Innovaatio ja luovuus

MySpeaker of the Year | Innovaatio ja luovuus

Uudet teknologiat kiihdyttävät kasvun mahdollisuuksia ja saavat aikaan erilaisia disruptioita. Luovuus on meidän ihmisten kykyä tuottaa uutta. Vain jatkuvasti innovoivat yritykset ja organisaatiot selviävät pystyessään kohtaamaan kovinkin haastavia muutostilanteita.  Jatkuvasta innovaatiosta ja luovuudesta syntyvä kilpailuetu on yrityksille elintärkeä selviytymiskeino tässä muuttuvassa maailmassa. Luovuus ja innovaatio ovatkin olleet vahvasti esillä yritysten ja organisaatioiden johtamisen kehittämisessä, osaamisen vahvistamisessa ja strategisissa toiminnan painopisteissä vuonna 2021.

Innovaatio ja luovuus -kategorian MySpeaker of the Year -ehdokkaita ovat:

  • Anssi Rantanen on kasvustrategi, joka keskittyy tulevaisuuden työelämätaitoihin. Anssilla on vahva tietämys maailman johtavien organisaatioiden toiminnasta, joista hän tieteen ja kokemuksen avulla yhdistää vinkkejä kuulijoilleen. Lue lisää Anssista!

 

  • Antti Merilehto on kasvujohtaja, joka tutkii tekoälyn roolia teknologian murroksessa. Antin vahvuutena on tehdä asioista kaikille ymmärrettäviä, jolloin teknologian hyödyntämisestä pääsee oppimaan vaikkei olisikaan alan ammattilainen. Lue lisää Antista!

 

  • Henri Hyppönen on yrittäjä, joka pohtii ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämistä. Henri katsoo tulevaisuuteen ja avaa kuulijoilleen mitä kaikkea luovuudesta ja tulevaisuudesta tulisi ottaa huomioon jo tässä hetkessä. Lue lisää Henristä!

 

  • Belinda Gerdt on kansainvälistä uraa tekevä johtaja, joka on digitaalisen asiakaskokemuksen uranuurtaja. Belinda kertoo teknologian murroksen vaikutuksista ja siitä kuinka suuressa roolissa digitaaliset asiakaskokemukset ovat liiketoiminnan kehittämisessä. Lue lisää Belindasta!

 

  • Saku Tuominen on luova johtaja, jonka luovuuden ydin on tehdä asioita laadukkaasti ja kestävästi. Saku puhuu kuulijoilleen kuinka suuri merkitys arvoilla on niin yksilön kuin yrityksenkin näkökulmasta ja kuinka arvot näkyvät päivittäisessä tekemisessä. Lue lisää Sakusta!

 

Haluatko lisätietoja edellä mainituista henkilöistä tai kaipaatko lisää ideointia innovaatioon ja luovuuteen liittyen? Autamme mielellämme, ota yhteyttä tästä!

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka. MySpeaker of the Year -sivustolle!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!