Lauri Järvilehto työelämäprofessoriksi

Lauri Järvilehto työelämäprofessoriksi

MySpeakerin puhuja, filosofian tohtori, Lauri Järvilehto on sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Hän on Filosofian Akatemian perustaja ja yksi oppimispelistudio Lightneerin perustajista. Järvilehto toimii Unicefin, Lightneerin ja Filosofian Akatemian hallituksissa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.

Lauri Järvilehto on nimitetty AVP-ohjelman (Aalto Ventures Program) työelämäprofessoriksi. Järvilehto tulee työskentelemään AVP-ohjelman yhtenä ohjelmajohtajana vastuualueenaan startup-sivuaineen ja koko yrittäjyysopetuksen kehittäminen. Aalto Ventures Program on Aalto-yliopiston yrittäjyysohjelma, joka on alun perin kehitetty yhdessä Stanford Technology Ventures Programin kanssa. AVP-ohjelma on kehittynyt itsenäiseksi globaaliksi suunnannäyttäjäksi yrittäjyysopetuksen saralla.

”AVP-ohjelma opettaa yrittäjyyttä käytännönläheisesti. Tarjoamalla opiskelijoille inspiraatiota, osaamista ja verkostoja, AVP-ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään uutta liiketoimintaa joko startup-yrityksissä tai olemassa olevissa organisaatioissa. Jo noin 3500 opiskelijaa on suorittanut AVP-ohjelman opintoja vuodesta 2012 lähtien. 

”AVP-ohjelman korkea taso ja samalla suomalaisen startup-kentän vahvuudet mahdollistavat AVP-ohjelman kasvun maailman johtavaksi yrittäjyyskoulutusohjelmaksi”, Lauri Järvilehto sanoo.

AVP-ohjelma tukee yrittäjähenkisten opiskelijoiden keskeisten yrittäjätaitojen oppimista käytännössä. Yrittäjyysekosysteemien maailmanlaajuisen kilpailutilanteen vuoksi tarvitaan jatkuvia ponnisteluja osaamisen uudistamiseksi ja uusien yrittäjien innoittamiseksi ja kouluttamiseksi,” kertoo Aalto-yliopisto.

Laurista mielekäs elämä on fundamentaalinen ihmisoikeus. Siihen kuuluu mielekäs työ, oppiminen ja innostus. Laurin pääfokus on oppimisen uudistaminen ja uusien oppimisratkaisujen kehittäminen. Lauri Järvilehto toivoo, että ihmiset tuntisivat tuottavansa yhteisössään jotain arvokasta.

Järvilehto kannustaa ihmisiä seuraamaan intohimoaan työssä ja vapaa-ajalla. Hänen omana intohimona on kehittää ja rakentaa uusia ratkaisuja jotka lisäävät ihmisten hyvinvointia ympäri maailmaa.

Laurin uusin kirja Kiitorata – Startup-maailman molemmat puolet (Tammi, 2018) käsittelee startuppien ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja sudenkuoppia.

Haluatko buukata Laurin puhujaksi teidän tapahtumaan? Kysy lisää MySpeakerin tiimiltä.

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!