Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos – miten tehdä mahdottomasta mahdollista?

Tilanteet muuttuvat nyt jatkuvasti ja nopealla temmolla eikä kukaan meistä osaa varmuudella sanoa millaisena arki jatkuu tästä eteenpäin. Epävarmuuteen ja jatkuvaan muutokseen on yksinkertaisesti vain sopeuduttava. Työyhteisöä ja yhteistyökumppaneita on kannustettava muutosvalmiuteen, sillä skenaarioita on oltava useampia. Teemmekö työtä etänä vai toimistolla, seuraammeko streamia vai pääsemmekö paikan päälle tapahtumaan? Epävarmuuden keskellä muuntautumiskyky on valttia ja on tärkeää valita lähelle toimijat, joilta ratkaisu löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tässä uutiskirjeessä haluammekin nostaa puhujia, joille muutos ja stressinhallinta ovat arkea.

Tehdään yhdessä mahdottomasta mahdollista!
MySpeakerin tiimi

 

Jarno Laasala | Mahdottomasta mahdollista

Jarno Laasala

Jarno Laasala, Duudson ja Rabbit Filmsin perustaja, on monessa liemessä keitetty mies, joka todella tietää miten mahdottomasta tehdään mahdollista. Jarno on luonut kansainvälisen menestystarinan aivan tyhjästä; hän on rakentanut tuotantoja ja tiimejä, jotka uskovat itseensä ja venyvät parhaimpaansa. Jarno nauttii oppiensa jakamisesta ja haluaa kertoa siitä kuinka vastoinkäymiset voidaan kääntää onnistumisiksi. Hänen puheissaan nousevat esiin kokemus, rohkeus ja ennennäkemättömät tarinat.

Lue lisää Jarnosta!

 

Miia Huitti | Stressinhallinta haltuun

Miia Huitti

Stressaavissa olosuhteissa palautumisesta on huolehdittava erityisen hyvin. Stressillä on myös hyvät puolensa ja tärkeintä onkin löytää työkalut päivittäiseen stressinhallintaan. Miia Huitti on stressivalmentaja, joka haluaa inspiroida kuulijansa voimaan paremmin ja olemaan onnellisempia niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Miian puheenvuoroissa käydään läpi elävän elämän esimerkkejä ja tehdään yhdessä stressiä lieventäviä harjoituksia, joista on hyötyä koko työyhteisölle.

Lue lisää Miiasta!

 

Marjo Rantanen | Tunnelmasta tuottavuutta

Marjo Rantanen

Tunnelmajohtaminen on keskiössä muuttavassa maailmassa, sillä hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, tehokkuutta ja luovuutta sekä auttaa tekemään parempia päätöksiä. Hyvä tunnelma on todellista energiaa: se saa meidät tekemään parhaamme ja tiimin loistamaan. Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun pioneeri, palkittu puhuja ja lisenssivalmentaja. Tällä hetkellä Marjo työstää kolmatta kirjaansa, joka käsittelee miten johtaa omaa ja toisten tunnelmaa ketterämmin myös kaaoksessa.

Lue lisää Marjosta!

 

Henri Hyppönen | Luovuuden tulevaisuus

Henri Hyppönen

Luova johtaja ja tietokirjailija Henri Hyppönen puhuu yrityksille tekoälystä, tulevaisuudesta, liiketoiminnasta, johtajuudesta, luovuudesta sekä ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämisestä. Uudessa puheenvuorossaan hän kertoo työelämän uudesta todellisuudesta tosielämän esimerkkien ja tarinoiden avulla. Henri tuo esiin rohkaisevasti sen, kuinka jokainen voi olla osana kehitystä korostamalla ihmisyyttään.

Lue lisää Henristä!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!