Hyvinvoinnin Johtaminen

MySpeaker of the Year | Hyvinvoinnin johtaminen

Jatkuvissa muutoksissa, kiivaissa kasvupaikoissa ja haastavissa tilanteissa henkilöstöstä huolehtiminen ja yksilöiden jaksamiseen sekä motivointiin panostaminen tuo ylivoimaista etua. Työyhteisön ja yksilön jaksaminen, hyvinvoinnin ylläpitäminen tiimeissä sekä ennalta ehkäisevä työ uupumusta vastaan olivat vuoden 2021 kärkiaiheita.

Hyvinvoinnin johtaminen -kategorian MySpeaker of the Year -ehdokkaita ovat:

  • Harri Gustafsberg on filosofian tohtori, joka on erikoistunut suorituskyvyn parantamiseen hyvinvoinnin keinoin. Harri tutkii ja kehittää henkiseen suorituskykyyn liittyviä tekijöitä ja sitä kuinka sen avulla niin yksilöt kuin organisaatiotkin voivat nousta uudelle tasolle. Lue lisää Harrista!

 

  • Katri Saarikivi on aivotutkija, joka tutkii empatiaan ja vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja. Katri auttaa organisaatioita ymmärtämään millaisia vuorovaikutuskokemuksia digitaalisissa asiakaskohtaamisissa on ja kuinka tärkeässä roolissa ne ovat asiakassuhteen luomisessa. Lue lisää Katrista!

 

  • Emilia Vuorisalmi on lääkäri, joka rakentaa kestävää hyvinvointia tieteen, tunteen ja rakkauden avulla. Emilian konkreettiset neuvot auttavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisessä ja päivittäisen jaksamisen huolehtimisessa.  Lue lisää Emiliasta!

 

  • Pekka Pohjakallio on kehitysjohtaja, joka jakaa jaksamisen oppeja tukeakseen hyvinvoivaa yrityskulttuuria. Pekka antaa työkaluja tiimin hyvinvoinnin johtamiseen ja siihen kuinka muuttuvan työelämän paineita kohdataan rakentavasti.  Lue lisää Pekasta!

 

  • Tomi Kaukinen on yrittäjä, joka yhdistää hyvinvoinnin ja tehokkuuden työnteon peruspilareiksi. Tomi jakaa vinkkejä tehokkaaseen työskentelytapaan, joka samalla huomioi arjessa jaksamisen ja ajankäytön hallinnan. Lue lisää Tomista!

 

Haluatko lisätietoja edellä mainituista puhujista tai kaipaatko lisää ideointia hyvinvoinnin johtamiseen liittyen? Autamme mielellämme, ota yhteyttä tästä!

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka. MySpeaker of the Year -sivustolle!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!