myspeaker x krapi

Kumppanuus takaa vaikuttavimmat elämykset asiakkaiden tilaisuuksiin

MySpeaker X Krapi:
Kumppanuus takaa vaikuttavimmat elämykset asiakkaiden tilaisuuksiin

MySpeaker aloittaa yhteistyön Krapin kanssa ja tukee sisältöosaamisellaan yritystilaisuuksien järjestämisen kokonaisuutta. Uuden tilausalustan ja kumppanuuksien myötä Krapi tarjoaa asiakkailleen laajemman valikoiman sisältöpalveluita tapahtumien järjestämiseen. Kumppanuuden myötä Krapin asiakkaiden saatavilla ovat aina ajankohtaisimmat ja vaikuttavimmat puhuja- ja asiantuntijasisällöt. 

Krapin tekemisen ydin on kohtaamisissa ja yrityksen yli satavuotinen historia pohjaa elämyksiin ja huolenpitoon. Samaa ajatusta vaalitaan Krapilla edelleen. Krapilla yhdistyvät majoitus-, ravintola- ja kulttuuripalvelut sekä moninaiset tilat erilaisiin tapahtumiin. Yritystilaisuuksien järjestämisen, kokonaisuuden hallinnan ja sisällön ideoinnin helpottaminen on osa aktiivista vastuullisen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämistä. MySpeaker tukee Krapia vaikuttavien elämysten tuottamisessa asiakkaille ja auttaa löytämään juuri oikean puhuja- ja asiantuntijasisällön sekä ammattijuontajat ja -valmentajat asiakkaiden erilaisiin tilaisuuksiin.

 

”Olemme auttamassa vieraitamme onnistumaan heidän omissa tavoitteissaan. Vain alansa parhaiden kumppaneiden kanssa se on mahdollista. Luomme yhdessä aitoja kohtaamisia tärkeisiin hetkiin ja huviretkiin.” Krapin myyntijohtaja Katri Kärkkäinen kertoo.

 

MySpeaker on Suomen johtava ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kansainvälinen puhuja- ja valmennustoimisto. Yritys edustaa maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, suunnannäyttäjiä ja inspiroivia ammattipuhujia. MySpeakerin asiantuntijoiden avulla löytyvät parhaat puhujat, asiantuntijat, valmentajat ja juontajat niin organisaation tapahtumiin kuin kokonaisvaltaiseen osaamisen kehittämiseen.

 

“Kumppanuutemme myötä Krapin asiakkaat saavat vaikuttavinta ja ajankohtaisinta sisältöä konseptoituna juuri heidän tilaisuuteen.” kumppanuudesta vastaava MySpeakerin Senior Account Manager Laura Vaniala iloitsee.

 

Yhteistyön myötä Krapi saa käyttöönsä MySpeakerin asiantuntijatiimin laaja-alaisen osaamisen. MySpeaker katselee näköalapaikalta asiakasorganisaatioiden tilannetta ja tilaisuuksia sekä puhujien ja asiantuntijoiden teemoja ja tunnelmia. Yritys ymmärtää globaaleja trendejä yli toimialarajojen ja ennakoi aktiivisesti tulevia kansainvälisiä ilmiöitä.

 

“Syvä yhteistyö takaa asiakkaalle parhaan laadun ja tämä on MySpeakerin toiminnan ytimessä.” Laura Vaniala summaa.

 

Lisätietoja 
Laura Vaniala
040 737 8692
[email protected]
MySpeaker Oy

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!