Nanna Bhose

Let’s Talk More! -podcastit kesän kuuntelulistalle

Olemme alkuvuoden aikana saaneet nauttia Let’s Talk -puheenvuorojen lisäksi myös mahtavasta podcast-sisällöstä Let’s Talk More -podcastien myötä. Mahtavien keskusteluiden myötä pääsemme kuulemaan kevään Let’s Talk -puheenvuorojen puhujista ja aiheista lisää, kun he avaavat näkemyksiään Nanna Bhosen haastattelemana.

Podcastien saattelemana pääsemme uppoutumaan laajan aiheiden kirjoon ja kuulemaan syvällistä keskustelua muun muassa merkityksellisyydestä, rohkeudesta, kasvusta ja elämän tarkoituksesta.

Miellyttäviä ja ajatuksiaherättäviä kuunteluhetkiä vaikkapa laiturille tai mökkimatkalle toivottaen,

MySpeakerin tiimi

 

Let’s Talk More with Ville Tolvanen

”Miksi me tarvitsemme kasvua? Minun vastaus siihen on, että kasvu on avain hyvinvointiin.”

Digitalisaation puolestapuhuja ja muutoksen edelläkävijä, Ville Tolvanen herättelee kuulijaa pohtimaan kasvun merkitystä, johtamista, arkkitehtuuria ja anatomiaa. Let’s Talk More -podcastissa päästään Nanna Bhosen haastattelemana kuulemaan syväluotaavaa keskustelua kasvun merkityksestä niin yksilön kuin organisaation näkökulmasta ja siitä, kuinka löydämme motivaatiota ja merkityksellisyyttä kasvaa.

 

Let’s Talk More with Kirsi Piha

”Mitä jos merkityksellisyys ei löydykään ”me time:lla” ja pyörimällä itsensä ympärillä? Mitä jos tarkoitus löytyykin vain ja ainoastaan vuorovaikutuksesta muiden ihmisten ja ympäröivän kokonaisuuden kanssa?”

Liikkeenjohdon konsultti, yrittäjä, tietokirjailija ja muutostoimisto Ellun Kanojen perustaja Kirsi Piha puhuu Let’s Talk More -podcastissamme työn merkityksellisyydestä. Kirsin aihe ”Työllä ei ole mitään merkitystä – paitsi jos on” käsittelee sitä, mitä merkityksellinen työ oikeastaan on? Meitä on kehotettu kysymään Miksi – Miksi teet juuri sitä mitä teet, miksi yritys on olemassa. Mitä jos oikea kysymys ei olekaan Miksi vaan Kenelle? Tässä Let’s Talk More -podcastjaksossa päästään Nanna Bhosen haastattelemana kuulemaan syväluotaavaa keskustelua merkityksellisyydestä, ihmissuhteista ja motivaatiosta.

 

 

Let’s Talk More with Jarno Laasala

”Hyppy tuntemattomaan on ainoa keino kohdata pelkonsa, joten pyrin olemaan turvallinen aikuinen itselleni uusien asioiden äärellä. Myötätunnossa ja ystävyydessä itseään kohtaan on taikaa.”

Duudsoneiden yhtenä jäsenenä parhaiten tunnettu sekä kansainvälisen menestystarinan luonut yrittäjä ja ohjaaja Jarno Laasala puhuu Let’s Talk More -podcastissamme pelkojen kohtaamisesta ja niiden keskellä terveen menestyksen luomisesta. Aitona ja läsnäolevana puhujana Jarno vangitsee kuulijan tähän hetkeen ja kannustaa pysähtymään itsensä kanssa, pystyäkseen aidosti ymmärtämään, kuka tämä oman elämän tärkein ihminen tosiaan on. Tässä Let’s Talk More -podcastjaksossa päästään Nanna Bhosen haastattelemana syventymään muun muassa pelkoihin, elämän oppeihin, onneen ja ihmisyyteen.

 

Let’s Talk More with Elina Gustafsson

”Tarviiko elämää elää hampaat irvessä ja mennä jotain kohti, mitä olen joskus päättänyt? Ihminen muuttuu ja tämä oivallus siivitti minut ihan uusille poluille.”

Aurinkoinen ja energiaa säteilevä Elina Gustafsson puhuu Let’s Talk -puheenvuoronsa jälkeen Nanna Bhosen kanssa elämän tarkoituksesta ja onnellisuudesta, peilaten näitä elämän haasteisiin, itsetuntemukseen ja rajojen vetämiseen. Elina Gustafsson on entinen nyrkkeilyn Euroopan mestari, MM-pronssimitalisti ja moninkertainen Suomen mestari, jonka uran monet käännekohdat ja huippu-urheilun lopettaminen ovat johdattaneet Elinaa eteenpäin ja siihen, missä hän on nyt.

 

Nanna Bhose

Nanna Bhose

Uskon siihen, että kun uskaltaa pysähtyä itsensä äärelle – uskaltaa kohdata itsensä ja tutustua siihen kuka on – siitä syntyy karisma, energia ja vahva läsnäolo tilanteisiin. Ei tarvitse enää olla mitään muuta, kuin mitä oikeasti on ja se on tosi puhuttelevaa kaikille.”

Lue lisää Nannasta!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!