Hyvää uutta vuotta

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuoden viimeisen viikon aikana on usein tavoitteena saada vuosi kirjaimellisesti pakettiin. On aika katsoa taaksepäin ja pohtia miten kulunut vuosi on mennyt, mitkä asiat onnistuivat ja missä olisi voinut olla parantamisen varaa.

Samalla katse suuntautuu jo tulevaan vuoteen, uusiin unelmiin ja tavoitteisiin. Uusi vuosi on uuden alku ja näin ollen haluammekin tässä uutiskirjeessä nostaa esiin uusia puhujiamme, joiden kanssa tulevan vuoden aloittaminen tuntuu erittäin inspiroivalta!

Säkenöivää uutta vuotta toivottaen ✨
MySpeakerin tiimi

 

Petteri Kilpinen | Hyvinvoiva henkilöstö kilpailuetuna

Petteri Kilpinen

Yritysjohtaja Petteri Kilpisen tavoitteena on saada ihmiset näkemään heidän mahdollisuutensa ja suurimman potentiaalinsa. Petterin puheenvuoroissa korostuvat suorituskyvyn johtaminen, sillä ihmisten jaksaminen on yksi organisaatioiden suurimpia haasteita tänä päivänä. Hyvinvoiva henkilöstö onkin ylivoimainen kilpailuetu! 

Lue lisää Petteristä!

 

Reetta Rajala | Onnistuneen muutoksen johtaminen

Reetta Rajala

Hallitusammattilainen Reetta Rajala motivoi puheenvuoroillaan kasvuun ja yrittäjämäiseen asenteeseen, joiden avulla muutokset johdetaan onnistuneesti ja ihmisiä kuunnellen. Reetan kokemukset muutoskonsultoinnista usealla toimialalla ovat kasvattaneet hänet asiantuntijaksi, jonka avulla hän pystyy tukemaan organisaatioita monipuolisesti kasvutavoitteissaan. 

Lue lisää Reetasta!

 

Markku Vierula | Kilpailuedulla voittavaan strategiaan

Markku Vierula

Yrittäjänä ja kirjailijana muun muassa tunnettu Markku Vierula tietää kuinka tärkeässä roolissa selkeä ja erottautuva kilpailuetu on yrityksen menestyksessä. Markun puheenvuoroissa tuotelähtöinen ajattelutapa kirkastuu markkinalähtöisyyteen toimintaan. Konkreettisten esimerkkien avulla kuulijat saavat työkaluja, joiden avulla uuden suunnan löytyminen on huomattavasti helpompaa! 

Lue lisää Markusta!

 

Kristiina Komulainen | Rajat rakentavat luottamusta 

Kristiina Komulainen

Media-alalla pitkän uran tehneen nykyisen sovittelija, konstaapeli Kristiina Komulaisen puheenvuorot käsittelevät vuorovaikutustaitoja, luottamuksen rakentamista, konfliktien ratkaisua ja omien rajojen asettamista. Kristiinan luennot sopivat erinomaisesti tiimeille, joissa ollaan uuden edessä, halutaan syventää keskinäistä luottamusta, kehittää vuorovaikutusta ja oppia luomaan vahva yhteys rakentavasti.

Lue lisää Kristiinasta!

 

Tervetuloa kuulemaan Suomen kovimpien puhujien uusia puheenvuoroja ensimmäisten joukossa

Jarno Laasala

MySpeakerin Let’s Talk -tapahtumissa kuulet Suomen kovimpien puhujien uudet ja ajankohtaiset puheenvuorot ennen muita. Varaathan päivän jo kalenteristasi, ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa heti vuoden alussa!

 

MySpeaker ylpeänä esittää: MySpeaker of the Year! 

MySpeaker of the Year

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. MySpeaker of the Year -ehdokkaat ovat kaikki eri tavoin herätelleet yrityksiä, organisaatioita ja julkista sektoria havainnoimaan ympärillä olevia ilmiöitä  ja reagoimaan nopeasti muutoksiin sekä ajattelemaan asioita uudella tavalla haastaen samalla itseään.

Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi mielestäsi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka.

Lue lisääMySpeaker of the Year!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!

 

Puhujaopas

Tapahtuma on aina ainutkertainen mahdollisuus jättää muistijälki, antaa lisäarvoa, vaikuttaa ja välittää haluttua viestiä. Tapahtuman järjestäminen on investointi, jolle kannattaa asettaa tavoitteet – ja sitten lähteä täyttämään niitä!

Olemme erikoistuneet ideoimaan ja konseptoimaan yksittäisten puhujavälitysten lisäksi kokonaisia tapahtuma- ja koulutuskokonaisuuksia asiakkaillemme. Haluamme että tapahtumasi on aina menestys. Kokosimmekin tämän oppaan sinulle avuksi, kun suunnittelet seuraavaa tapahtumaa, helpottamaan ja inspiroimaan sinua sisällön suunnittelussa!

Lue puhujaopas tästä!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!