BANNERIKUVA

Miten saat tapahtumasi erottumaan varmasti muiden joukosta?

Aloitetaan syksy vauhdikkaasti ja täydellä energialla!

Erotu joukosta, vaikuta ja jätä vahva muistijälki tulevien tapahtumiesi avulla! Annamme käytännön ideoita niin töihin palaavien tiimien innostamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen kuin asiakkaille suunnattujen tapahtumienkin vaikuttavaan sisältöön.

Olipa kyseessä digi-, live-, tai hybriditoteutus, saat meiltä ehdotuksen omaa kohderyhmääsi puhuttelevaan sisältöön. Tapahtumien virtuaalitoteutukset hoituvat helposti MySpeaker Studiomme ja yhteistyökumppanimme Rajuliven kokeneen tekniikkatiimin avulla!

Tässä uutiskirjeessä esittelemme lähestyvien Kongressimessujen vaikuttavat keynote -puhujat ja annamme neuvoja mieleenpainuvien tapahtumien sisällön suunnitteluun.

Olemme apunasi, kun on aika suunnitella seuraavaa tärkeää hetkeänne!
MySpeakerin tiimi

Tule kuulemaan huippupuhujiamme!
Kongressimessut 25.08 – 26.08.2021 Messukeskuksessa.

Puhujat

Tuomme tänäkin vuonna Kongressimessuille kattauksen ajankohtaisimpia puhujiamme motivoimaan, innostamaan ja jakamaan tietoa messukävijöille! Tervetuloa kuulemaan vaikuttavia puheenvuoroja rohkeudesta, hyvinvoinnista ja muutoksesta Kongressimessujen Kongressilavalle. Löydät meidät heti lavan vierestä ständiltä 183. Ilmoittaudu messuille tästä!

Tuomo Meretniemi:  Kaikki menee aina hyvin – joskus onnistuu, joskus oppii.

Tuomo meretniemi
 

Yrittäjä, purjehtija Tuomo Meretniemen maanläheinen ja humaani lähestymistapa saa kuulijat miettimään elämää, bisnestä sekä tavoitteita –  ja matkaa niitä kohti – uusista lähtökohdista. Tuomo kertoo omakohtaisten värikkäiden esimerkkien ja tarinoiden kautta, miten voit voittaa vaikealta tuntuvat tilanteet ja toteuttaa villeimmätkin unelmasi.

Tule kuulemaan Tuomon motivoiva puheenvuoro Kongressimessuille 25.08 klo 09.45 – 10.15!

Jenni Janakka: Kuinka olla pikkasen röyhkeämpää?

Puhetaiteilija, kirjoittaja Jenni Janakka opettaa ihmisiä tunnistamaan oman osaamisensa ja sanoittamaan sen. Itsensä vähättely ei nimittäin pue ketään. Miten paljon kulttuurissamme toistettavat tarinat vaikuttavat siihen, miten me näemme itsemme ja oman tekemisemme? Miten stereotypiat, roolit ja  mallit vaikuttavat meihin jokaiseen? Kuinka kiltin tytön syndrooma ja huijarisyndrooma jarruttavat meitä? Miten lähteä hyödyntämään hyvää röyhkeyttä?

Tule kuulemaan Jennin rohkaiseva puheenvuoro Kongressimessuille 25.08 klo 12.00 – 12.30!

Niina Ratsula: Miten rakennetaan oikein toimimisen kulttuuri?

Miksi eettisiä periaatteita tarvitaan ja miksi yritykset tyypillisesti onnistuvat tai epäonnistuvat toimittaessa niiden mukaan? Vastuullisuus on vallitseva työelämän megatrendi – koko yhteiskunta odottaa yritysten kantavan entistä enemmän vastuuta toimintansa vaikutuksista ihmisiin ja ympäristöön. Eettisen liiketoiminnan asiantuntija Niina Ratsula avaa puheenvuorossaan keinot, joiden avulla luodaan kestävää hyvinvointia ja menestystä pitkällä aikatähtäimellä.

Tule kuulemaan Niinan ajankohtaiseen teemaan syventyvä puheenvuoro Kongressimessuille 25.08 klo 14.15 – 14.45!

Anssi Rantanen: Motivaation viisi pilaria.

 Kasvun asiantuntija, tämän hetken kysytyimpiin bisnespuhujiin lukeutuva Growth Hacker Anssi Rantanen johdattaa puheenvuorossaan kuulijan motivaation viiden pilarin äärelle. Hän antaa konkreettisia keinoja siihen, kuinka edistää näiden viiden pilarin toteutumista niin omassa työssä kuin esihenkilönkin asemassa, sekä systemaattisesti koko tiimissä? Tämä puheenvuoro yhdistää tutkitun tiedon ja omakohtaiset tarinat kokonaisuudeksi, josta yleisö saa konkreettisia ideoita oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Tule kuulemaan Anssin ajatuksia herättävä puheenvuoro Kongressimessuille 26.08 klo 09.45 – 10.15!

