motivoi tiimisi äärimmilleen

Motivoi tiimisi äärimmilleen!

Kesäpäivät, Get Together- ja tiimipäivät – nyt on aika kohtaamisille tärkeimpien kesken!

Yllätä tiimisi vielä ennen siintävää lomakautta. Me autamme mielellämme ideoimaan erilaisia mahdollisuuksia ja toteutuksia yhdessä innostavien puhujiemme kanssa! Olemme kaikki kahlanneet kovia aikoja, pitäneet yhtä yli verkkojen, nyt on aika näyttää mikä on kohtaamisen merkitys. Kokosimme tähän uutiskirjeeseen puhujasuosituksia ja kerromme miksi inspiroivien puhujien käyttö tapahtumissa on suosittua ja tekee tapahtumasta ikimuistoisen.

Tuleva kuukausi on upea hetki ennen lomakausia koota porukka kokoon ja viettää motivoiva ja inspiroiva yhteinen hetki jota tähdittää tietysti innostava, naurua ja iloa tuottava ohjelma. Me MySpeakerilla autamme sinua järjestämään ikimuistoisen tapahtuman tiimille, koko työyhteisölle ja sidosryhmille.

Haluatko kuulla, millaista ohjelmasisältöä suosittelemme näihin tilaisuuksiin? Olethan yhteydessä meihin, autamme mielellämme – tehdään tunnelmallinen ja inspiroiva tilaisuus yhdessä! Tässä suosituksiamme tunnelman luontiin, kysythän sitoumuksetta meidän ideoita ja referenssejä iloisiin kohtaamisiin! 🙂

Iloisin terveisin,
MySpeakerin tiimi

 

Johannes ”Hatsolo” Hattunen 

”Lavalle ei mennä harjoittelemaan, vaan antamaan kaikkensa.”

Johannes Hatsolo

Hatsolo on tämän hetken yksi sykähdyttävimmistä puhujista ja juontajista, joka tuo mukanaan toiveikkuutta, kiitollisuutta ja energiaa. Hatsolon puhe on täyttä nostetta, ja todistetusti hän laittaa myös koko yleisön tanssimaan ja jopa breikkaamaan. Mikään ei ole kohottavampaa kuin kuulla koskettava inspiroiva tarina, jonka ydintä ovat ”kaveria ei jätetä” -asenne ja unelmiin uskominen. Hatsolo vie ilon äärimmilleen.

Tutustu lisää Hatsoloon!

Tomato – Tom Pöysti & Mato Valtonen

”Saa olla kivaa. Ilo ja innostuminen eivät ole pinnallisuutta, vaan tarpeellisia asenteita.”

Tomato

Kuvaako työyhteisöäsi sanat: yhteisöllisyys, mielekkyys ja arvostus? Onko työyhteisön jäsenten motivaatio hakusessa ja arvostus pelkkä sanahelinää? Soiko bändinne soittimet yhteen vai ollaanko teillä enemmänkin epävireisiä? TOMATO eli Tom Pöystin ja Mato Valtosen luentoshowssa puhutaan mielekkäästä ja motivoituneesta tiimistä sekä merkityksellisyyden tunteesta työyhteisössä. Tämä on kaivattu piristys, ja rentouttava luento, kun halutaan yhdessä iloita, ja innostua!

Lisätietoja Tomatosta!

Patrick ”Pata” Degerman

”Syvässä yhteistyössä kaikki on mahdollista.”

Pata Degerman

Pata Degerman on vuosikymmeniä innostanut ja rohkaissut tiimejä ja työyhteisöjä syvään yhteistyöhön, ja nyt aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan. Vain yhdessä tekemällä voi onnistua. Pata sopii erityisen hyvin motivoimaan tiimejä ja työyhteisöjä uusien tilanteiden äärellä. Pata on inspiraatiopuhuja numero yksi, joka virittää tiimin yhteisöllisyyden tunteen, valmistaa joukkueen kohti tuntematonta – rohkaisee, kannustaa ja innostaa.

Patrick ”Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä, jolle ovat tuttuja sekä maapallon napa-alueet että tiheimmät viidakot. Pata puhuu uusien toiminta- ja ajattelumallien sekä yhteistyön puolesta, oikeanlaisesta asenteesta ja syvän luottamuksen rakentamisesta. Ytimessä on saattaa kaikki ymmärtämään, miten tärkeää yhteistyö kaikessa on.

Haluan Patan tulevaan tilaisuuteemme!

Sari Havas 

”Vuorovaikutuksen salat julki – tee tiimistäsi timanttinen.”

sari havas banneri

Kun vuorovaikutus toimii hyvin, asiat luistavat kuin itsestään. Ideat nousevat siivilleen, innostunut ja luova ilmapiiri imaisee kaikki mukaansa. Toivottu päämäärä saavutetaan ja ehkäpä enemmänkin. Sari Havaksen puheiden keskiössä on itsensä tuntemisen ja omien toimintatapojen tunnistamisen merkitys matkalla kohti parempaa vuorovaikutusta. Sari antaa kuulijoilleen näyttelijäntyöstä poimitut parhaat työkalut erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Sari kehottaa jokaista haastamaan itsensä kehittyäkseen paremmaksi tiimin jäseneksi, neuvottelijaksi ja oman elämänsä sankariksi. Sarin luennolla oivalletaan ja otetaan kohtaamisten merkitys haltuun. Tämä luento sopii tiimeille ja yhteisöille jotka haluavat kasvattaa keskeistä luottamuksen tunnetta ja turvaa, hauskasti ja rennolla otteella.

