parempaa työn tulevaisuutta!

”Be curious – insights for innovation come from looking into places where your competition isn’t.” -Duncan Wardle

Business Forum Groupin puhujakilpailun Helsingissä järjestetyn finaalin inspiroimana olemme nostaneet tähän uutiskirjeeseen huippupuhujia, jotka käsittelevät tulevaisuuden työtä, sen vaatimia ihmisyyden taitoja ja ajattelutapoja, sekä kulttuurin merkitystä organisaatioissa. Huomaamme näiden aiheiden nousevan jatkuvasti yhteiskunnalliseen keskusteluun, viimeisimpänä muun muassa sen osalta, kuinka johtajat saavat ja kuinka heidän kuuluisi näyttää tunteita.

Parempaa työn tulevaisuutta kohti,
MySpeakerin tiimi

 

Duncan Wardle
Business Forum Groupin puhujakilpailun voittaja!

Duncan lavalla NBF Speaker Contest

Business Forum Groupin järjestämän korkeatasoisen puhujakilpailun voittajaksi eilisessä finaalissa valikoitui Duncan Wardle puheenvuorollaan Embedding a Culture of Innovation into everyone’s DNA. Business Forum Groupin ylpeänä kumppanina saimme nauttia mahtavista puheenvuoroista ja näiden huippupuhujien oivaltavista näkemyksistä yhteiskuntamme tärkeimmistä aiheista.

Disneyn entinen Vice President of Innovation & Creativity, Duncan Wardle puhuu yleisölleen luovuuden saloista ja siitä, kuinka me kaikki olemme luovia, vaikka emme sitä uskoisikaan tai osaisi tuoda aina esiin. Hän korostaa myös ”Disney Way” -tapaa kehittää organisaatiosi luovuus- ja innovointiosaamista.

Duncan on kysytty keynote -puhuja, joka pitää inspiroivia puheenvuoroja globaaleille yrityksille ympäri maailmaa. Puhujakilpailun voiton ansiosta Duncan Wardle nousee Nordic Business Forumin lavalle syyskuussa Helsingissä!

Tutustu enemmän Duncaniin!

 

Duncan ja Andre

 

MySpeaker on ollut puhujakilpailun yhteistyökumppanina muun muassa kouluttamassa kaikkien semifinalistien retorisia taitoja uuden Rhetorich-tekoälyn avulla ja huippuvalmentaja André Noël Chakerin kouluttamana. Tavoitteenamme on parantaa kaikkien puhetaitoja ja retorista ulosantia tekoälyä ja ammattivalmentajia hyödyntäen. Kehittämällä puhealaa yhteiskunnassa, otamme askeleen kohti ymmärtäväisempää tulevaisuutta. Tarjoamme tätä koulutusta kaikille, jotka haluavat kehittää omia retorisia taitojaan!

Kysy Rhetorich -tekoälystä lisää!

 

Jukka Jalonen
Näillä opeilla rakennetaan voittavia joukkueita

Jukka Jalonen

Tiimihengen ja luottamuksen kautta joukkueitaan voittoon valmentava Jukka Jalonen puhuu organisaatioille menestystiimien ja voittavien joukkueiden onnistumisten saloista. Jukka Jalonen tietää, ettei tiimihenki synny itsestään, vaan se tarvitsee taustalleen ajattelua ja tekoja. Jukka uskoo yksilön tekevän parhaansa ryhmän eteen, kun kokee oman roolinsa ryhmän kannalta merkittäväksi.

Mitkä ovat arvot, joiden mukaan toimitaan? Saavutustensa myötä Jukan opit tiimin merkityksestä ovat konkreettisesti nähtävillä ja hyödynnettävissä myös teidän organisaation parhaaksi.

Haluan Jukan myös meille puhumaan!

 

Elina Hiltunen
”Kukaan ei pysty ennustamaan tulevaisuutta, siksi onkin tärkeää, että pyrimme ennakoimaan sitä”

Elina Hiltunen

Futuristi, tietokirjailija, kauppatieteiden tohtori ja kemian tekniikan diplomi-insinööri Elina Hiltunen tutkii tulevaisuuden työelämää ja siinä tarvittavia taitoja, sekä tulevaisuuden megatrendejä. Työnsä ansiosta Elina on muun muassa valittu maailmalla 50 huippunaisfuturistin joukkoon. Maailma ja yhteiskunnan tila muuttuvat jatkuvasti ja meidän kaikkien tulee pysyä mukana digitalisaatiossa ja tekoälyssä.

Lisäksi on tärkeää, että pyrimme ymmärtämään sitä, mitä tulevaisuus on meille tuomassa. ”Koska emme voi ennustaa tulevaa, on tärkeää, että mietimme erilaisia tulevaisuuksia ja varaudumme niihin.”

Haluan kuulla lisää Elinasta!