Emilia Vuorisalmi: Miten johtaa yhteisöllisyyttä ja tukea hyvinvointia.

Kuinka johtaa työyhteisön yhteisöllisyyttä ja tukea hyvinvointia sekä auttaa yksilöitä pääsemään täyteen potentiaaliinsa? Lääkäri, tietokirjailija Emilia Vuorisalmi yhdistää inspiroivissa puheenvuoroissaan oman tarinansa, tieteen, tunteet, sekä konkreettiset keinot, joilla lisätä hyvinvointia.

Tule kuulemaan Emilian innostava puheenvuoro Kongressimessuille 26.08 klo 12.00 – 12.30!

Löydät meiltä kiinnostavat, vaikuttavat ja valovoimaiset puhujat, juontajat sekä kouluttajat yrityksenne tapahtumiin ja osaamisen kehittämiseen!

Puhujat
 

Keynote-puhe on tapahtuman odotetuin hetki!

Löydät meiltä huippupuhujat erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin – livenä, diginä ja hybridinä.

Vaikuttava puhujasisältö nostaa tapahtuman seuraavalle tasolle. Olipa kyseessä sitten henkilöstön yhteinen kickoff, vuosijuhlat, tiimipäivät tai asiakkaille ja sidosryhmille suunnattu tilaisuus, on ammattipuhujalla siellä paikkansa.

Tutustu puhujiimme tästä!
Löydät meiltä myös kansainväliset huippupuhujat tapahtumiisi!

Juontajat
 

Juontajan merkitys tapahtumissa on korostunut entisestään virtuaalitapahtumien myötä!

Ammattijuontaja pitää yllä osallistujan mielenkiinnon, auttaa saamaan tapahtumasta kaiken irti, luo tapahtumaan halutun tunnelman ja osallistaa yleisön. Onnistunut digitapahtuma tarvitsee poikkeuksetta ammattitaitoisen juontajan, joka parhaimmillaan pystyy osallistumaan myös tapahtuman käsikirjoittamiseen.

Löydät meiltä niin mediasta tutut juontajat, kuin oman alansa tuntevat sanavalmiit moderaattorit!

kouluttajat

Kehitä henkilöstönne osaamista oman alansa huippuasiantuntijoiden avulla!

MySpeakerin koulutukset antavat uusia oivalluksia sekä auttavat yrityksiä viemään osaamisen kehittämisen tulevaisuudessa vaaditulle tasolle. Koulutukset ovat toteutettavissa niin livenä kuin virtuaalisestikin. Kouluttajina toimivat puhujayhteisömme keynote-puhujat, joilla on laaja käytännön kokemus siitä, miten osallistavalla koulutuksella syvennetään osaamista.

Tutustu koulutuksiimme tästä!

studio

MySpeaker Studio nostaa virtuaalitapahtumasi vaikuttavuuden seuraavalle tasolle.

MySpeaker Studio pitää sisällään kaiken virtuaalitapahtuman toteutukseen tarvittavan; takuuvarmasti toimivan tekniikan ja yhteyden, monipuoliset tapahtumat mahdollistavat puitteet, sekä ammattiteknikon pitämään huolta tapahtumasi onnistuneesta toteutuksesta. Studiossamme on toteutettu onnistuneesti mitä mielikuvituksellisimpia tapahtumakokonaisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa!

Tutustu MySpeaker Studioon tästä!

Vaikuta, erotu ja jätä muistijälki tapahtumallasi! Ota talteen vinkkimme vaikuttavan puhujasisällön suunnitteluun!

Kuulemme puheenvuorojen jälkeen asiakkailtamme usein palautetta siitä, kuinka organisaatioissa oltiin saatu paljon uutta vietäväksi omaan toimintaan, miten asioita ollaan lähdetty ajattelemaan ja toteuttamaan uudesta näkökulmasta tai kuinka yleisö on ollut täynnä intoa ja motivaatiota vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. Yksilötasolla samaistuttava, voimaannuttava tarina voi saada aikaan merkittäviä oivalluksia, jonka vaikutukset voivat muuttaa elämää. Sitä vaikuttava puhe on parhaimmillaan – kipinä uusiin tekoihin, tapoihin toimia ja näkökulmiin joilla tarkastella totuttua.

Lue tästä parhaat vinkkimme vaikuttavan puhujasisällön suunniteluun!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!