Löydä merkityksellisyyttä työstäsi!

Toimivat työskentelytavat, kestävä hyvinvointi ja oman itsensä toteuttaminen ovat useimpien työntekijöiden prioriteettejä työhön liittyvien arvoissa. Merkityksellisyys ja sisäinen motivaatio ovat jokaisen löydettävissä tietoisen johtamisen avulla.   

Tässä uutiskirjeessä nostamme puhujia, joiden avulla toimivia työskentelytapoja ja hyvinvointia on mahdollista kehittää niin yksilö- kuin yhteisötasollakin. Kestävä hyvinvointi on jokaisen tiimin saavutettavissa!

Huolehditaan yhdessä tiimeistämme!
MySpeakerin tiimi

 

Dakota Robin | Erilaisuus voimavarana

Dakota Robin

Itsensä näköisen elämän eläminen on Dakota Robinin tärkeimpiä viestejä ja asia, jota hän on itsekin opetellut matkan varrella. Dakotan puheenvuoroissa kuullaan muun muassa kuinka erilaisuus on voimavara ja millaisia työkaluja monimuotoisessa työympäristössä tarvitaan.

Lue lisää Dakotasta!

 

Hanna Brotherus | Kehotietoisuutta työskentelytapoihin

Hanna Brotherus

Tanssitaiteilija, ohjaaja ja koreografi Hanna Brotherus arvostettu valmentaja, joka kehittää yhteistyössä lääkäreiden kanssa kehotietoisuutta hyödyntäviä työskentelytapoja. Aivan kuten Hannan työn, myös hänen luentojensa keskiössä on ihmisten kohtaaminen, itsensä tunteminen ja ihmisyys.

Lue lisää Hannasta!

 

Frank Martela | Merkityksellinen työ

Frank Martela

Hyvinvoinnin psykologian dosentti, tutkijatohtori, Frank Martela on tehnyt mittavan uran tutkiessaan sisäistä motivaatiota ja työn merkityksellisyyttä. Frankin puheenvuoroissa nousevat esiin vahva tieteellinen tausta ja arjen esimerkit, joiden avulla työntekijöiden innostus kohdistuu oikeaan suuntaan. 

Lue lisää Frankista!

 

Lauri Järvilehto | Sisäinen motivaatio avainasemassa

Lauri Järvilehto

Sisäisen motivaation ja yrittäjämäisen asenteen merkitys tulevat korostumaan tulevaisuuden työssä entisestään. Aalto-yliopiston työelämäprofessori Lauri Järvilehto puhuu yleisöille työn merkityksellisyydestä, luovuudesta ja tulevaisuuden työstä. Muuttuvassa maailmassa avainasemassa onkin jatkuva oppiminen ja sisäinen motivaatio.

Lue lisää Laurista!

 

Juontaja | Tunnelmaa tapahtumaan

Juontaja on yksi tärkeimmistä elementeistä onnistuneessa tapahtumassa. Hyvä juontaja kannattelee tapahtuman tunnelmaa ja rikastuttaa puhujien tuomaa sisältöä kootessaan aihepiirejä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Juontajan avulla tapahtuma saa ammattimaisen otteen, jolloin itse puhujat ja heidän puheenvuorojensa sisältö pääsevät loistamaan ja yleisö saa nauttia sujuvasta ohjelmasta.

Tutustu lisää juontajiimme!

 

Emilia Järvinen | Voimaa tietoisuudesta

Tietoinen läsnäolo edistää empaattista ja keskittyvää lähestymistapaa, joka heijastuu vahvasti myös työelämään. Emilia Järvisen mindfulness-koulutus tarjoaa työyhteisöille keinoja läsnäolon ja palautumisen kehittämiseen sekä uusien työskentelytapojen löytämiseen.

Tutustu lisää Emilian koulutukseen!

 

Jaakko Sahimaa | Merkityksellisyyden merkitys työssä

Merkityksellisyys on noussut yhdeksi tärkeimmistä arvoista työelämässä. Jaakko Sahimaan koulutus keskittyy löytämään merkityksellisyyttä niin yksilön kuin organisaationkin osalta toimivan johtamisen kautta.

Tutustu lisää Jaakon koulutukseen!

 

MySpeaker of the Year -ehdokkaat | Hyvinvoinnin johtaminen

Hyvinvoinnin Johtaminen

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa.

MySpeaker of the Year ”Hyvinvoinnin johtaminen” -kategorian ehdokkaita ovat Harri Gustafsberg, Emilia Vuorisalmi, Tomi Kaukinen, Katri Saarikivi ja Pekka Pohjakallio.

Lue lisää Hyvinvoinnin johtamisen -ehdokkaista täältä ja käy äänestämässä suosikkiasi!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme  digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!

 

Haluatko saada lisää ideoita tai etsitkö vaihtoehtoja tiiminne hyvinvoinnin tueksi?

Me tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat – ja tiedämme mistä nyt puhutaan sekä mitkä teemat tulevat olemaan seuraavaksi pinnalla.  Yhdistämällä tapahtumanne tavoitteet ja toiveet meidän tietämykseemme siitä, mitkä ovat tulevaisuuden trendit tapahtumien sisällöissä, onnistumme yhdessä luomaan seuraavasta tapahtumastanne kokonaisuuden, joka puhuttelee, vaikuttaa ja jättää muistijäljen.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!