Kuinka houkuttelen parhaat osaajat yritykseeni?

Tarkastelemme tässä uutiskirjeessä työntekijäkokemusta ja nostamme esiin teemaan sopivia puhujia. Nopeasti muuttuvassa työympäristössä kilpailu lahjakkaiden työntekijöiden rekrytoinnista ja säilyttämisestä ei ole koskaan ollut kovempaa. Koko ajan käynnissä oleva kilpailu parhaista osaajista, keskustelu ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja työntekijöiden määrittelemät vaatimukset työnantajalle muodostavat pelikentän, joka elää vauhdilla ja jossa panokset ovat kovat.

Toivottavasti inspiroidut näistä puhujista, jotka korostavat erilaisia näkökulmia onnistuneesta työntekijäkokemuksesta ja siitä, miten tämä voidaan toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti kaikkien osapuolten näkökulmasta.

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

Jussi Luhtasela
Kuinka houkuttelen parhaat osaajat yritykseeni?

Jussi Luhtasela uk banneri

Tämän hetkisen ”talent warin” keskellä työntekijäkokemuksen rakentaminen on Jussi Luhtaselan mukaan avainasemassa. Jussi Luhtasela on kasvuyhtiön toimitusjohtaja ja kokenut digitaalisen liiketoiminnan rakentaja, joka korostaa puheenvuoroissaan menestyvän tiimin rakennuspilareita. Hänen mukaansa, mitä pidemmälle siirrymme maailmaan, jossa on kilpailua ja pulaa hyvistä työntekijöistä, kaikkien firmojen tulisi keskittyä rekrytointikokemukseen ja työntekijämielikuvan luomiseen.

Lue lisää Jussista!

 

Henri Hyppönen
Työyhteisöjen uusi normaali on aitoa diversiteettiä

Henkka hyppönen banneri

Nyt tehdään ratkaisuja, jotka palvelevat tasavertaisesti yhteisön kaikkia jäseniä ja mahdollistavat jokaisen yksilön kompetenssin parhaan hyödyntämisen juuri hänelle sopivalla tavalla. Henri Hyppösen uusin puheenvuoro #BYOD – Bring Your Own Divergence kertoo divergenssistä aivan uudella tasolla ja haastaa kaikkia pohtimaan sitä, miten voimme rakentaa esimerkiksi työympäristön enemmän yksilölähtöisesti niin, että se tukee ja palvelee kollektiivista tavoitetta?

Kun puhutaan esimerkiksi neurodiversiteetistä ja siitä, kuinka kaikki ihmiset tulee ottaa huomioon, johtajien paineet väkisinkin kasvavat. Tämä ei tietenkään rajoitu vain johtajien haasteeksi vaan lisäksi kollegoiden välille tulee luoda ymmärrystä siitä, miten erilaisten ihmisten kanssa voi rakentaa sujuvaa yhteistyötä. Tämän kaiken seurauksena kohtaamme ison kysymyksen, joka luo pohjan edeltävään haasteeseen – kenen ehdoilla yhteistyötä määritellään? Määritelläänkö se keskiarvoisen, eli neuraalisesti hyvin normaalin ihmisen näkökulmasta, jos sellaista on edes olemassa, vai joudummeko keksimään kokonaan uudenlaisia malleja tähän? Mielestäni me joudumme pohtimaan sitä, kuinka voimme rakentaa esimerkiksi työympäristön enemmän yksilölähtöisesti niin, että se tukee ja palvelee kollektiivista tavoitetta?” -Henri Hyppönen

Lue lisää Henristä!

Katri Saarikivi
Työ vaatii aivoiltamme jatkuvasti enemmän

Katri saarikivi uk baneeri

Aivotutkija Katri Saarikivi on erikoistunut tutkimaan aivojen mekanismeja, jotka muun muassa vaikuttavat empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen. Katri auttaa organisaatioita ymmärtämään, millaisia vuorovaikutuskokemuksia asiakaskohtaamisissa on ja kuinka tärkeässä roolissa ne ovat asiakassuhteen luomisessa. ”Työ vaatii aivoiltamme jatkuvasti enemmän. Laadukas ajattelu lepää puolestaan aivojen hyvinvoinnin varassa – pidetään huolta tärkeimmästä pääomastamme!”

Lue lisää Katrista!