 

Lauri Järvilehto
Vaikuttava viestintä

Lauri Järvilehto

Työelämäprofessori, sarjayrittäjä ja filosofi Lauri Järvilehto korostaa erityisesti viestinnän merkitystä ja taitoja tulevaisuuden työssä. Näitä näkökulmia hän pohtii kolmiosaisessa Vaikuttava viestinä -blogisarjassaan, joista ensimmäisessä osassa hän vastaa kysymykseen siitä, miten viestitty sanoma jää kuulijan mieleen: ”Jos sanomasi hulahtaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, miksi sanoa sitä ylipäätään? Tässä onkin vaikuttavan viestinnän ensimmäinen avaintaito: hiljaisuus. Sekä turhan sanotun pois jättäminen, taukojen pitäminen että erityisesti keskustelukumppanin kuuntelu edellyttävät yhtä vaikuttavan viestinnän keskeisintä ydintaitoa: suun supussa pitämistä.”

Lue Laurin blogi täältä!

 

Minna Ruusuvuori
Modernilla johtamisella parempaa työelämää

Minna ruusuvuori banneri

Muutosjohtaja, tietokirjailija, kasvujohtaja ja Lähtijät-podcastia luotsaava Minna Ruusuvuori, puhuu muun muassa inhimillisestä johtamisesta ja paremmasta työelämästä. Hän kannustaa moderniin myyntiin ja asiakkuusjohtamiseen, sekä auttaa ymmärtämään digitaalisuuden mahdollisuuksia ja sen mukanaan tuomaa muutosta. Minnan erityisenä vahvuutena on puhua ihmiseltä ihmiselle, ilman jargonia, saaden vaikeistakin asioista selkokielisiä ja helposti ymmärrettäviä sitoen aiheet juuri kuulijan kontekstiin.

Halua kuulla Minnasta lisää!

 

Dakota Robin
”Meille ovat kaikki tervetulleita, ei enää riitä.”

Dakota Robin

Puhuja ja kouluttaja Dakota Robinin supervoima on ymmärtää, miksi ihmiset tekevät mitä tekevät. Hänen opettamat taidot inklusiivisuuden lisäämiseksi ja aidon kohtaamisen ja yhteyden synnyttämiseksi, ovat välttämättömiä selviytymisen ja menestymisen kannalta. ”Meillä jokaisella on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi, jotta meillä on kokemus siitä, että meidän olemassaololla on  jotakin väliä. Kun olemme ympäristössä, jossa nämä ihmisen hyvinvoinnin kannalta perustarpeet eivät toteudu, koemme olomme voimattomiksi, hyödyttömiksi sekä arvottomiksi. Tällöin luovuus, motivaatio sekä terveys kärsivät. Epämukavuuden tunne, piilottelu, häpeä ja pelko imevät ihmisen tehokkuutta. Ihmiset jotka eivät voi hyvin, eivät myöskään kykene toimimaan hyvin, jolloin inklusiivisuuden merkitys astuukin avainasemaan.”

Lue Dakotan artikkeli!

 

Belinda Gerdt
Digitaalisesta asiakaskokemuksesta kilpailuetu

Belinda Gerdt

Kansainvälistä uraa tekevä johtaja ja digitaalisen asiakaskokemuksen uranuurtaja Belinda Gerdt puhuu 15 vuoden kokemuksella digitaalisesta asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä. ”Think big! Digitalisaatio muutti asiakaskokemuksen ja organisaatioiden on muututtava samalla vauhdilla.” Yrityksille ja organisaatioille digitalisaatio luo ennen näkemättömiä mahdollisuuksia, mutta myös isoja haasteita. Belindan puheenvuoroissa sukelletaan digitalisaation maailmaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin organisaatioiden näkökulmasta.

Haluan lukea Belindan artikkelin!

 

Katri Saarikivi
”Pidetään huolta tärkeimmästä pääomastamme”

Katri Saarikivi

Katri Saarikivi on aivotutkija, joka tutkii empatiaan ja vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja. Katri auttaa organisaatioita ymmärtämään, millaisia vuorovaikutuskokemuksia digitaalisissa asiakaskohtaamisissa on ja kuinka tärkeässä roolissa ne ovat asiakassuhteen luomisessa. ”Työ vaatii aivoiltamme jatkuvasti enemmän. Laadukas ajattelu lepää puolestaan aivojen hyvinvoinnin varassa – pidetään huolta tärkeimmästä pääomastamme!”

Haluan kuulla lisää Katrista!

 

Erin Meyer
INSEAD Professor & Expert in Cross-Cultural Management

Professor Erin Meyer’s work focuses on how the world’s most successful managers navigate the complexities of cultural differences in a global environment. She helps companies to develop organizational cultures that breed both flexibility and innovation and offers cutting-edge strategies to improve the effectiveness of projects that span the globe. In today’s business world, where teams are spread across the planet and most of our communication takes place virtually, how do we work effectively in the face of cross-cultural complexity? How do we develop a corporate or team culture that breeds ongoing reinvention?

In Erin’s keynotes, she explains how to dramatically increase business success by understanding – and making the best possible use of – culture in the workplace.

Erin supports companies to develop organisational cultures that breed both flexibility and innovation and proposes cohesive strategies to improve the effectiveness of projects that bridge multiple cultures. Charismatic, savvy, and whip-smart, Erin’s talks teach us the secret to effectively working together in a global marketplace.

Read more about Erin!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!