MySpeaker ja Troot Network

MySpeaker ja Troot Network

MySpeaker ja Troot Network yhteistyö tuo tunnetut tubettajat nyt puhujina ja juontajina yleisön eteen eri tapahtumiin. Tubettajat tunnetaan varsinkin nuorille suunnatuista Meet & Greet -tyylisistä keskustelutuokioista. Yhteistyömme myötä taitavat tubettajat tekevät uuden aluevaltauksen ja nousevat nyt bisnesseminaarien ohjelmistoon ammattipuhujien rinnalle. Heidän puhetaidon valmennuksesta vastaa André Noël Chaker.

Tubettajat puhuvat mm. yrittäjyydestä, markkinoinnista, somesta ja useampi jakaa oman inspiroivan omakohtaisen tarinan. Kysy lisää meiltä, ja tuodaan tapahtumaan ennennäkemätöntä sisältöä. Yhteistyö aloitetaan seuraavien tähtitubettajien kanssa; sketsi- ja stuntryhmä Biisonimafian keulahahmo, perustaja Kai Rinkinen, some-vaikuttaja Sita Salminen, gaming stara ZoneVD, Tapio on the move vloggaaja aka Tapio Siivola, huipputubettaja Ilona, lifestyle-vloggaaja Jasminsofi, pitkän linjan online-ammattilaninen, tilatuimman suomenkielisen Youtube-kanava Justimusfilmsin keulahahmo Sami Harmaala, tyylitaiturina tunnettu vloggaaja Tomas.

Troot Network on YouTube-videoverkosto, joka tekee vaikuttajamarkkinointia sekä tarjoaa videomainontaa verkostonsa YouTube-kanavissa.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!