 

Dome Karukoski
Ihmiset ja heidän tekeminen keskiöön

Dome Karukoski

Dome Karukoski on palkittu elokuvaohjaaja, karismaattinen esiintyjä, liikemies ja vaikuttava tarinankertoja, joka viettää tänä syksynä paljon aikaa Suomessa. Puheenvuoroissaan Dome vertaa elokuvaohjaajan työtä mihin tahansa valmentajan tai johtajan työhön, jossa on saatava joukkue ja tiimi ymmärtämään, mitä heiltä halutaan. Ihmiset ja heidän tekeminen ovat keskiössä ja vain siten voi syntyä tulosta ja menestystä.

Lue lisää Domesta!

 

Dakota Robin
Erilaisuuden taito – miten kasvattaa häpeästä voimavara

Dakota Robin

Dakota Robin on puoliksi turkkilainen, puoliksi suomalainen transsukupuolinen mies, joka on syntynyt Sveitsissä, mutta kasvanut suomalaisten sotaveteraanien toimesta pienessä Suomen kaupungissa. Dakotan supervoima on ymmärtää, miksi ihmiset tekevät mitä tekevät. Nyt hän hyödyntää taitojaan rakentamalla ihmissuhteita ja tuomalla ihmisiä yhteen. Positiivisella energialla sekä loputtomalla voimallaan ja vahvuudellaan Dakota haastaa jokaista elämään pelottomasti ja inspiroi kuulijaa olemaan juuri sellainen, kuin todella on – yrittämättä sopia joukkoon.

Lue lisää Dakotasta!

 

Thimon De Jong
Win the talent war by understanding human behavior

Thimon De Jong

Thimon De Jong is a strategic foresight expert and the founder of Whetston, in addition to being a university lecturer on social psychology. Understanding how human behavior and societal change influence business has never been as important as it is today. Syncing a business strategy with continuous societal change and dynamic human behavior is a challenge that Thimon addresses in his keynote speeches.

How are people going to behave in the (near) future? And what are the implications for leaders and business strategy? Based on these questions Thimon tailors his keynotes to address topics such as how to win the ongoing talent war?

Read more about Thimon!

 

Anna Perho
Tuntuuko, että jollekulle pitäisi sanoa suorat sanat?

Anna Perho

Media-alan ammattilaisena Anna Perho näkee työssään paljon eri kommunikaatio- ja viestintätyylejä, sekä hyvässä että pahassakin, minkä vuoksi hän on ottanut tavoitteekseen kommunikoida niin, että vastaanottaja oikeasti ymmärtää. Näiden ajatusten pohjalta on syntynyt kirja Suorat sanat ja siihen perustuva puheenvuoro, jossa Anna opettaa kuulijaa puhumaan empaattisesti, mutta suoraan.

Pitäisikö antaa rakentavaa palautetta? Tulla toimeen hankalan tyypin kanssa? Raikastaa ilmapiiriä? Nostaa kissa vihdoinkin pöydälle, häätää virtahepo neukkarista? Silloin tämä puhe on teille tarpeen. Puheessa käsittelen kommunikaatiota ja vuorovaikutustaitoja haastavissa tilanteissa – noissa, joita äsken luettelin. Annan sinulle ja porukallesi käytännön malleja, joilla kiusallisista kohtaamisista tulee hieman vähemmän kiusallisia.” -Anna Perho

Lue lisää Annasta!

 

Helena Åhman
Keskusteluälykkyys painetilanteissa

Keskusteluälykkyys painetilanteissa

Keskusteluälykkyytesi paineisissa tilanteissa on elämäsi tärkein taito ja tämä on myös tutkitusti keskeinen organisaation menestyksen ydin!

Koulutuksessaan Helena Åhman kuljettaa osallistujan omien kokemustensa myötä Harvardin ja MIT:n kautta muun muassa FBI:n ja Scotland Yardin tehokkaimpien oppien pariin. Vastaten muun muassa siihen, mitä keskusteluälykkyys oikeastaan tarkoittaa ja miksi se katoaa painetilanteissa, Helena vie osallistujan konkreettisten esimerkkien kautta aina käytännönharjoituksiin asti. Koulutus on räätälöitävissä tarpeidenne mukaisesti ja siitä hyötyvät kaikki!

Tutustu Helenan koulutkseen!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!