Tutustu lisä Sarin luentoihin!

Camilla Tuominen

”Tunteet ei kuulu työpaikalle!”

Camilla Tuominen 1400x700

Päinvastoin: tunteissa ei ole off-nappulaa ja siten tarvitsemme tunteiden johtamisen taitoja myös työpaikoilla. Mutta miten? Miten johtaa omia tunteita kiireen keskellä? Miten rohkaistua sanoa se mitä pitää? Miten ymmärtää toisen käytöstä paremmin? Tunteiden käsittely ja niiden yhteinen kokeminen sekä niistä yhdessä puhuminen luovat vahvempia suhteita, joissa osapuolet ovat tyytyväisempiä. Työympäristön tulee olla tunneälykäs ja organisaatioissa tulee ymmärtää, että tunteet ovat voimavara.

Niitä pitää osata johtaa niin työntekijöiden kuin organisaation tulevaisuuden vuoksi. Camilla Tuominen kokee missiokseen pelastaa edes jonkun yksilön siitä, että hän ei ajaisi itsensä burnoutiin. Camilla on työelämän tunteiden johtamisen sanansaattaja ja puhuu laajasti organisaatioille tunneälyn ja tunnejohtamisen tärkeistä taidoista. Tunteet ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa organisaatioissa ja niiden ymmärtäminen ja asianmukainen johtaminen korostuvat etenkin näissä turbulenttisissa ajoissa, joissa nyt elämme.

Haluan kuulla lisää Camillasta!

Jarno Laasala

”Kuinka päästämme irti peloistamme ja luomme kulttuuria jossa menestys kohoaa rohkeudesta olla haavoittuva?”

Jarno Laasala

Pohjanmaan lakeuksilta Hollywoodin valloittanut Jarno Laasala on todella tehnyt mahdottomasta mahdollista. Jarnon puheenvuoroissa korostuvat suurten visioiden merkitys, uskallus hypätä tuntemattomaan ja tärkeys luoda kestävää menestystä terveistä arvoista käsin.

Jarno puhuu kuulijoilleen kuinka itsensä kuulemisen ja omien pelkojen kohtaamisen kautta luodaan tervettä menestystä. Miten silloin uskaltaa hypätä tuntemattomaan, mahdottomasta tulee mahdollista ja vastoinkäymiset kääntyy voitoksi. Rohkeus ja ihmisyys ovat avainasemassa kestävän menestyksen rakentamisessa!

Lue lisää Jarnosta!

Elina Gustafsson

”Rohkeus, asenne ja ennakkoluulottomuus vievät pitkälle!”

Elina Gustafsson kesäinen banneri

 

Tämä tarina ei jätä kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmien toteuttamiseen – täysin omana itsenään ja itselleen rehellisenä. Elina Gustafssonin puhe sopii erityisen hyvin yleisöille, joissa halutaan motivoitua, latautua räiskyvästä energiasta ja heittäytyä elämyksen pariin hetkeksi! Puheenvuorossaan Elina kertoo elävästi oman tarinansa, josta ei persoonaa, käänteitä ja rohkeutta puutu. Puheen pääviesteiksi nousevat rohkeus, asenne ja ennakkoluulottomuus sekä turvallisen ilmapiirin merkitys.

Tutustu lisää Elinaan!

Pekka Hyysalo – ”Love back.”

Pekka-Hyysalo-1

Pekka Hyysalo haluaa antaa kuulijoilleen uskoa omiin kykyihinsä. Meillä jokaisella on elämässä omat taistelumme ja vaikka joskus kaatuisi, monesta notkosta voi nousta ylös. Olemme täällä toisiamme varten ja yhdessä pystymme ihmeisiin! Pekan tunteikkaat ja voimaannuttavat luennot sopivat erityisen hyvin inspiroimaan, motivoimaan, rohkaisemaan ja innostamaan tiimejä ja yhteisöjä. Pekka valaa uskoa tulevaan ja mahdollisuuksiin joita meillä on, kun uskallamme tarttua toimeen ja tehdä töitä unelmiemme eteen.

Lue lisää Pekasta!

Tunnelmaa kohottava ammattijuontaja takaa onnistuneen tapahtuman!

Juontajat banneri

Onko teillä jo kiva oma ohjelma kasassa, mutta päivän seremoniamestari on vielä löytymättä? Onnistunut tapahtuma tarvitsee poikkeuksetta ammattitaitoisen juontajan, joka pystyy osallistumaan tapahtuman käsikirjoittamiseen ja saa tilaisuuden aikana luotua yleisölle kaivattua tunnelmaa. Meillä on Suomen kattavin juontajayhteisö, kysythän ideoita siihen, kuka olisi paras juuri teidän tapahtuman tunnelmaa virittämään ja nostattamaan.

Tutustu huikeisiin ammattijuontajiimme!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!